MSA: U21 gjengen - Jesper Nesbakk Wold

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2021

Sist møtte vi midtstopper Magnus Fosen, og denne gangen er det vår unge keeper Jesper Nesbakk Wold som står for tur i våre portrettintervjuer med de yngste i MSA stallen. Jesper er født i 2002 og kom fra våre naboer Ready senhøsten som G15 spiller. 

Så hvem er Jesper Nesbakk Wold?

Jeg har vokst opp et steinkast unna readybanen, og det var en veldig gunstig utviklingsarena for meg når jeg var yngre. Jeg er nettopp ferdig med mitt 3 år på videregående og skal begynne på master på NIH til høsten. Utenom skole og fotball liker jeg ellers å være aktiv og holde meg i bevegelse. Om sommeren spiller jeg mye discgolf, tennis og padde-tennis. Om vinteren stortrives jeg med å stå på både slalom, ski og skøyter. Generelt sett er det viktig for meg å gjøre andre ting på fritiden men samtidig være opplaget og klar for hver økt.

Opprinnelig spiss

Jeg spilte i Ready fra jeg var 6 til jeg var 15-16. Spilt i Ullern siden da. Jeg startet som mange andre keepere med å være spiss, og generelt sett prøve meg ut flere steder på banen. Sakte men sikkert ble min rolle som keeper mer og mer fastsatt, og når jeg var 12 år bestemte jeg meg for at det var keeperrollen jeg ville gå inn for å bli ekstra god i.

Hvorfor Ullern Fotball?

Fordi jeg følte mine ambisjoner og utvikling ble sett, respektert og vurdert av både trene og medspillere gjennom min treningshverdag. Jeg følte at Ullern var det beste stedet å utvikle seg. Det er viktig for meg å føle at folk har troen på meg og det jeg gjør, og det føler jeg er tilfelle i Ullern nå.

Fotballivet under covid

Vanskelig - som for mange andre. Jeg har måttet tenke alternativt og lagt opp øktene utifra det. Jeg er vandt til å være aktiv flere ganger i uken - under corona måtte man tenke selv og lære seg å trene på eget initiativ eller i mindre grupper. Jeg føler jeg fikk mye ut av arbeidet jeg la ned sett omstendighetene.

Utfordre meg selv 

Jeg ønsker å fastsette min posisjon i laget å vise til hvilket nivå jeg klarer å spille på konsistent. Jeg vil utfordre meg selv på flere arenaer, og samtidig vise at jeg har nivået inne for spill i 3. divisjon. Jeg forsøker hele tiden å se kritisk på hvor jeg kan forbedre mine fotballferdigheter, og hva som kan gjøre med til en bedre keeper og medspiller.

På treningsfeltet med keepertrener Dennis Berg Smalsundmo. 


Terje Kirsebom 

Det er morro. Han er en klok fotballspiller som man merker har vært «i gamet» lenge. Han skjønner spiller godt og det er lett å lære samt diskutere forbedringspunkter med han. Konkurransedelen er morsom - vi utfordrer hverandre på ulike deler av spillers faser, og for meg er det en motivator som hjelper meg med å utvikle meg.

Publikum - følg med på han her denne sesongen!

Fosen - tror det at Fagermo sa han skulle «kjøpe stopperne deres» etter kampen mot Vålerenga sier sitt. For keepere er en trygge forsvarsspillere utrolig viktig, og relasjonen som Fosen har til både keeperne og medspillerne sine blir bare bedre og bedre.

Full innsats og mye morsom fotball

Det er bare å støtte oss gjennom hele høsten på alle slags kamper - både på ccvest arena og på bortebane. Vi kan i hvert fall alltid love en ting - full innsats og mye morsom fotball. Ambisjonene våre om å gjøre det veldig bra i både 3 og 4 div er ikke til å legge skjul på!

Vi takker Jesper for praten, neste sjanse for å se han og gjengen i aksjon er på CC Vest Arena tirsdag kl.20.15 for MSB mot Gamle Oslo. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.