J2008 - Snudde motgang til medgang

Postet av Ullern Fotball den 22. Sep 2020

Etter en vanskelig sesong i fjor bestemte Jentene på Ullern Queens (J2008) seg for å ta tak og snu den nedadgående trenden med å trene oftere. Økt treningsmengde gjennom vinter og påfølgende korona periode har gitt resultater i form av 4 seire og kun 1 tap så langt i sesongen. Senest ble både Holmlia (borte) og Nordstrand (hjemme) beseiret, hvilket skaper god moral og glede i spillergruppa. Det er mye morsommere å spille kamper når vi vinner, sier Hermine Eckbo fra Ullern Queens med et smil om munnen.
Foreldretrener Tørres Rasmussen legger til at jentene har tatt steget opp til 9er fotball med offside og høyt press på en fin måte, og mange trives med litt mer plass på banen. En som trives er Ailin Cock som stort sett spiller spiss og opplever at der er mye mer rom å løpe i nå sammenlignet med tidligere år.

Ullern Queens hviler ikke på laurbær og gode resultater, så trenergruppa med assistanse fra klubben og klubbtrener Brian Hansen er allerede i gang med å planlegge vinter sesongen hvilket inkluderer to påmeldte lag i en innendørs liga i Oslo.

Go for it Ullern Queens!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.