G16: Seriestart Interkrets i dag lørdag 6.april mot Gjelleråsen kl.16.00

Postet av Ullern Fotball den 6. Apr 2024

1997, 1999, 2002, 2006 og 2008 - hva er det disse kullene har til felles? Jo de har kvalifisert seg til Norges gjeveste G16 serie, nemlig Interkrets Østlandet. I dag kl.16.00 braker det løs med serieåpning mot Gjelleråsen på Ullern kunstgress. Vi tok en prat med midlertidig vikartrener Johan Egil Rudi om fjoråret, vinteren og kommende sesong. 

Kretsmester G15 sesongen 2023

Gutta, med god hjelp av trenerduoen Dennis Berg Smalsundmo og Marius H. Sandberg, tok med seg hjem en meget imponerende KM tittel etter at Hasle Løren i flere år har dominert stort på dette alderstrinnet. Fra å være en millimeter fra nedrykk i 2022 til KM tittel i 2023 - det er et imponerende stykke arbeid av denne gjengen. 

Vinteren med knalltøff matching 

Gjennom vinteren har laget søkt utenfor "oslobygda" i jakt på topp topp matching. Noen skikkelig saftige referanser har vi fått mot Sarpsborg U17, Team Ringerike og LSK U17, for å nevne noen. 

Gutter som har tatt steget oppover i rekkene 

Flere av gutta har vist seg verdige muligheter oppover i rekkene. Philip Fjellman signerte proffkontrakt i vinter og tok steget opp fra G19 til A - stallen. Ludwig L. Aulie har imponert stort på G19 og fått snuse på seniornivået både i trening og kamp med A - stallen. Oscar Brannsten Strevens har fått plass i G19 stallen. Otto Hagen har trent jevnlig med G19 siste månedene og mange flere har fått sin G19 debut enten i trening eller i kamp, med William Eikhaug som senest debutant for rekruttlaget. Med andre ord spennende utfordringer i fleng i vinteren som nå snart ligger trygt bak oss. 

G16 Interkrets og G17 div 1

Treningsgruppen skal i årets sesong serve både G19 div 1 (Oslos øverste juniordivisjon), G16 Interkrets og G17 div 1. Det betyr plenty med utfordrende arenaer for våre gutter og alle med sine ekstra krydder. Vårt junior rekruttlag har aldri før vært opp i 1.div, Interkrets med sine spennende nye bekjentskap i andre kretser og mot ett år eldre gutter i G17 serien. Vi gleder oss til å se hvordan våre forberedelser i vinter står til disse nivåene. 

Bli gjerne igjen etter A - lagets serieåpning. Avspark mot Gjelleråsen i årets første Interkretskamp mot Gjelleråsen kl.16.00. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.