MSB: Tap mot Christiania i en jevn serieåpning

Postet av Ullern Fotball den 11. Apr 2024


Første seriekamp i 4. divisjonen for våre nest beste herrer. Med lett regn (vanning) lå alt til rette for en god fotballkamp. Christiania har tidligere gjort det godt i 4. divisjonen, og vi var forberedt på god matching. Slik ble det også. 

Ullern fra start:


1.omg

Kampen starter med et lite spillemessig overtak fra Christiania, men Ullern klarer å komme mer inn i kampen etter litt tid. Ullern har oftere ball, og klarer oftere å komme seg forbi Christiania sitt halvhøye press. Det skulle likevel mangle på de aller største målsjansene. Publikum som møtte opp fikk likevel se godt samspill med flere gode pasninger fra Ullern inn i bakrom etter både veggspill og få touch på ballen. Nærmest var Ullerns spiss Danial Koshphayam etter 39 minutter, men ingen målkjenning ble det for noen lag før pause. 


2.omg

Med en meget god 1. omgang i bakhånd for våre nest beste menn, kunne vi fortsette i samme spor. Christiania presset likevel høyere, og vi får en del flere balltap nærme eget mål. Etter 80 minutter klarte Christiania å vinne ballen høyt og få ballen i mål. Eksperter vil nok likevel uttale at Ullern hadde "momentum" og gode muligheter for en utligning. Det skulle ikke la seg lykkes, men Ullern kunne ta med seg flere gode opplevelser i første kamp. 


Gule kort Ullern: Ilija Bjoadziev

Tilskuere: 15🎉

Ullern ⭐:

⭐⭐⭐ Ilija Bojadziev

⭐⭐Hallvard Falch

⭐Noah Sergio


Neste kamp: Borte mot Grüner tirsdag 16. april kl 20:15 


Vi takk publikum, dommere og Christiania for en underholdende og meget spennende fotballkamp!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.