G19: Tøff uke resultatmessig

Postet av Ullern Fotball den 9. Jun 2024

En tøff uke resultatmessig ble avsluttet med sosialisering på ekte gress, med ball, men i helt helt andre omgivelser enn vi vanligvis møtes i. 

Målrikt i svak fotballkamp mot Asker 

I interkrets ble det etter klubbrekorden 4 seiere på rad en brutal og merkelig stopp mot Asker i en det som var en veldig svak G19 fotballkamp. Mot et Asker som umiddelbart la seg lavt i en 4-4-2 med et klassisk skrupress på topp så hadde vi stort sett ballen og begynte sånn gradvis å skape litt sjanser. Tok en tidlig ledelse og alt så nokså pent og pyntelig ut. Men det skulle gå fra pent og pyntelig til regelrett stillstand. Usikkert om Asker sitt press dro ned både tempo i kampen og vår egen tankegang om at dette var da voldsomt komfortabelt å spille mot, men sirup ble det og når vi mistet ballen var vi overhode ikke på vakt hverken innsatsmessig eller verbalt. Det ble kommentert at om en blind person hadde gått forbi banen så hadde den neppe forstått at jeg foregikk en fotballkamp på et høyst akseptabelt juniornivå. Amir Gutale, Martin Tran og Magnus Dybsjord stod for våre mål, men målene rant inn i feil ende og dermed et nokså irriterende tap i en fotballkamp der vi er milevis unna det engasjementet, energien og verbale kommunikasjonen som må til mellom lagkamerater for å være i nærheten av det som kreves. 

Stortap mot opprykksfavoritten Haslum 

Vi husker alle hvor tøff Haslum var som motstander for Jr 1 i fjorårets 1.div, og de er absolutt ikke noe svarer i årets sesong skulle det vise seg når vårt jr 1.div lag tok turen til Bærum. Kamplanen går noe i vasken når motstander tar ledelsen 1-0 etter få minutter og det ikke lenge etter står 2-0. Derifra og ut blir det en solid referanse for vårt unge lag som virkelig får brynt seg på spillere med både Obos ligaerfaring og en god del flere år og kilo på CVen. Utover i kampen ble det både kramper og veldig slitne hoder, men vi håper mange tar med seg erfaringen og bruker den inn i en ny treningsuke før nytt topplag står på menyen i vår kjære nabo Frigg. 

Fra snille gutter til bestemte juniorer 

Vi er en ung gjeng med masse potensiale, men der vi helt åpenbart har en del å hente på er tenningsnivået i snitt, konkurranseinstinktet i alle settinger og ikke minst det verbale og nonverbale bidraget for å hele tiden holde hverandre på tå hev. På dette nivået vinner en ingenting om en er stille og forsiktig, det må trås til og det må sies fra både når ting er bra og når det ikke er fullt så bra. Nå fikk vi oss to tap på haka her og må opp igjen i standard på disse områdene om vi skal snu det til seier i kommende uke. Å tape kan en alltids akseptere fordi motstanderen på dette nivået er sterke, men en kan aldri akseptere tap uten å ha utnyttet alle fiber og celler i kroppen i desperasjon for å vinne, sier hovedtrener Rudi som åpenbart var litt skuffet over hvordan en endte opp med å fremstå i uken som gikk.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.