G19: Solid seier mot Ull Kisa U23

Postet av Ullern Fotball den 4. Mar 2024

Våre juniorer på guttesiden tok turen litt nordover lørdag kveld for en finfin lørdagsdobbel på kvelden mot Ullensaker Kisa U23 og G19 Interkrets. Det ble en kveld med sterke resultater og god matching for mange. 

Hovedtrener for G19 gruppen var særs godt fornøyd med utbytte på et noe ukurant tidspunkt. Lørdag kveld. 

Gi mange en referanse på nivået de jakter mot 

Vi ønsker å gi så mange som mulig smaken på det nivået de jakter på, og når vi får svar på at vi er i rute både som gruppe, som lag og som enkeltspillere så ble det en særdeles hyggelig og god lørdag kveld på Jessheim stadion. 

Knallsterk seier mot Ull Kisa U23

Med kun keeper med fra A-stallen var det et meget ungt juniorlag som skulle opp mot Ull Kisa sine rekrutter rett etter deres A lag hadde slått Arendal på Jessheim stadion.

Vi visste dette ville bli en god test for oss. Passende for tema vi har jobbe med siste uken, lavere pressing og å gå fra lavt til høyt. Ull Kisa slet veldig med å skape noe mot oss, men var småfarlige på noen dødballer tidlig i kampen. Det oppstår masse brudd som gjør at vi får noen giftige overganger som vi generelt gjennom kampen slet med å utnytte godt nok, gode brudd med mye plass, men lite folk og dermed endte vi med å kontre litt for fort til å rekke å få med nok folk til å utnytte bruddet. 1-0 kommer etter at Jon Røen Bjørge er godt plassert i returrommet og plasserer ballen til side for keeper fra drøye 20m. Mens 2-0 kommer etter brudd lavere i banen og Junior Peya finner Daniel Sá i bakrom som setter ballen kontrollert forbi keeper. 

I 2.omg er det målløst lenge før Ull Kisa får en redusering helt på tampen. Vi må være såpass ærlige og si at vi har litt å gå på når det gjelder å tenke vinne kampen mot slutten, det tas noen valg som kunne straffet oss mer om Ull Kisa hadde hatt marginer med seg. Men alt i alt mye positivt å ta med seg videre, avslutter Rudi. 

Pur ungt lag med knepent tap mot Ull Kisa G19 Interkrets 

Mange G16 spillere fikk sjansen sammen med en liten knippe juniorer når det ble knepent 3-2 tap mot Ull Kisa sitt G19 Interkretslag. 

Liten tvil om at vi har en solid bredde nå i junioravdelingen, det er kamp nr 2 på Jessheim stadion et solid bevis på. Selv med 4-5 juniorer ute, 10 stk på A kamp og 15 stk i aksjon på kamp 1 så stiller vi slagkraftig og er konkurransedyktige. Det er veldig kjekt å se! Mange pusher på fra yngre lag under G19. Vi får veldig god og nyttig matching mot et godt Ull Kisa lag. Lucas Garcia gir oss ledelsen 1-0, før UK snur det inn mot pause. Storm Sundet Luytkis på vei tilbake i 100% form skårer vårt andre mål i et knepent 3-2 tap der mange får vist seg frem på nivået ett av våre juniorlag skal spille på i den kommende sesongen. 

Nå er det full rulle frem mot påskeferien for juniorene på flere arenaer før vi tar påskefri noen dager og gjør oss klare for en spennende vårsesong som begynner rett etter de gule kyllingene er pakket bort, avslutter Rudi. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.