Følstad 41.min, Kristiansen 44.min (Nilsen), Nilsen 66.min (Aslaksrud), Kristiansen 72.min
Gule kort: Ingen
Bytter: Dizdar 1.min (Foss Andersen), Lindøe 1 min (Hanche-Olsen), Følstad 1.min (Smith Halle), Francke 73.min (Følstad), Jor 73.min (Fosen).
Tilskuere: ca 400

Seriemesterne skulle hedres
Ullern var allerede seriemestere før kampen mot Melbo, men Didrik Bjella var tydelig før kampen at dette ikke skulle påvirke lagets prestasjoner de siste to kampene. Og foran et fantastisk hjemmepublikum som virkelig møtte opp for å hedre Ullernguttene så holdt Bjella sine ord vann, og vel så det!

Massiv respekt fra Melbo
Melbo viste Ullern en flott respekt da de stilte seg opp og klappet inn Ullern i innmarsjen. Men det skulle vise seg at de også skulle vise Ullern en enorm respekt ute på banen når dommeren blåste i gang kampen. Melbo lå med hele laget konstant innenfor 40 meter og prøvde så godt de kunne å stenge rom som Ullern liker å angripe i.
Men de fleste på CC Vest Arena følte nok at det bare ville være spørsmål om tid før Ullern ville score det første målet. Men tid tok det, etter at ballen har vært i tverrliggeren pluss noen halvsjanser, så tar det faktisk 41.minutter før hjemmelaget får sin første scoring. Lars Følstad plukker opp en retur etter corner utenfor 16 meteren, drar av en mann med en skuddfinte før han nydelig plasserer ballen opp i venstre kryss.
Og allerede da føles det som at denne kampen langt på vei er avgjort, Melbo hadde rett og slett ingenting å komme med fremover og det skulle nesten et lite mirakel til om de skulle klare å få med seg noe fra dette.
3 minutter etter scoringen til Følstad så varter Ullern opp med et nydelig angrep. Samme Følstad trer Alexander Nilsen nydelig igjennom og Nilsen finner Kristiansen som enkelt dobler ledelsen fra 5 meter. Et mønsterangrep som definitivt Bjella og Johansson på Ullern benken virkelig satte pris på.

Samme tendens i andre omgang pluss en meget ung debutant
Et solid oppmøte fra hjemmepublikum pluss et nydelig høstvær var med på å sette en utrolig fin ramme på den siste hjemmekampen for sesongen for Ullern. Og andre omgang skulle fortsette på samme måte som første omgang. Melbo fortsetter å ligge dypt og Ullern har ball stort sett hele tiden.

Ullerns Jens Bonde Aslaksrud hadde to store sjanser alene med keeper i andre omgang, og den første kom allerede 3 minutter ut i andre omgang, men i begge tilfellene redder Andreassen flott i Melbo buret. Og når han i tillegg treffer tverrligger fra 5 meter på en heading, så var nok Aslaksrud noe småfortvilet over uttellingen i denne kampen.
En som fikk uttelling denne kampen var 18-år gamle Alexander Nilsen som fikk sin andre kamp på rad fra start. Han ligger fint på bakerste når et avslutningsforsøk fra Aslaksrud etter en corner finner Nilsen på bakerste som enkelt setter inn 3-0. Nilsen som for øvrig var meget toneangivende denne kampen.

Børsa fra Bergen, Nicholas Kristiansen er nære på etter 71 minutter når skuddet hans er på tur helt nede i hjørnet, men nok en gang en mesterlig redning fra Melbo keeperen. Men på påfølgende corner så ligger han som vanlig i returrommet, og som vi har sett før denne sesongen, så banker han den utagbart i nota til 4-0, hans 5 mål denne sesongen!

Francke får sin debut
Kanskje dagens største jubel fra hjemmepublikummet kommer når 15-år gamle Jacob Francke får sin senior debut for a-laget. Gutten som har fått flere kamper i 4.divisjon for Ullern 2 denne sesongen har vært i kamptropp flere ganger denne sesongen uten å få debuten sin, men denne gangen får han altså muligheten, og foran et solid antall oppmøtte på tribunen så var også dette et strålende høydepunkt.

Verdige vinnere
Ullern har blitt bare bedre og bedre utover i sesongen og selv om det bare ble spilt enkelt serie, så har de hele 9 poengs forsprang ned til nummer to på tabellen når 1 kamp gjenstår.
Og det synlige beviset på at de er årets seriemester ble utdelt av NFF etter kampslutt når Ullerns kaptein Finn Badou Jor mottok Sølvpokalen til stor jubel både blant spillere og fans.

Poengbørsen

3.poeng: Nicholas Grøndalen Kristiansen
Spilleren som startet de 4 første kampene denne sesongen på benken har etter sin første start mot Nordstrand vært selvskreven i midtbaneleddet til Ullern. Leverer nok en strålende kamp og noterer seg for to nye mål i protokollen. Er også rask på pletten når Melbo glimtvis prøver å kjøre en overgang, og avverger situasjonene.

2.poeng: Alexander Nilsen

På mange måter en kamp som er skapt for unge Nilsen. Et veldig lavtliggende Melbo hvor han kan få operere i mellomrommene og da kommer hans tekniske ferdigheter og gode offensive løsninger virkelig til sin rett. Flott bevegelse på assisten og er på rett plass til rett tid på scoringen sin. Skaper mye både for seg selv og andre i denne kampen.

1.poeng: Lars Følstad
Som i forrige match så spiller han i en litt dypere rolle enn vanlig og i en slik type kamp så får han igjen sammen med sin partner Kristiansen fritt spillerom til å bruke sine ferdigheter. Scorer et nydelig mål som var veldig forløsende for kampen for hjemmelaget. Fin stikker også til Nilsen på mål nummer 2.