G19: Tøffe tak i seier mot Kløfta i Interkrets

Postet av Ullern Fotball den 29. Jun 2024

Etter noen kamper der innsats og banespill ikke helt har samsvart med resultatene, så var det godt å få smake på seier igjen i siste vårkampen før ferien når Kløfta måtte dra hjem fra Oslo Vest med 4-2 tap i sekken. 

Kunne vært avgjort etter 10 min 

Ullern tok kommandoen fra start av og Kløfta fikk ikke til all verdens. Storskårer Luytkis gliste før kampen, skulle glise noe mindre i 1.omg, men så kom storgliset i 2.omg. For etter knappe 10 min hadde Antoni Ghali satt et innlegg rett i mål, mens nevnte Luytkis hadde satt en ball i tverra og vært alene med keeper. Kløfta i sitt særs høye press og fysisk spill var slettes ikke ufarlige og Skretting i Ullernmålet måtte være på vakt etter lange baller i bakrommet. Hjemmelaget øker senere til 2-0 ved Daniel Khoshpayam som kriger ballen inn på bakre. Ledelse til pause og da var spørsmålet om det lot seg håndtere noe bedre enn tidligere. 

Fortjent seier

Laget har slitt med å takle kontroll inn til pause og dermed blitt noe "sløve" i starten av 2.omg. Men det så ut som trener Rudi endelig hadde nådd frem med sitt budskap og starten av 2.omg foregikk stort sett på Kløfta sin halvdel til tross for motvind. Det var lite å si på at 3-0 kom i denne perioden når Khoshpayam får tid og rom til å prikke innlegg på fot til Luytkis som på flott vis satte ballen inn på første stolpe. 

Så ble det drama når Skretting kolliderte med en Kløftaspiller. Vår man måtte av og rett på legevakten, heldigvis ikke brudd er rapportene. Så vi får satse på at Skretting er tilbake om ikke alt for lenge. Ikke lenge etter får Kløfta et frispark som løftes inn, keeper på halvdistanse og målet er åpent 3-1 og litt spenning. Men med et desperat Kløfta så får Luytkis rom å boltre seg i, alene med keeper gjør han ingen feil, runder og setter ballen i åpent mål. Dårlig kommunikasjon hos oss fører til et veldig unødvendig selvmål helt på tampen. Men alt i alt en fortjent seier til oss før ferien. 

Hallvard og Magnus takker av 

To som spilte sin siste kamp for Ullern i denne omgang var Hallvard og Magnus som begge skal over dammen til USA fra høsten av for å kombinere fotball med studier.

To flotte gutter som har vært viktige i vår første sesong på lenge i G19 Interkrets, begge kom med erfaring fra nivået fra Skeid i vinter og har vært med på å sikre at vi tidlig hadde referanser på hvor nivået ligger. Vi ønsker de lykke til med studier borti Amerika og så ser vi de kanskje innom oss igjen til neste sommer på ferie tilbake i gamlelandet, sier hovedtrener Rudi. 
Plan frem til og med søndag 7.juli

Postet av Ullern Fotball den 23. Jun 2024

Jeg håper å straks ha nyheter om neste års eventuelle treningsleir i uke 8. I mens kan vi kose oss med et gammelt lagbilde fra G19 sin treningsleir til Lipot i Ungarn. Vi skal ikke dit. 

En kamp igjen i både 1.div og Interkrets før vi skriver juli og etterhvert en velfortjent ferie. Men før det skal vi få trent godt uten skole eller særlig annet å tenke på. Her er en så presis skisse som mulig helt frem til ferien start. 

Fre 5.juli

Kl.12.00-14.00 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl skadeforebyggende styrke (nordic og copen), spilløvelse, spill 7v7/9v9 4X8 min og styrke ben sammen i bua. 

Lør 6.juli

Fri/egentrening

Kl.13.00 - MSA vs Åssiden på Ullernbanen

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Søn 7.juli

Kl.12.00-13.30 - Trening. Innhold: Fri rondo, småbaneturnering med vegger og konkurranse. 

God sommer! 
MSB: 3 poeng mot Bærum 2 før sommerpause😎

Postet av Ullern Fotball den 20. Jun 2024

Noe seint kommer nettartikkelen fra en "rysare" av en kamp i 4. divisjonen, men med 505 error på nettsiden, skulle det ta litt tid. Likevel; mandag ettermiddag hadde MSB sin siste kamp før sommerpause, hvor de besøkte Bærum 2 på AJ Arena. Hjem derfra ble det også 3 poeng.

Ullern fra start:


1.omg

Bærum i sine gule drakter starter godt og kommer seg oftest over midtstreken. Ullern beskytter målet godt, og klarer å komme seg mer og mer "inn" i kampen. Med bedre valg offensivt og lengre angrep, biter Ullern seg oftere fast på Bærum sin side, hvor Bærum oftere havner i lavt press. Med noen gode overganger, kunne Albert sette kampens første mål, dog etter flere sjanser til Ullern. Videre er kampen veldig jevn, i godt juni-vær. Dommeren gir det ikke mange ekstraminutter, og Ullern tar ledelsen til pause.

2.omg

Ullern skulle ut å holde mer på ballen før de fikk press nærmere seg, samt gi ballen til åpenbare ledige spillere. Det gikk dessverre ikke mer enn 40 sekunder før det motsatte skjedde, hvor feilvendt med mann i rygg ble spilt på, ca. 30 meter fra eget mål. Etter balltap og hurtig/direkte angrep fra Bærum sitter målet. 1-1. Nå får Bærum blod på tann og presser høyere, men Ullern klarer å "stå i mot". Det blir videre jevnt, og kortere angrep fra begge lag. Helt til Ullern har et fantastisk angrep som ender opp til Ihlen. Mot sin tidligere klubb bruker han venstrefoten fra 26 meter setter han ballen helt i siden. Ullern leder 2-1. Nå kunne Bærum fortsatt med sitt gode press, men det er Ullern som lykkes mest. Det resulterer i straffe til Ullern, som Karlsen setter kontrollert i mål. Ullern tar med seg 3 deilige poeng før ferie. 


Tilskuere: 40🎉

Ullern ⭐:

⭐⭐⭐ Albert Aleksanjan

⭐⭐ Nicolas Karlsen

⭐ Olav Eiksund Sæthre


Neste kamp etter ferien: Christiania BK borte, tirsdag 13.8 20:15


Vi takker Bærum, dommertrioen og publikum for kampen🤝