G19 1.div: Serien godt i gang!

Postet av Ullern Fotball den 14. Mai 2024

Det er som kjent, første gangen vi stiller med en G19 gruppe som skal spille i både G19 IK og 1.div. Det var dermed knyttet spenning til hvordan vi skulle starte denne serien etter en lang vinter med god treningskvalitet. Etter 6 kamper står vi med 10 poeng, 6.plass, og 3-1-2. 


Med en G19-gruppe på nesten 40 spillere, skulle man tro at det ikke skulle være utfordrende å stille med to lag i seriespillet, men med mange kvalifiserte for både MSA- hospitering og MSB- spill i 4.div senior, får vi matchet alle i troppen, og i tillegg gitt muligheten til en del fra G16 og G15. Siste kamp mot Korsvoll var det 4 fra G15 samtidig på banen siste 30 minuttene. 

 (f.v) Jacob Strandskogen, Daniel Smith, Luka Thyness-Larsen, og Jesper Boye født 2009 med minutter for G19 i år. 

Trenere Mush og Ingo etter de 6 første kampene: 

"Vi sier oss fornøyd med sesongen så langt, og det er ikke noe tvil om at vi både holder nivået og kan hevde oss i denne divisjonen. Med en naturlig rullering de første kampene, har mange fra både G15 og G16 fått prøve seg på et nytt nivå og aldersgruppe. Det er samtidig fint å se at jobben som har blitt gjort på feltet i vinter gir resultater i form av spillere som er taktisk fleksible og som har mange refleksjoner på hvordan spille mot ulik motstand. Det blir moro å følge gjengen videre i sesongen!"


Neste kamp er allerede torsdag 16.mai mot KFUM 2 på Ullernbanen 20:15. Vel møtt!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.