G13: Til Gøteborg på cup i påsken uten mobil

Postet av Ullern Fotball den 4. Apr 2024

Våre 2011 gutter var i Gøteborg siste påskeferiehelgen for å spille Future Cup mot lag fra Sverige og Danmark. 27 gutter fordelt på to lag, og alle uten mobiltelefon. Hovedtrener Johan Egil Rudi reflekterer over turen på flere områder enn kun det sportslige. 

13 åringer uten mobil - er det mulig da? 

Vi ønsker å skape noen klare arenaer der ikke alt og hele dagen dreier seg rundt det som skjer andre steder enn der VI er sammen og vi ønsker at alle skal være til stede sosialt uten distraksjonen som vibrerer i lomma. Å droppe å ha med mobilen er noe spillerne etterhvert har blitt vant med og som det ikke tar lang tid før de ikke tenker noe særlig over. Det blir så ekstrem forskjell mellom oss og de andre lagene på cupen når gutta selv på bussen ender med å i forundring registrere at alle de andre lagene sitter hver for seg stille og stirrer ned i en skjerm hele turen, mens våre gutter deler tanker, meninger, historier og opplevelser fra alt fra kampen som er spilt, til hva de skal finne på på hotellet eller mengden gule biler som kan føre til små drypp av vold ;) Vanskelig å se gule biler om en stirrer ned i telefonen si. Lag 2 rett etter seieren i siste kampen. Jevne og spennende kamper

Vi stilte med to lag, på ulike nivåer. Det er viktig for mestringen at spillerne får reise på cup og faktisk møte likesinnede motstandere. Begge lag fikk brynt seg på god motstand og begge lag vant 3 kamper og tapte 2. I siste kamp ble det meget spennende for begge lagene som snudde underlege til seier i kampens aller siste fase. Til uken skal hele kullet i gang med seriespill og da var det meget verdifullt å få bruke siste delen av påsken til å finpusse formen. Lag 1 med to mål i kampens siste to minutter og dermed seier i siste kamp og god stemning på toget i retning Oslo. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.