MSB fortsetter å vinne!

Postet av Ullern Fotball den 13. Jun 2019

På MSB-menyen en tirsdag aften i midten av juni; Majorstuen Fotballklubb på sin hjemmebane i kveldsskyggen av NRK-bygget. Lagene møtte hverandre i 4.divisjon seriespill både i 2017 og 2018, med Ullern 2 i føringen statistikkmessig med 2 seire, 1 uavgjort og 1 tap med herlige 16-6 i målforskjell på de 4 kampene. Det var derfor lave odds på målshow for anledningen. Ullern stilte som vanlig med en solid stamme fra A-lagstroppen og kompletterte denne med spilleberettigede studenter på hjemmeferie, som står som en god Ullerntradisjon i perioden mellom eksamen i mai og studiestart i midten av august.

I regnværet på Marienlyst glimret riktignok målshowet med sitt fravær. Kun en kanon fra unge Hoftvedt, på lån fra Kjelsås, fikk en notis i målprotokollen etter 10 minutter av 2.omgang. Bortelaget Ullern sikret seg dermed 3 glade poeng og inntar da tredjeplassen på 4.divisjonstabellen med 20 poeng på 11 matcher.