Magnus Fosen på besøk hos hovedsponsor Wikborg Rein

Postet av Ullern Fotball den 28. Sep 2022

Magnus Fosen har store ambisjoner både på og utenfor banen. Ved siden av fotballen studerer han jus på 3 året og når han fikk invitasjon fra Wikborg Rein om en omvisning i firmaets lokaler var han ikke tung å be.  
Der møtte han Styreleder Geir Sviggum som tok seg god tid til å fortelle om firmaet og svare på spørsmål fra den unge A-lags spilleren og juss-studenten. 


På lag med Ullern Fotball

Wikborg Rein kom inn som hovedsponsor foran årets sesong og er en veldig viktig bidragsyter for at klubben skal kunne gi det tilbudet som den gjør i dag til sine medlemmer. Styreleder i Wikborg Rein, Geir Sviggum er selv aktiv som foreldretrener og frivillig, og er ofte å se på sene ettermiddager iført Ullern tøy og masse ivrige barn rundt seg. 

- Jeg har som forelder og trener sett fra innsiden hvor god jobb som gjøres i klubben. Dette er en veldig viktig arena i mange barn og unges liv i bydelen, og vi i Wikborg Rein er glad for å kunne være med å bidra til å opprettholde det gode tilbudet klubben har. 
For meg personlig er det også veldig givende å bidra som trener. Det er mange aspekter med fotballen som jeg setter veldig høyt. Dette med å jobbe sammen mot et felles mål, spille hverandre gode, sette laget foran seg selv og ikke minst håndtere motgang er ting man vil dra nytte av på veldig mange andre arenaer når dem vokser opp, sier Sviggum. Toppfotballspiller eller toppadvokat? 
Magnus Fosen sier selv at livet for tiden består stort sett av studie og trening, og på spørsmål om drømmen er å bli en toppspiller i Europa eller en toppadvokat i Wikborg Rein så må han tenke seg om.
- Altså drømmen ville jo selvfølgelig vært begge deler, men å kombinere de to tingene er vel ikke veldig realistisk. Guttedrømmen har jo selvfølgelig vært å bli en veldig god fotballspiller som de fleste andre som elsker fotball. Men jeg jobber også hardt for en god jobbkarriere og da er det jo en drøm også å få jobb i et firma som Wikborg Rein. Så nå prøver jeg bare å prestere så bra som mulig på både skole og fotballen, så får vi se hva det blir til etterhvert. Jeg får si at drømmen først er toppspiller også blir jeg toppadvokat i Wikborg Rein etter det, ler Fosen. 


Elementært for vår klubb
Sportslig leder i Ullern Fotball gjennom en årrekke, Magne Aarvik er klar på hvor viktig det er å ha sponsorer som Wikborg Rein på laget.
- Ja, uten våre sponsorer er det helt umulig å kunne tilby den aktiviteten som vi gjør. Det er ikke mulig å finansiere dette over kun medlemsavgift, så vi setter selvfølgelig enorm pris på at Wikborg Rein er med oss på laget.
Vi som klubb har et stort ansvar i og med at fotball er en stor idrett og vi har mange medlemmer som bruker våre aktiviteter i bydelen. Og da er kvaliteten på de aktivitetene vi tilbyr utrolig viktig slik at vi bevarer så mange som mulig i idretten i tillegg til å kunne gi gode sportslige utfordringer.


Vi i Ullern Fotball setter stor pris på at Wikborg Rein er med oss på laget og takker så mye for at vi fikk komme på besøk. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.