Lopez gir seg med fotballen!

Postet av Ullern Fotball den 18. Aug 2023

Thomas Boye Lopez Borgersen har bestemt seg for å legge opp som fotballspiller og informerte spillergruppen om avgjørelsen sin tidligere denne uken. 


Lopez Borgersen var en solid signering når han kom fra spill med Skeid i Obos ligaen på denne tiden forrige sesong. Han var en sterk bidragsyter til at Ullern leverte en sterk 9.plass i sin debutsesong i PostNord. 
Og på tampen av forrige sesong valgte han å forlenge kontrakten sin ut 2023, men nå velger han å legge skoene på den berømte hylla.
Jeg hadde egentlig tenkt å gi meg med fotball etter forrige sesong, det var den egentlige planen. Men så kom jeg til Ullern og merket at jeg fikk tilbake litt av den gnisten som skal til, og valgte derfor å signere for ett år til.
Dessverre så har jeg følt på en mangel på motivasjon dette året og da føler jeg at det eneste riktige ovenfor meg selv og spillergruppen er å gi seg nå. Vi er i en tøff tabellsituasjon nå og da trenger man 100% dedikerte spillere på trening og i kamp, sier Lopez. 

Blandede følelser 
Lopez innrømmer at han har tenkt på dette lenge og at han føler på en lettelse nå som det er bestemt, men at avgjørelsen har vært tung. 
- Mye av årsaken til at jeg valgte en sesong til var på grunn av den fantastiske spillergruppen som er her. Det er et utrolig fint miljø og jeg kommer virkelig til å savne det. Selv om jeg nå føler litt på en lettelse etter å ha informert spillergruppen, så merker jeg at jeg kommer til å savne denne garderoben veldig. Nå skal jeg heie fra sidelinjen og både håper og tror gutta skal klare dette. 
Også må jeg gi en stor takk til alle sammen rundt laget og i klubben. Det er virkelig mange flotte folk som bryr seg om klubben og står på og hjelper til for spillerne som er her, avslutter Lopez. 

Vi i Ullern Fotball syns selvfølgelig det er trist når en av våre sentrale spillere gir seg med fotballen, men vi har samtidig forståelse for avgjørelsen til Lopez og takker for alt han har gjort det året han har vært her. Og som siste ord gjelder det bare å si "det er bare en Tobias Lopez", sier Christian Strømme med ett smil. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.