Gule kort: Strømberg, Dieserud, Ripegutu, Pedersen.

Ullern 2 gjestet Kolbotn på Sofiemyr Kunstgress i en meget viktig kamp om livsviktige poeng. Ullern på sin side stod med 12 poeng før kvelden oppgjør, mens Kolbotn hadde 11 poeng med en kamp til gode.
Begge lag i fare for nedrykk fra 4.divisjon.
På en kald og våt høstkveld i dårlig lys var det allerede klart før kamp at dette ville bli et tett og hardt oppgjør uten det fineste spillet.

Tidlig mål i mot
Ullern 2 hadde nok et veldig viktig fokus før kamp, unngå dødballer i mot og pakk inn tidligere eliteserieprofil og Lillestrøm legende Frode Kippe hvis det blir dødball. Men allerede etter få minutter skal Kolbotn få muligheten på nettopp en dødball.
En corner slås mot nevnte Kippe som får satt hodet på ballen og ballen går mellom beina på keeper Jesper Wold, ballen blir liggende på streken og Henrik Furebotn er først på den og setter inn 1-0 til hjemmelaget. Kolbotn legger seg mer bakpå etter dette og Ullern får lov til å styre spillet. 16.minutter er spilt når Ullern får utligningen.
Ola Nikolai Rye slår ballen inn i feltet, der stiger Tveter Andresen høyt til værs og stanger inn 1-1. En meget bra scoring fra Tveter Andresen som dermed scoret sitt 10.mål for sesongen.

Jevnt også i andre omgang
Ullern forsøkte å gjøre noen forandringer i andre omgang uten at dette egentlig gjorde utslag i bedre kontroll på kampen.
Kolbotn virker tidvis mer farlig enn Ullern, men når innbytter Finn Badou Jor på mesterlig vis skrur ballen i lengste kryss fra hjørnet av 16-meteren så ser plutselig alt meget lyst ut for Ullern. Men som en god del ganger tidligere denne sesongen så mister Ullern 2 igjen 3 viktige poeng på slutten av en fotballkamp. Og igjen er det en dødball i mot som Frode Kippe får satt hodet på og denne gangen går ballen rett i mål og utligningen er et faktum når det gjenstår 5 minutter på klokka.
Kolbotn får en mann utvist på tampen av oppgjøret, men det blir ikke flere mål på Sofiemyr og dermed poengdeling i nedrykk striden. Noe Ullern 2 nok kan være mest fornøyd med med tanke på tabellsituasjon.
Ullern 2 møter Fagerborg i siste seriekamp førstkommende tirsdag klokken 20:15 på CC Vest Arena, og vil med seier her sikre plassen i 4.divisjon.

Poengbørsen
3.poeng: Johannes Dieserud
Dieserud er inne i sin siste sesong i Ullern. Sesongen har dessverre vært preget av skader, men har den siste tiden blitt bedre og bedre og i kampen mot Kolbotn holder det til bestemanns prisen. Gjør en solid jobb defensivt gjennom hele kampen.

2.poeng: Harold Biata Mufoncol
Bidrar med sin rutine bak og avverger en god del farlige situasjoner. God og trygg med ballen og har også nødvendig fart til å løpe opp det som blir spilt i bakrom.

1.poeng: Finn Badou Jor
Kommer inn i 2.omgang og er umiddelbart en ny trussel for Kolbotn å forholde seg til. Bidrar med fart og kraft på topp og scorer også et fantastisk mål.