Brage Tobiassen klar for neste steg!

Postet av Ullern Fotball den 4. Mar 2024

Foto: Stabæk Fotball

Etter 3-4 uker med prøvespill hos Stabæk ble det i forrige uke enighet om overgang til Stabæk for 17-år gamle Brage Tobiassen. 
Nå venter det spill i Obos-ligaen og hovedpersonen selv ser frem til den nye utfordringen. 

jeg er veldig glad for at overgangen er i orden. Når jeg først var på prøvespill der så tenkte jeg ikke så mye over det utover at jeg syns det var spennende å få prøvd seg på et høyere nivå. Men jeg syns ting gikk veldig bra og fikk ganske fort en ambisjon om å få tilbud fra Stabæk, sier Tobiassen. 

Tobiassen som fikk sin debut i Postnord-ligaen allerede i 2022 og imponerte forrige sesong til tross for sin unge alder, nå er ambisjonen klar for denne sesongen. 

Vi har et meget godt lag i Stabæk så det er klart det er sterk konkurranse om plassene, men jeg er fast bestemt på å kjempe meg inn i troppen og etterhvert elleveren denne sesongen, sier Tobiassen. 

Klar for utfordringen
Den som kanskje kjenner Brage Tobiassen aller best av trenerne er hovedtrener for junior, Johan Egil Rudi. Han tror dette er et riktig steg for Tobiassen og at han allerede kommende sesong kan hevde seg godt i Obos. 

Jeg tror det er riktig tid og sted han nå tar det neste steget. Han er en gutt som alltid har tatt nivåer veldig raskt og som nå vil få matching som gjør at han kommer til å heve seg ytterligere. Med hans mentalitet så vet jeg at han kommer til å jobbe knallhardt og er lærevillig som få, så jeg tror han allerede denne sesongen kan ta Obos nivået hvis han får muligheten. Det blir veldig spennende å følge karrieren hans videre og vi er veldig glade for at han nå får vist seg frem på nest øverste nivå i Norge, sier Rudi.  


Viktig for oss som klubb
Sportslig leder Magne Aarvik syns det er synd å miste Tobiassen før kommende sesong, men er allikevel tydelig på at man som klubb også er veldig glad for å kunne sende han videre oppover i toppfotballen. 

For oss som klubb så er det overordnede målet å utvikle spillere til toppfotballen, så selv om vi selvfølgelig syns det er leit å miste en spiller av hans kaliber så er det slik at vi anser det som måloppnåelse når han har gått gjennom ungdomsfotballen i Ullern og via vårt a-lag går til en klubb som Stabæk. Det er vi veldig stolte av, sier Aarvik. 

Tenker du at dette kan være til inspirasjon for flere av spillerne i Ullern? 

- Ja, vi har flere spillere som jeg tror på sikt kan ta steget opp i toppfotballen, og når Brage nå tar det steget så viser han at det er mulig selv om det er vanskelig. Kanskje inspirerer det til å gjøre mer egentrening, det ekstra returløpet og enda mer fokus på detaljene. Det er iallfall helt klart mulig å gå gradene hos oss i Ullern for så ta steget videre opp omså til øverste nivå, sier Aarvik. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.