Ullern kretsmester i 4.div 2022 etter storseier mot KFUM på Grorud

Postet av Ullern Fotball den 12. Nov 2022

Vårt rekruttlag leder av Anders Johansson toppet en strålende sesong med seier 6-2 mot KFUM i ettermiddag på Grorud kunstgress. Johansson kan dermed reise til sørlandet med god samvittighet etter at både opprykk til Norsk Tipping-ligaen og KM tittelen er i boks. 

Kampfakta

Ullern 6-2 (1-0) KFUM

Målskårere: 1-0 Tobiassen (19 min), 1-1 Vold (47 min), 2-1 Francke (51 min), 3-1 Foss Evensen (58 min), 4-1 Foss Evensen (68 min), 5-1 Sereba (71 min), 6-1 Khoshpayam (88 min), 6-2 Årstad (90 min)

Tilskuere: Ca 100

Vær: Flott! 

Tett og jevn første omgang 

Det var en åpen kamp første 45 min der Ullern noe mot spillets gang tar ledelsen 1-0 på corner der Brage Tobiassen header ballen i mål fra corner slått av Peder Herman Jorsett Udnæs. KFUM startet kampen klart best og Ullern var under press, men etter målet fikk Ullern mer kontroll på kampen. 

Kunstmål alle Bergkamp og Sinclair

KFUM byttet 7 stk i pausen og fikk umiddelbart betalt når Ullern mistet ballen på midtbanen og de kunne sette inn utligningen bare minutter etter hvilen. Men Sereba som var et aktivum på sin høyreside skulle få en meget sentral rolle de siste 45 min. Etter noen dansesteg så smeller han inn til Jacob Francke som i kjent stil hadde tatt turen frem og kunne bredside inn 2-1 etter 51 min. Nå er Ullern virkelig i støtet og når Tobiassen finner Foss Evensen så er det 3-1. Flott avslutning med venstre i nærmeste kryss fra like innenfor 16m etter 58 min. Så skal vi frem 10 min og dagens Dennis Bergkamp moment når Foss Evensen under hardt press inne i 16m iskaldt lobber ballen over keeper og lengste hjørne. 69 min spilt og KFUM virker resignerte nå. Bare et par minutter senere er det Sereba show, en rakett i nærmest hjørne og game sett match. Men kunstmålene var ikke helt ferdig for i dag skulle det vise seg. Innbytter Albert Aleksanjan finner, en annen innbytter, Danial Khoshpayam som for et sekund blir Trevor Sinclair for QPR på 90 tallet. Ballen spretter opp, da er det duket for dagens brassespark og 6-1. KFUM får en trøstemål på slutten, men i dag var det ingen tvil og Ullern kan smykke seg med bøtte og medalje som kretsmester 4.div Oslo 2022. 

Avtroppende trener Anders Johansson om kampen

Selve prestasjonen bærer litt preg av ferietider. Vi varierer litt for mye. Men det tenker vi ikke for mye på nå. Vi gjør nok og fikk det vi ville: Et verdig punktum på sesongen. Jeg synes det hadde vært brutalt om denne gjengen ikke hadde fått løfta en pokal ila. 2022, og det fikk de heldigvis. Gutta skal ha masse skryt for å opptre på den måten de gjør gjennom treningsuka og i kampen. Det er ikke alle som får til å mobilisere til en slik kamp "etter" sesongen. Igjen er jeg stolt av den gjengen her.

Daniel Garcia vel grådig i medaljefangsten her, men verdt å merke seg at støtteapparatet rundt rekrutt denne sesongen har vært en viktig faktor på veien mot opprykk og KM tittel. Fra venstre: Tore Jørgen Rye (materialtransportør og vannflaskefyller i eliteklassen), Nicolas Gajardo (G19 trener), Jon Anders Urholt (matriss, et vandrende trykkeri og vaskeri), Christian Strømme (garderoberigger og folieringsekspert), Anders Johansson (fotballprofessor), Michael Strømme (matrisstalent), Johan Egil Rudi (litt av alt), Haakon Francke (håndballekspert, garderoberigger og transportør) og Daniel Garcia (vegetarianer og keepertrener med strekk i leggen, god bedring). 

Et opprykk, en KM tittel, det vinnes ikke kun av de ute på banen

Ullernfigur Johan Egil Rudi om betydningen av støtteapparatet i 2022: Det er på sin plass å nevne at årets støtteapparat rundt vårt rekruttlag har vært på nivå med alt en kan prøve å sammenligne oss med. Jeg tror ingen av spillerne har følt det som et steg ned i ramme og vilkår på B laget vs A laget. I tillegg til de på bildet over har også G19 trener Alexander Bendiksen vært med på mange kamper. Før sesongen startet satte vi oss ned og gikk gjennom oppgavene vi ønsket skulle tas tak i fra 2021 sesongen da vi rett og slett knapt hadde noe som kan kalles et støtteapparat rundt rekrutt. I 2022 kan vi si med stor sikkerhet at den støtten fra dette apparatet har gitt hovedtrener Johansson muligheten til å gjøre sine oppgaver så uforstyrret som det kan bli på dette nivået, det har gitt resultater og mye moro. Også en stor takk i retning våre trofaste supportere som alltid er der, på tribunen, og heier og kommer med sine ekspertkommentarer ;)

Poengbørsen
3.poeng: Bendik Foss Evensen

De to målene alene er nok til at Foss Evensen sitter igjen med tre poeng etter denne kampen. Først et velplassert skudd med venstre i nærmeste kryss og så en lobb som selv Dennis Bergkamp hadde anerkjent . Er meget viktig i den perioden der vi rett og slett avgjør kampen.
 
2.poeng: Jesper Nesbakk Wold

Er avgjørende i starten av kampen der vi blir kjørt litt. Leverer en solid kamp hele veien, trygge og gode valg med ball i bena. Redder både det han skal og mer til. Målet ikke så mye å gjøre med.
 
1.poeng: Joacim Zike Sereba

Skaffer corneren som vi skårer 1-0 på, assist på 2-1 og smeller selv inn 4-1. Har jobbet og stått på i hele år, levert målpoeng i fleng og er helt avgjørende også i finalen. Et flott eksempel på en seniorspiller som virkelig er med på rekrutt og bidrar til det fulle. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.