G&J19 - I Portugal på treningsleir

Postet av Ullern Fotball den 29. Feb 2024

Etter en horribelt uheldig tur i fjor til Salou Spania med virus og helt fadese var det duket for Portugal, Algarvekysten og Colina Verde Sport Resort for våre eldste aldersbestemte treningsgrupper av begge kjønn. 

Noe helt annerledes 

Etter det som kun kan omtales som en horroruke i fjor var det liten tvil om at vi måtte se på hva vi kunne få til for å maksimere utbyttet av en hel uke sammen midt på vinteren i varmere strøk. Så vi satte oss ned og evaluerte grundig hva som faktisk er viktig for oss. Resultatet var 4 punkter som var udiskutable. Et langt mer privat resort der vi kunne gjøre 100% vår greie og ha alle fasiliteter tilgjengelig som vi selv ønsker og ikke måtte forholde oss til at ting må gjøres i tider og rekkefølger som ikke er ideelt, perfekt naturgress med solid vanningssystem, bedre klima som gir større sosialt utbytte gjennom at en kan være ute samlet flere timer per dag og ikke minst at prisen ikke ble helt tullete. Vi føler vi traff nokså bra på alle parametere i valget om Colina Verde på Algarvekysten, sier hovedtrener Johan Egil Rudi

Et resort med alt en trenger, i rolige omgivelser, men med kort vei til lokale tettsteder på kysten. 

Dugnad for å redusere kostnaden 

Både guttene og jentene har deltatt på flere dugnader gjennom året med mulighet for å ta ta prisen betraktelig ned. Vi har både vært løypevakter på hinderløp i Kollen, plukket middelhavsøsters i Oslofjorden og vært vaktpersonell på nedriggingen av Øyafestivalen. At vi gjennomfører "skikkelig" dugnadsarbeid er viktig, å selge div mer eller mindre unyttige produkter til nær familie har vi bevisst unngå. Ungdommen har veldig godt av å jobbe for det de skal delta på og det er både sosialt og lærerikt, sier Rudi som videre ber folk ta kontakt om de trenger hjelp til noe som krever mange personer. 

Ekte gress er så skånsomt mot kroppen og huden at det kan legges ned et betraktelig større antall med timer på feltet enn på kunstgress. 

Utflukt til Sevilla 

Midt i oppholdet tok gruppen turen til nabolandet for å besøke den flotte spanske byen Sevilla der landslagskeeper Ørjan H. Nyland holder til. Det ble en fin måte å bryte opp uken på og ungdommen fikk utforske byen helt på egenhand så å si hele dagen. Tur innom både Sevilla og Real Betis sine stadion var en selvfølge for fotballinteresserte figurer på tur. 

Vi vet om et par betongklosser av noen norske stadioner som kanskje kunne funnet noe inspirasjon i Sevilla.

Vi satser på forbedret reprise i 2025

Mye kan tyde på at vi har funnet vår perle her nede på den portugisiske solkysten. Kombinasjonen fred og ro, enorm fleksibilitet, fantastiske treningsforhold og veldig hyggelige folk gjorde turen til en suksess. Vi som spillergrupper har nok litt å gå på for sørge for at turen handler utelukkende om det sportslige og det sosiale, det handler om å respektere at en er på besøk hos noen og legge bort den mobiltelefonen for å være 100% tilstede der en faktisk er rent mentalt og ikke bare tilstede fysisk. Et mobilforbud på treningsleir med såpass eldre spillere hadde vært noe, avslutter Rudi. Obrigado Colina Verde :) Ses igjen om ett år. 
Ukeplan uke 9

Postet av Ullern Fotball den 25. Feb 2024

Da var vi tilbake igjen fra div strøk etter en uke uten aktivitet på Ullernbanen. Et par dager unna mars måned, den første vårmåneden og 6-7? uker unna seriestart. Men, samtidig som vi ser frem til det, skal det også trenes, og spilles kamper.


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 -22.00

 • Boks + dynamisk ca 20 min. 
 • Konkurranse (3 på rad) 
 • Spill 8v8 / 9v9 4 kamper a 5 min. 3 min pause mellom 

Tirsdag: Trening på Ullern, 19.30 - 21.00

Onsdag: Fri

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30.

 • Boks + dynamisk og lengre pasninger
 • Småbane 4v4 4 lags, 4 min kamper på 2 baner. 
 • Spill 7v7 4 lags, 4 min kamper. 
 • Dynamisk + Copenhagen 2x5

Fredag: Fri

Lørdag: Fri

Søndag: Treningskamp, se Hoopit. 
Uke 9: Våren i anmarsj - det betyr at seriestart ikke er langt unna

Postet av Ullern Fotball den 25. Feb 2024

Tidlig påskeferie gjør at det blir en mnd med intens trening og kamper nå før en ny ferie truer og når den er omme så er seriestart rett rundt hjørnet, det gleder vi oss til. 

Ansvar utstyr følgende uke. 

TG.1: Æres, Leart, Parsa og Yousef. 

TG.2: Oscar, Henoc

Fre 1.mars

Kl.20.00 - Kamp vs Hasle Løren på CC Vest Arena. Oppmøte kl.19.15 i gard 7. Tropp: Michael, Æres, Reiten, Noah, Ler, Ankjell, Amund, Parsa, Elias, Sandro, Spilde, William, Tarald, Frank, Bernard og Erik. 

* De som ikke er i troppen til kampen fra TG.1 trener med G19. Se G19 ukeplan. 

Lør 2.mars

Kl.20.15 - G19 div 1 kamp på Ull Kisa stadion. Oppmøte kl.19.15. Med fra oss: Magnus, Loly, Max, Peder, Eikheim, Leart, Yousef. 

Søn 3.mars

Kl.19.00 - Kamp vs Gamle Oslo. Oppmøte kl.18:00. Tropp: kommer
Uke 9: Våren er der fremme i enden av tunellen - vi ser den nå

Postet av Ullern Fotball den 25. Feb 2024

Det gjorde godt for både kropp og sjel å få mykt gress under bena, ro rundt øktene og ikke minst litt sol på kroppen. Det ble en solid uke under fantastiske forhold, vi håper vi kan få til det samme neste år og da enda bedre. Kommende uke tas hensyn til uken med mye trening, før vi peiser på igjen fra onsdag. 

A og B kamper på Ullernbanen lørdag + kamper for både G19 IK og 1.div på Ull Kisa. Spennende uke! 

Lør 2.mars

Kl.11.00 - A vs Gjelleråsen 1. 

Kl.18.15 - IK vs Ull Kisa på Stadion. Oppmøte kl.17.15. Tropp: Ingvald, Smith, Sean, Luca, Bentzen, Gustav, Bryn, Nelson, Junior, Amir, Jone, Mikkel (?), Jon, Stensland, Antoni, Ludde, Magnus, Hallvard, Dani. 

Kl.20.15 - 1.div vs Ull Kisa på Stadion. Oppmøte kl.19.15. Tropp: Besim (NIF), Matta, Max (08), Strevens, Loly, Magnus, Emil (Skeid), Peder, Yousef, Iver, Eikheim, Storm, Lucas, Leart, Peder. 

Søn 3.mars

Fri/egenrestitusjon 

* Styrke ben kan gjøres tidlig på dag

** Videoklipp og evaluering 
Årsmøte Ullern Fotball 12. mars kl. 19

Postet av Ullern Fotball den 25. Feb 2024

OBS! Årsmøtet holdes tirsdag 12. mars kl. 19.00 i 3. etasje Ullern Flerbrukshall. Velkommen!

Dagsorden

1. Godkjenning av innkalling og møtedeltakere, valg av ordstyrer og referent, valg av to personer til å underskrive protokollen

2. Årsberetning 2023

3. Regnskap 2023

5. Ev. innkomne forslag

6. Fastsettelse budsjett 2024 og treningsavgifter for 2025.

7. Valg 

 

Evt. forslag som ønskes fremmet for årsmøtet må oversendes skriftlig pr. e-post til tage@ullern.no innen 9. mars 2024.
MSA: Seier mot Asker i OSC

Postet av Ullern Fotball den 11. Feb 2024


På hjemmebane til naboen

Vår 3. kamp i OBOS Super Cup var mot Asker, i det som ble en målfest fra start til slutt. Etter to tap, var vi interesserte i å vise vår progresjon som vi har tatt siden oppstart. Selv om Røabanen manglet det som gjør banen myk,var vi likevel glade for å kunne spille nettopp der som vår hjemmebane.


Målrik 1. omgang

I det som skulle være gruppens sterkeste motstander (til nå), møtte vi et lag som minnet om Frigg. Med back som breddeholder, smale kanter og brede stoppere, var vi forberedt på løsning i presset. Det skulle lønne seg x2, hvor vi nokså tidlig går opp i ledelsen med 2 mål. Asker reduserer, før vi skårer enda et mål. Før pause klarer Asker å skape mirakel nummer 2, i noe som kunne oppleves som nettopp det. 


Endringer i lagene

Det ble nokså tidlig klart for oss på sidelinjen at Asker hadde gjort flere endringer i pausen. Asker hadde ballen i lenger perioder, og vi får en skikkelig test på å opprettholde fart i presset. Et resultat av utfordringen, ble et lavere Ullernlag. Likevel følger vi intensjoner oftere enn mot Frigg, og hoder Asker unna enda et mål. Med noen bytter og en god dose Toddy, oppnår vi et brudd høyt i banen som endelig leder til mål. 4-2 blir også sluttresultatet, og vi kan se tilbake på en god opplevelse og videre progresjon.  

Målskårere: Jonathan A, Thomas S og Bendik FE x2


Takk for kampen!
Takk for kampen til Asker. Vi ses i sesongen da det betyr enda mer med 3 poeng! Forhåpentligvis er vår egen hjemmebane klar da, uten is og humper. 

Følg med på SoMe for mer innsyn i MSA sin hverdag! 
Uke 7: Heisann vinterferie

Postet av Ullern Fotball den 10. Feb 2024

Da ser vi frem mot vinterferien med treningsleir til Larvik og etter vinterferien er det bare et par uker så kommer påske og da smelter snøen og etter påske er det seriestart. Vi gleder oss med bildet av Ullernbanen vår i vårens prakt :) 

Info om treningsleiren kommer direkte fra sjefen sjølv, Dennis. 


Ansvar utstyr følgende uke. 

TG.1: Elias, Sandro, Erik S og Magnus AE

TG.2: Ola & Eimhjellen

Tors 15.feb

TG:1 - Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet

Fre 16.feb

Kl.17.00 - Trening TG.1. Øktleder: Rudi + Ludvik. Innhold: Oppvarming inkl 3+1 v 2 rondo, spilløvelse ut fra antall, spill 7v7 3X3 min og innlegg avslutningskonk. Ferdige kl.18.00. 

Kl.20.15 - G19 div 1 tre.kamp vs Holmlia på Ullernbanen. Oppmøte kl.19.15 i Gard 8. Med fra oss: 

Lør 17.feb

Kl.12.00 - Kamp lag 1 vs Team Romerike på Ullernbanen. Oppmøte kl.11.15 i gard 7. Kampleder Rudi + Anders. Tropp: Alle i TG.1. Mer info om hvem og når kommer. 

Søn 18.feb

Treningsleir - info kommer fra Dennis. 
Uke 7: Hei vinterferie

Postet av Ullern Fotball den 10. Feb 2024

En tøff vinter går heldigvis mot slutten, med færre avlyste kamper i fremtiden får vi håpe på. Kommende uke blir full av moro før vi setter snuten sørover på søndag. Det blir møte om turen på onsdag og all info blir lagt ut skriftlig på tirsdag. Vi satser på mindre spying og mer fotball på årets tur til grønt gress i sør-Portugal. Men før den tid, masse kamper til helgen! 

Ellers en stor gratulasjon til Olav, Edi og Oliver som har gjort seg fortjent til A plass for 2024! Vi leverer som faen! Bra jobba alle sammen! 

Tors 15.feb

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet 

Fre 16.feb

Kl.19.15 - Trening: Oppvarming og spill 9v9 3X15 min. Ferdig kl.20.30. 

Lør 17.feb

Kl.10.00 - B kamp vs Bøler på Niffen (banen til Nordstrand). Oppmøte kl.09.00. Med fra oss: Jon, Stensland, Bentzen, Ludde, Hallvard, Junior, Dani, Magnus. 

Kl.12.00 - A kamp vs Oppsal på Trasop. Oppmøte kl.11.00. Med fra oss: Antoni 

Søn 18.feb 

Kl.12.55 - Flyet letter fra Gardermoen mot Lisboa. Oppmøte senest på Gardermoen kl.10.45. Detaljert info om alt før, under og retur kommer skriftlig på tirsdag. 
Ukeplan uke 7

Postet av Ullern Fotball den 10. Feb 2024

Vinteren vil ingen ende ta. Derfor skal det bli ekstra trivelig med ei uke med sol, varme og forhåpentligvis tipp topp forhold for fotball. Innen den tid rekker vi å gjennomføre 3 økter denne uken, som vi selvsagt gjennomfører så godt vi bare kan. 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

-Snø :( 

Tirsdag: Trening på Ullern, 19.30 - 21.00

 • Dynamisk + minibane
 • 2v2 25x15 m bane, føre over linja
 • Spill  5v5 / 4v4
 • Spill 7v7

Onsdag: Fri

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30.

Fredag: Fri

Lørdag: Fri

Søndag: Vinterferie og avreise til Portugal! 
Ukeplan uke 6

Postet av Ullern Fotball den 4. Feb 2024

2 av 3 vintermåneder tilbakelagt og vi glir inn i den siste av de og forhåpentligvis både lysere og varmere tider. 

Ok gjennomføring mot Røa søndag kveld, men sliter litt med å få ballen i mål selv om vi kommer til opplagte sjanser. Nye muligheter til å øve på dette denne uka, i tillegg til kamp i enden av uka. Husk å få en tidlig avklaring på om dere som er invitert kan spille eller ei. 

Og, med en bane som er som den er er det viktig å ta de forhåndsreglene man kan som innebærer alt som gjøres utenfor banen, men også, og ikke minst, gjøre det man burde gjøre for å holde seg skadefri på 100%. 

Mandag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Boks + dynamisk
 • Pasningsøvelse 5v5 og 4v4. Avgrenset område med 2 lag hvor det spilles 5v2 i utgangspunktet, 2 jager og skal få tak i ballen og helst over til egen halvdel. 3 min runder før vi bytter. 
 • Småbane 6v6 og 5v5 3 min kamper. 45x30 bane. 
 • 8v8 / 9v9 2x8

Tirsdag: Trening på Ullern, 19.30. -21.00

 • Minibane
 • 3v2 pasningsøvelse
 • 5v5 / 4v4 35x25m bane 6x4 min
 • 7v7 50x30 bane, 3x5 min
 • Nordic + Copenhagen 1x8

Onsdag: Fri/egentrening

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

Fredag: Fri

Lørdag: Fri

Søndag: Kamp, se Hoopit. 
Uke 6: Litt endringer i trenerapparat og annet

Postet av Ullern Fotball den 4. Feb 2024

Dennis tar seg en tur inn i pappaperm, Rudi fyller inn etter beste evne til babyen er klar for barnehage, det blir sånn ca frem til sommerpausen. Dere når meg enklest via Facebook Messanger eller til nød SMS via 918 57 577. Mer info kommer løpende etterhvert som jeg får oversikt over alt. Forhold dere til øktlederen når det gjelder forfall den aktuelle dagen, send skriftlig melding direkte til han på messanger FØR kl.12.00, også om du er i tvil av en eller annen grunn. Bedre med en ekstra melding enn en for lite som skaper krøll for planleggingen. 

Utstyrsansvar (spesielt viktig at ALLE ballene vi tar ut blir sjekket og pumpet, ved bløt ball stopper vi økten til den er pumpet): Noah, Tarald, William Eik og Magnus. Utstyr utover baller presiseres i øktplan på FB siden. Men skikkelige baller er pri 1. 

Utstyrsansvar TG2:

 • Ballansvar: Oscar & Dagi
 • Vester og kjegler: Oscar & Dagi
 • 6 småmål: Oscar & Dagi

Tors 8.feb

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet 

Fre 9.feb

Kl.16.30 - Trening TG.1. Øktleder: Rudi. Innhold: Småspill, dødballomstillingsspill, spill mot ett mål øvelse og spill 7v7/9v9 på halv bane ut fra antallet vi er. Ferdige kl.18.00. 

Kl.20.00 - G19 div 1 på AJ Arena mot Bærum. Oppmøte kl.19.00. Otto, Strevens, Eikheim, Peder og Yousef. 

Lør 10.feb

Fri/egentrening

Søn 11.feb 

TG1, Kl.13.00 - IK vs Sarp 08 i Sarpsborg. Oppmøte på stadion kl.12.00. Tropp: Michael, Magnus AE, Loly, Reiten, Tarald, Ankjell, Leart, Yousef, Elias, Peder, Eikheim, Erik, Amund og Sandro. 

TG2, Hjemmekamp G16-3 mot Nordstrand 12:30. Oppmøte senest 11:30. Tropp Otto, Ler, Miguel, Æræs, Caesar, Oscar, Ola, Samir, Persen, Elvis, Eimhjellen, Bernhard, Niko, Iver, Tian

Uke 6: Siste fulle uke før vi reiser bort fra isen

Postet av Ullern Fotball den 4. Feb 2024

Frihelg godt overstått, Jacob Francke kaptein for A - laget, Fjellman vært på landssamling, stadig flere snuser på plass i A stallen og om knappe to uker setter vi oss på flyet mot Portugal og etter det er det ikke lenge før våren er i anmarsj. En fin tid rett og slett. 

Litt info som det er greit at dere vet om: Dennis, vår eminente keepertrener, trår inn i pappaperm fra nå av og dermed vil jeg tre inn på G16 som hovedtrener der en periode. Dette vil nok dere merke særs lite av, men husk likevel at vi er 3 trenere på vår gruppe og bruk Mush og Ingo aktivt for råd og innspill. Jeg kan aldri rekke over å hjelpe dere alle 33! med alt hele tiden. 

I uken som kommer er det klart for nye kamper, mot Bærum 1.div på fredag kveld og Grorud IK på Grorud på lørdag kveld. Før vi avslutter uken inne i Valhall søndag morgen.  

Fre 9.feb

Kl.19.00 - Trening (for de som ikke spiller kamp). Innhold: Rondo med retning, spilløvelse mot mot mål og spill 7v7 3X4 min. Ferdige kl.20.00. 

* God plass til ekstra etter økten. 

Kl.20.00 - G19 div 1 vs Bærum SK på Kadda. Oppmøte kl.19.00. Tropp: Otto, Matta, Bentzen, Strevens, Peder, Gustav, Jone, Iver, Tran (?), Theo (? neppe), Lucas, Nelson, Amir, Lucas, Luca, Eikheim, Peder, Yousef og Storm. 

* Ikke noe styrke ben eller annet etter kampen, alle er potensielt aktuelle for tropp vs Grorud lørdag kveld. 

Lør 10.feb

Kl.18.30 - G19 IK vs Grorud på Grorud. Oppmøte kl.17.30. Tropp: Ingvald, Antoni, Bryn, Stens, Sean, Jon, Edi, Ludde, Junior, Hallvard, Magnus, Dani + fra fredagens kamp ut fra prestasjoner og plass. 

Søn 11.feb

Kl.09.00 - Trening. Innhold: Oppvarming med skadeforebyggende styrke ben, spilløvelse mot mål og spill med en del frys 11v11. En del med dødballer i fokus og innlegg og avslutningskonkurranse til slutt. Ferdige kl.10.30.