God gjennomkjøring mot Bærum

Postet av Ullern Fotball den 29. Jan 2024Første treningskamp for Ullern var mot Bærum i den nyopprettede Obos Supercup. Ullern har hatt stor utskiftning i stallen siden forrige sesongs nedrykk fra PostNord og vår nye hovedtrener Alexander Bendiksen var fornøyd med kampen selv om det endte med 2-0 tap på Aj Arena. 


Foto: Merethe Fosby


Ullern stilte et meget ungt mannskap i kampen mot Bærum med blant annet nylig landslags uttatte 15-år gamle Philip Fjellman fra start. I tillegg fikk vi se nysigneringene Noah Sergio, Sindre Lundh og Vegard Holsæther gjøre sine uoffisielle debuter. 

Ullern startet kampen veldig rotete og det tok ikke mange minuttene før Bærum setter inn 1-0 når Jesper Tuven Holter setter ballen sikkert i mål når han kommer alene gjennom mot Jesper Wold i Ullern buret. 


Det tar drøye 10 minutter før Ullern begynner å få litt mer kontroll på eget spill, og den påfølgende halvtimen så er det Ullern som styrer mesteparten av spillet. Bærum får et par farlige brudd og kunne fort økt ledelsen, men det er mye positivt å spore fra bortelaget. Jonathan Aarenes kunne og burde kanskje satt inn utligningen når han blir spilt strålende alene med keeper av Brage Tobiassen etter et mønsterangrep, men dessverre for Aarenes og Ullern så ender avslutningen til side for mål. 


Like før pause så øker Bærum ledelsen til 2-0 ved Ludvig Hertzenberg, men Bendiksen var passe fornøyd med mye av det han fikk se av sine gutter i første omgang. 

- etter en litt rotete start så syns jeg vi får til mye bra offensivt, men vi sliter litt med å få satt det høye presset vårt, så der må vi se om vi kan forbedre oss til andre omgang, sa Bendiksen i pausen. 


Foto: Merethe Fosby


Bedre i 2.omgang

Ullern gjør noen bytter i 2.omgang, blant annet kommer Vegard Holsæther inn til sin debut etter overgangen fra Gjelleråsen. De helhvite for anledningen virker å ha hatt en god prat i garderoben i pausen da det høye presset Bendiksen ikke var fornøyd med sitter langt bedre etter pausen. Ullern skaper flere gode muligheter og Bendik Foss Evensen føler nok på at han burde hatt en scoring med seg hjem fra Aj Arena. Han får to meget gode sjanser i boksen, men dessverre for Foss Evensen og Ullern så sitter ikke avslutningene helt fra unggutten som normalt sett er sikkerheten selv foran mål. 


Det blir ikke flere mål, men mye positivt å spore selv om det endte med tap i Bærum. Med enda god tid til seriestart så blir det spennende å se hvilket mannskap Bendiksen mønstrer i serieåpningen i april. 

Vi er ganske happy med hvordan ting så ut denne kampen. Det er en del nytt for flere og vi har en gradvis progresjon gjennom kampen. Også får både vi og spillergruppen en del svar på hvor vi står per nå, også skal vi jobbe med kvalitet på trening fremover for å bli bedre, sier Bendiksen. 


Det er et ganske ungt mannskap du kommer med i dag, og veldig mange unge gutter fra eget akademi. Kan man forvente at Ullern kommer til å signere flere nye spillere før seriestart? 

- Først og fremst så jobber vi med å forbedre de spillerne vi har, men det er klart at vi ønsker å se på muligheten for å forsterke oss frem mot seriestart. Vi har noen som enda er uavklart foran kommende sesong og som ikke var med i dag, men vi ser også på andre konkrete spillere som vi tror kan bidra til å gjøre oss sterkere i sesongen som kommer. 


Lagoppstilling: 

1. Jesper Wold

4. Anders Vestengen (prøvespiller) (Bjørge 85.min)

14. Jacob Francke

19. Herman Udnæs (Hockic 45.min)

29. Philip Fjellman (Goulehi 60.min)

6. Noah Sergio (Peya 45.min)

21. Sindre Lundh (Holsæther 45.min)

10. Brage Tobiassen (kpt)

22. Jonathan Aarenes (Støfring 45.min)

24. Albert Aleksanjan (Gjesdahl 45.min)

23. Bendik Foss Evensen (83.min Khoshpayam)


Res: 

12. Mikkel Skretting

 2. Francklyn Goulehi

8. Vegard Holsæther

15. Edi Hockic

17. Junior Peya

25. Dani Khoshpayam

26. Thomas Støfring

27. Nicholas Gjesdahl (prøvespiller)

28. Jon Røen Bjørge


Foto: Merethe Fosby


Poengbørsen

3.poeng: Jacob Francke

Francke avsluttet sesongen i fjor med en strålende prestasjon mot Levanger i siste serierunde. Og unggutten gjør sine saker meget godt mot Bærum og bortsett fra noen rotete første minutter, så fullfører han resten av kampen på meget godt vis. 


2.poeng: Vegard Holsæther

Kommer inn i pausen og er med på å gi midtbanen enda bedre kontroll i andre omgang. Flink og rolig med ball og finner ofte gode løsninger. En finfin debut av nysigneringen og kunne med en litt bedre avslutning kronet debuten med scoring. Spennende å følge med videre!


1.poeng: Noah Sergio

Fort gjort kanskje å legge ekstra merke til de nye signeringene, men også Noah Sergio viste pro på godt overblikk, bra ballbehandling og evnen til å løse trange situasjoner på banen. Fysisk også sterk og står godt i 50/50 duellene. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.