G19: Sliteseier i Drøbak

Postet av Ullern Fotball den 2. Jun 2024

Med en knalltøff kamp mot Stabæk fra torsdag i bena, var det duket for nytt blodslit når våre juniorer tok turen til Drøbak i solsteiken. Tett, tøft, varmt og VI vant :) 

Å hente seg inn etter kraftprøven mot Stabæk 

Vi var spent på hvor godt vi hadde gjort jobben mellom torsdagens tidlige NM kamp mot Stabæk på torsdag og ny kamp midt på dag i Interkrets. Liten tvil om at gutta hadde tatt den oppgaven på alvor, for innsatsen og energien vi la ned kan ingen klage på. 

Spilleforholdene fra en vannet, strøken og helt ny Nadderudmatte, til knusktørr, veldig slitt og rett og slett elendig matte på Seiersten førte også til at vi måtte tilpasse oss vær og føreforhold. Vakker ble aldri denne kampen. 

Ingen lag med særlig kontroll 

Begge lag presset mye høyt og det gjør ofte at ingen får særlig kontroll på kampen, om noen så var det vi som hadde de lengre periodene der Drøbak Frogn endte lavere i banen fordi de slet seg ut i presset sitt. Men våre motstandere var også gode i å spille av vårt press til tider, og da blir det mye frem og tilbake. 

Å ha kontroll er et svært objektivt tema, og i denne kampen ble det oftere mer kontrollert å søke en del lengre og oftere direkte i bakrom fra bakre rekker. Viktig del av spillet vårt at vi ikke ALLTID skal spille oss ut med korte pasninger, men at store forsvarsfeil lengre unna også må ses etter og dermed utnyttes når de oppstår. Der har vi hatt god utvikling. 

Comeback-kid Ellef avgjørende på tampen 

Ellef Oldevik Herstad har vært ute hele våren med tretthetsbrudd og fikk sitt comeback med knappe 20 min igjen av kampen. Friske krefter ble avgjørende i sluttfasen av denne kraftanstrengelsen og når Herstad får galoppere ned høyresiden så finner han rekkekamerat og partner in crime Danial Khoshpayam som lirker ballen forbi keeper og i mål på første stolpe. Etter dette handler alt om å ri det i land med de metoder som dommeren godtar. Det klarer vi og og kan returnere til Oslo med tre poeng og litt mer solbrent hud. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.