Abdel-Hedi Ali signerer for Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 7. Des 2021


"Ny" midtstopper klar for Ullern
Abdel-Hedi Ali med 10 kamper for Ullern i 2016-2017 returnerer nå til Ullern og er klar for 2022-sesongen. Hedi spilte forrige sesong i Bjarg i 3.divisjon avd. 4. Den høyreiste midtstopperen spilte ungdomsfotball i Oppsal før han dro til Tunisia og spilte for Esperance Sportive de Tunis frem til han returnerte til Oslo og Ullern i 2016. Før Bjarg har han også vært i Gjelleråsen og Bærum, pluss et bittelite opphold i Ready. 
- Abdel-Hedi er en spiller vi har fulgt med en god stund og han var aktuell også før 2021-sesongen uten at det ble noen overgang. Nå er vi glade for at han er på plass foran neste sesong, sier hovedtrener Didrik Bjella. 

Hedi selv var også meget fornøyd med at overgangen var klar og at han igjen skulle ikle seg Ullern drakt.
- Jeg føler at Ullern er en klubb i utvikling og på vei opp, og det er noe jeg gjerne har lyst å være en del av, og forhåpentligvis hjelpe laget med å nå målene sine. Jeg tror laget er sterkt nok til at vi skal kunne kjempe om en plass på øvre halvdel neste sesong, selv om vi er nyopprykket. 

Rask og duellsterk
- Hedi er en rask og duell sterk stopper som også er god med ballen i beina. Og vi mener han er en spillertype som vil passe veldig godt inn med måten vi ønsker å spille fotball på, sier Bjella. 

Vi ønsker Abdel-Hedi Ali hjertelig velkommen tilbake til Ullern og han blir å ikle seg trøye nummer 5 i året som kommer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.