Uke 11: Internkamp mot 07 i helgen

Postet av Ullern Fotball den 10. Mar 2024

Da er isen slått av på bane 2 og våren har begynt på jobben med å fjerne is og snø. En vinter lang som en lang vinter nærmer seg slutten og vi kan alle skimte seriestart der rett bak påskeferien. 

TG.1 - Rapport fra uken som gikk 

Finfin matching gjennom helgen, mye positivt mot LSK, en del gode svar på hva vi må jobbe spesielt med fremover og så er det slettes ikke verst å være fullt på høyde med Lillestrøm U17 Nasjonal. Solid seier mot Asker/GUI der det stort sett var liten tvil om hvor seieren skulle havne. Kommende helg er det duket for frihelg uten kamper eller annet. 

TG.2 - Rapport fra uken som gikk 

Resultatmessig var det en brutal opplevelse for oss borte mot Røa på Søndag kveld, kampen ender tislutt 8-2 til hjemmelaget.
Generelt prestasjonsmessig er første omgangen bra, med litt mer flyt så har vi et par fler mål til pause.
Andre omgang leverer vi langt unna det vi gjør i første, vi mister initiativet i kampen og kommer aldri helt inn i det. Vi blir kontret på ofte og blir straffet av et effektivt Røa lag. Totaltsett tar jeg med meg både ting vi gjorde bra og må fortsette å ha fokus på, og andre ting vi må jobbe med og justere.


Ansvar utstyr: 

TG:2 - Tian, Iver, Albert, Thomas

TG:1 - Loly, Reiten, Ler og Ankjell 

Tors 14.mars

TG.2: Fri/egentrening

TG.1: Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighetstrening. 

Fre 15.mars

TG.2: Fri/egentrening

TG.1: Trening kl.18.30. Øktleder Rudi + 1. Innhold: Konkurranse, innleggsomstillingsspill, spill 11v11 og innlegg og avslutningskonk til slutt. Boller etter økt leveres av de som har utstyrsansvar. Ferdige kl.20.00. 

* Styrke ben kan gjøres etter denne økten. 

Lør 16.mars

TG.2:Klokken 15:00: Internkamp mot 07 på CC-Vest. Oppmøte 14:15. Tropp kommer fredag. 

TG.1: Fri

Søn 17.mars

TG.2: Fri

TG.1: Fri


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.