MSB: Ny seier for vårt seniorlag i 4. divisjon!

Postet av Ullern Fotball den 22. Mai 2024

Med nytt rekruttlag som motstander i 4. divisjonen, var forrige kamp sterkt i minnet. Denne gangen kunne Ullern juble for nye 3 poeng mot Oppsal 2.

Ullern fra start:

1.omg

En relativt jevn omgang spillemessig, selv om Ullern hadde mest ball. Det blir likevel ikke til de største målsjansene. Ullern manglet spillalternativer bredt i bakrom, noe som oftere kunne skapt større mellomrom eller gitt ballfører flere alternativ på flere høyder. Oppsal sliter dog med å komme seg fremover i banen etter de har vunnet ballen nære eget mål, mye grunnet Ullern sine posisjoner i forkant av balltap. Ballen vinnes ofte høyt. Det skulle et frispark til for at Thomas Vold (ny signering i A-stall) kunne justere retningen på innlegget, og sette den helt i siden av mål. Ullern går til pause med 1-0.

2.omg

Det ble ingen justeringer på laget for Ullern sin del til pause, og med sola i ansiktet, tok Ullern fatt på nye utfordringer. Selv om det bare tok 21 sekunder før Ullern fikk sin nye målsjanse, var det Oppsal som skårte først på en av sine eneste målsjanser i kampen. Det skulle være mulig å komme med hypoteser om et Oppsal-lag som nå "skrudde på alle plugger", men det er Ullern som fortsetter å vinne ballen høyt. Dette gir også mange målsjanser som vi sliter med å få inn i mål. Etter noen justeringer fra Smalsundmo og Razzaq, vinner vi enda oftere ballen høyt, noe som for andre ville skapt "momentum", men for Ullern skapte det flere målsjanser. På tampen av kampen får Ullern corner. Der er Thomas Vold enda en gang, og pannebrasker den inn i mål! Etter det er det ingen målsjanser til noen lag, og Ullern kunne ta 3 poeng med også denne uka.

Gule kort Ullern: Marius Stensland, Oskar Ihlen og Junior Peya