Bare nesten mot Gjelleråsen

Postet av Ullern Fotball den 29. Jun 2023

Ullern 2 må kunne sies og ha hatt en positiv sesong så langt. Sett bort ifra den siste halvtimen mot Frigg, så har rekruttene virkelig gitt god motstand i alle kampene og seieren mot Sandviken ga virkelig selvtillit foran kampen mot Gjelleråsen. 
Og rekruttene var lenge det beste laget mot Gjelleråsen før kreftene begynte å ta slutt. 


Frustrerte Gjelleråsen 
Bortelaget Gjelleråsen var nære på å rykke opp forrige sesong, da under Bent Inge Johnsen sin ledelse. Men årets Gjelleråsen utgave ledet av Geir Runar Omli har slitt så langt denne sesongen og var A poeng med våre rekrutter før gårsdagens oppgjør. 
Og Ullern 2 frustrerte virkelig bortelaget i første omgangen. De var først i alle dueller og Gjelleråsen ble løpende mye i mellom til etterhvert stor frustrasjon. Det gikk verbalt utover både spillere og dommere. 

Men selv om Ullern kom til flere muligheter, så kom aldri den helt store muligheten. Et godt skuddforsøk fra Jacob Cleve Broch var det nærmeste man kan scoring. 

Andre omgang blir gradvis mer og mer styrt av Gjelleråsen og når vi nærmer oss 10 minutter igjen henger hjemmelaget i tauene og det ligger absolutt et mål i luften. En god Jesper Wold gjør alt han kan i Ullern målet for å holde nullen, men etter 84 minutter må dessverre også han gi tapt. En overgang som Herman Udnæs akkurat ikke rekker å stoppe gjør at Gjelleråsen kommer helt fri på venstre side. Innlegget langs bakken finner Eskilsson som får stå helt alene og han klarer å finne en åpning i Ullern buret, og dermed står det 0-1 på tavla. 

Hjemmelaget virker litt tappet for krefter og klarer aldri å komme tilbake i kampen igjen, dermed ender det med tap 1-0. 

Kampfakta
Ullern 2 - Gjelleråsen: 0-1
Mål: Benjamin S. Eskilsson 84.min. 
Gule kort: Aarenes, Fosen (Ullern), Kyvåg (GIF)
Tilskuere: 50 

Poengbørsen
3.poeng: Brage Tobiassen
06-gutten er tilbake igjen etter hodeskaden han fikk mot Strømmen for noen uker siden. Han viser at formen han hadde før skaden absolutt ikke er borte og fortsetter å prestere på et meget høyt nivå. Styrer midtbanen med bravur som Roar Stokke ville sagt. 

2.poeng: Jesper Nesbakk Wold
Gjør igjen en solid kamp. God i feltet som vanlig og varter opp med flere gode redninger. 

1.poeng: Magnus Fosen 
Fosen spilte sin første kamp for rekruttene denne sesongen og kapteinen for anledningen leverer en meget god kamp. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.