Ny trepoenger i 1.div etter 4-1 seier mot Bærum

Postet av Ullern Fotball den 11. Mai 2023

Etter en trå start på kampen mot Bærum på AJ Arena i Sandvika så skulle det ta seg opp for våre gutter og ende med en solid seier og tre nye poeng hjem til Oslo Vest.

Dårlig oppvarming gav dårlig start

Den gode gamle klisjeen, være på fra start, hadde vi ikke helt tatt med oss inn i torsdagens kamp og dermed startet vi veldig på hæla og lot Bærum få lov å ta en aldri så liten kommando i en generelt svak åpning på fotballkampen. Dette førte også til at Bærum tok ledelsen helt fortjent i det 14 min. Heldigvis fikk vi justert litt på kampplanen og tok mer og mer over utover i omgangen uten at det på noen tid var slik at vi var på det nivået vi burde være hva gjelder klassikerne engasjement, trøkk og innsats. Men på dødball har vi vært stadig tyngre og like før pause kriger vi inn 1-1 ved Marius Lund Stensland og kan gå til pause med uavgjort.

Pausepraten....

""#$"#$"#"#$ @+? med utestemme hva gjelder det som må ligge i bunnen av en god prestasjon.

2 omg full kontroll og vinner fortjent

De siste 45 minuttene kan vi være bekjente av og da viser vi hvilke nivå vi har inne. Det skapes flere sjanser, det skåres 3 flotte mål og Bærum slippes til fint lite. Albert Aleksanjan som stod for 5 målpoeng sist setter inn 2-1 i det 55.min når han smeller inn et innlegg fra høyre. Så stanger vi litt mot veggen, har en i tverra og det står 81 min på klokken når Antoni Ghali bredsider inn 3-1 etter flott forarbeid av Danial Khoshpayam og like før slutten fastsetter målmaskinen Lage Ekra-Reistad inn dagens siste når han runder keeper og ruller ballen inn i det åpne målet.

Vinner fullt fortjent

Vi har fortsatt tilgode å vise oss fra vår beste side i 90 minutter, i dag er det åpningen av kampen vi ikke kan være fornøyde med og gutta var tydelige på at oppvarmingen ikke var av den standarden vi skal forvente av oss selv. Så det må vi se på både spillere og ledere. Å være klar for kamp er ikke noe en bare kan slå på 1 sekund før avspark, det kreves riktig både mental og fysisk inngang for å være 100% forberedt. Etter en pauseprat der det ble snakket i store bokstaver om det grunnleggende så leverer vi en solid og god 2.omg der vi har 11 stk + gode innhopp som bidrar til at vi kan sitte igjen med en langt bedre følelse enn vi gjorde halvveis. Spillefri neste uke fra serien, men spennende kamper i vente mot Strømsgodset G17 Nasjonal og KFUM i NM for G19. Det gleder vi oss til, sier hovedtrener Johan Egil Rudi.