Brage Tobiassen signerer proffkontrakt med Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 18. Aug 2023

Et av årets store gjennombrudd bærer navnet Brage Tobiassen. Etter flere gode prestasjoner i PostNord-ligaen denne sesongen belønnes nå 16-åringen med proffkontrakt i Ullern. 


Bilde: Hovedtrener Anders Lubeck og Brage Tobiassen

Signerer 2-års avtale
Brage Tobiassen knytter seg til Ullern de to neste årene, men både klubb og spiller har ambisjoner om at han skal spille på høyere nivå etter hvert. 
- Vi er veldig glad for å både kunne tilby, men også komme til enighet med Brage om en proffavtale. Dette er velfortjent for hans del, men også viktig for oss som klubb at vi sikrer en avtale med en ung spiller i stadig utvikling. Det gir oss arbeidsro og vi kan fokusere fullt ut på å utvikle han som spiller videre og ambisjonen her til både klubb og spiller er jo at han skal ta steget videre når tiden er rett for det og riktig klubb melder sin interesse, sier hovedtrener Anders Lubeck. 

Bilde: Brage Tobiassen som kretsmester for G13 og 4.divisjon i 2022. 

Alle muligheter

Hans trener gjennom flere år Johan Egil Rudi forteller om en gutt som har alle muligheter for å nå langt, Bilde bildetekstmen maner til at det er veldig mye arbeid som gjenstår og at han er avhengig av å gjøre mange rette valg for og lykkes på høyt nivå.

 

- Han har hatt en kjempefin utvikling denne sesongen og jeg er imponert over hvordan han har taklet nivået, spesielt den fysiske biten. Alt det taktiske, tekniske og slikt visste vi at han holdt et meget høyt 2.divisjons nivå, men vi var mest usikker på den fysiske delen av spillet. Men så er han ganske fryktløs i duellene og ender ofte opp med å vinne dem.

Den fryktløsheten er en stor styrke han har selv om den også har medført en del harde smeller, men det gjør også at han fint takler den delen av spillet også.   

Så er det nok ting jeg tror han kan bli enda flinkere på fremover, i den alderen er det fryktelig viktig at han klarer å være en 24 timers utøver, passe på nok søvn, spise riktig og slike ting. Nå begynner skolen igjen også så ekstra viktig at han passer på energien sin. 

Men han har definitiv alle muligheter og det er egentlig veldig opp til han hvor langt han kan nå innen fotballen. Gjør han ting riktig og har den nødvendige flaksen så kan han nå så langt han vil, avslutter Johan Egil Rudi. 


Unggutten selv er fornøyd med sesongen så langt og glad for tilbudet om proffkontrakt, men er klar på at ingenting forandrer seg selv om han nå er på proffkontrakt. 

- Det er selvfølgelig veldig kult å signere sin første proffkontrakt, men det viktigste for meg nå er å utvikle meg videre og ha fullt fokus på å gjøre det så bra som mulig på trening og i kamp. Jeg har jo ambisjoner om å spille på høyere nivå når tiden er inne for det, men akkurat nå som sagt er det viktigst å fokusere på Ullern og å utvikle meg som spiller, sier en fornøyd Brage Tobiassen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.