Uke 18 - Dobbelkamp for lag 1

Postet av Ullern Fotball den 30. Apr 2023

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Uke 18

Lag 2 fikk seg en god seier mot Korsvoll forrige uke, mens lag 1 har 4 av 6 poeng i starten. Progresjonen har vært god! Nå møter vi god motstand, og det at vi er på 100% vil være (like) viktig!


Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Otto + Æræs 

Vester og kjegler TG1: Tarald + Max

6 småmål til mini-spill TG1: Sandro + Magnus A

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Beskytte mål

 

Mandag 

Trening TG1, 15:00 på nye KG (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Tirsdag 

Kamp hjemme mot Lyn for lag 2, 20:30. Oppmøte senest 19:35. Tropp: Yousef K, Christian E, Æræs, Ler, Frank, Otto, Noah, Ola, Elias, Matteo, Albert, Magnus S, Parsa, Tian.


Kamp for lag 4 hjemme mot Lindeberg kl 20:30 oppmøte senest kl 19:55. Tropp: Adrian, Johan, Philip A, Nityan, Henrik, Aleks, Eirik, Philip G, Mathias, Kristian, Eugen, Lars, Dugo og Itay.  


Kamp lag 3 borte mot ØHIL kl 19:00 på Jarmyra kunstgress (Bærumsveien 126, 1358 JAR), oppmøte senest kl 18:25. Tropp: Mateo, Bernhard, Joachim, Cedric, Aslak, Thomas, Jacob, Sander, Miguel, Elvis, Fredrik, Marcus og Tobias.

Onsdag 

Kamp borte mot Skeid for lag 1, 20:30. Oppmøte senest 19:35 (Kjelsåsveien 9, 0468 OSLO). Tropp: Otto, Frank, Loly, Emil, Magnus A, Tarald, Ankjell, Sandro, Elias, Max, Yousef, Fjellman, Eikheim, Leart og Erik. 

Torsdag 

Trening TG1, 20:50 på nye KG (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.

Trening TG2, 18:00 på på CC 

Innhold: Rondo, 9v9 eller 10v10

Fredag

Egentrening/fri
Lørdag 

Trening TG1, 12:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.

Søndag 

Kamp hjemme mot Hasle/Løren for lag 1, 14:00. Oppmøte senest 13:05. Tropp: Otto, Daniel, Magnus AE, Loly, Tarald, Emil, Ankjell, Sandro, Elias, Yousef, Erik, Eikheim, Leart, Noah

 

Trening TG2, 12:30 på nye KG.

Innhold: kommer
Ukeplan uke 18

Postet av Ullern Fotball den 30. Apr 2023

Godt i gang med sesongen, og denne uken tilbake til en litt mer normal trenings- og kampuke etter et voldsomt kjør den siste tiden. Mot Korsvoll fikk vi et innblikk i hvor nivået i toppen av den Regionale serien ligger, men selv om marginen ble stor må vi si oss fornøyd med hvordan vi gjennomfører, selv om vi straffes for litt middels utførelse enkelte ganger. Mot Kåffa 2 dager tidligere var vi absolutt gode nok til å få med oss både 1 og 3 poeng, det samme gjelder dagen før borte mot Langhus. Men, heldigvis nye muligheter igjen allerede søndag og mandag, så er det dessverre 2 sene økter på Ullern denne uken, hhv onsdag og torsdag. Men slik blir det heldigvis ikke hver uke. 


Utstyr: Ida, Ilja, Ingeborg. 


Mandag: Trening på Ullern, 16.30 - 18.00: 

 • Oppvarming med ball
 • Nordic + Copenhagen
 • Boks
 • Konkurranse
 • Spill

Tirsdag: Fri

Onsdag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00 på KG2

 • Boks
 • 1v1 på minibane med småmål

 3 pr bane, småmål i hver ende, 8x4m baner.

Grupper:

 1. -Stella, Anniken, Broch
 2. -Smedsrud, Dokken, Joner
 3. -IKB, Ingrid, Martine
 4. -Maria, Amalie, Nora
 5. -Mathilde, Maja, Mia
 6. -Annika, Ida, Elise, Aurora (Annika og Aurora tar det rolig).
 • Angrep 3v3 + korridorspillere
 • Spill 8v8 / 9v9
 • Nordic + Copenhagen 

Torsdag: Kamp, se Spond. 

Fredag: Trening på Ready, 17.30 - 19.00. 

 • Boks
 • Avslutninger
 • Possession
 • Spill
 • Nordic + Copenhagen

Lørdag: Fri

Søndag: Kamp, se Spond. 
Uke 18: Bortekamper mot Holmlia og Nesodden

Postet av Ullern Fotball den 30. Apr 2023


TOPIC FOR THE WEEK: Established Attack


Mandag

Egentrening/fri

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

17:30-19:00 på KG2 (vi begynner på 7ern på KG2, full CC Vest Arena siste timen)

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

20:15-21:45 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig fra 16:00


Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening på KG2 (vi har hele banen)

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

15:00 1. div Nesodden-Ullern. Oppmøte 14:00 på. Berger KG. Tropp: Arne, Seb S, Luca, Tobias, Peder, Markus, Axel, Aksel, Nikolai, Stefan, Lucas, Christian, Oscar, Jone

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188557


15:00 2. div Holmlia-Ullern på Bjørndal KG. Oppmøte 14:20. Tropp: Teo R, Tekken, Trym, SebU, Jørgen, Elias, Mikkel B, Steffen, Ardian, Sondre, Mathias, Moe, Gaas

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188688

OBS! Kampen mot Holmlia er flyttet til Bjørndal kunstgress https://www.fotball.no/fotballdata/anlegg/hjem/?fiksId=3979

Søndag

Egentrening/Fri
Uke 18: Kom mai du skjønne milde

Postet av Ullern Fotball den 29. Apr 2023

Kampene kommer tett som hagl og det er som Emil viser på bildet viktig å holde tunga rett i munnen i disse tider. Skader og sykdom gjør fort at en mister både mange kamper og muligheter for hospitering disse tider. Så å balansere søvn, hvile, mat, det sosiale livet, familie og skole er avgjørende for å ikke bare være frisk og rask i kroppen men også i hodet. Vi har snakket mye om å få bort skjermen, bruke tid til å tenke uten forstyrrelser, gruble litt på tilværelsen og dagdrømme seg bort i frem og ro. 

Mandag blir det tidlig økt, vi arbeidere feirer arbeidernes dag med en spesiallunsj fra mesteren selv Daniel Garcia. 

Ellers er det B kamp på lørdag denne uken. Hjemme mot Skedsmo. 

Garderobeansvarlig: Antoni 

Søn 7.mai

Kl.20.15 - 2.div vs Korsvoll på Ullern. Oppmøte kl.19.15. Tropp: På FB siden. 
G19: Uavgjort mot Skeid og seier mot Bærums Verk Hauger

Postet av Ullern Fotball den 29. Apr 2023

Sharifi, bildet, var frempå både mot Skeid og Bærums Verk Hauger. I to kamper som burde vært langt mindre spennende ble det ikke som den berømte xGen skulle tilsi, mot Skeid gav en fra seg en trygg seier og mot BVH måtte en slite for poengene. 

Mistet ledelsen i sluttminuttene på Kork og Kokkos kunstgress

På Nordre Åsen skulle våre juniorer tidlig havne under 1-0, men tok mer og mer over kampen utover omgangen og kunne gå til pause på ledelsen 3-1 etter mål av Danial Khoshpayam, Nima Sharifi (Str) og Marius Lund Stensland på corner. Etter pause har Ullern god kontroll og kan ved flere anledninger punktere kampen. Med 10 min igjen inviteres Skeid inn i kampen igjen når de på merkelig vis kommer seg fri i bakrom og slår inn til en ensom Skeidspiller som ruller ballen i mål. Bare minuttet senere får ikke Ullern avklart en corner og dermed 3-3. En sluttspurt for å redde seieren lykkes ikke og to poeng tapt. 

Knepen seier mot Bærums Verk Hauger etter sjansebonanza 

Kampene kommer tett i åpningen av sesongen og allerede torsdag var det duket for ny kamp. En merkelig fotballkamp der vi etter flere store sjanser endelig tar ledelsen når Nima Sharifi får en gave fra BVH forsvaret, runder keeper og setter 1-0. Som mot Skeid så burde denne kampen vært avgjort lenge før pause, men så lenge det er ett mål kan alt skje. Når vi gir BVH et fryktelig billig utligningsmål blir alt plutselig litt mer oppjaget. Men sjansene rades opp og det skal endelig lykkes når Ellef Herstad Oldevik drar seg flott fri på venstresiden og finner Marius Karlstrøm Teigen foran mål som pirker ballen over streken. Ullern har flere enorme sjanser før slutt til å avgjøre kampen, men noen dødballer fra BVH holder kampen levende helt inn. Men en rir det av og ny hjemmeseier i boks. 

Ble avblåst for offside, tja tja. 

 

Gode valg, mindre god utførelse

Vi begynner så smått å se konturene av et lag utpå der, en noe bedre felles forståelse for hvordan vi vil fremstå og relasjoner spillerne mellom forsterkes for hver kamp som går. Men for å dominere kampene i større grad så er vi avhengig av at våre gode valg og ideer blir utført med høyere kvalitet. Det er et ung lag og for mange er nivået fortsatt nytt, så det vil komme om vi treningshverdagen trener så tett på vår 100% som mulig. I tillegg så er det viktig at hver enkelt spiller bruker ekstra tid på å terpe på sine individuelle ferdigheter som er avgjørende i sin rolle, sier hovedtrener Johan Egil Rudi. 
Første trepoenger i boks for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 25. Apr 2023

Etter to tette kamper hvor man tapte med minst mulig margin skulle endelig trepoengeren sitte for våre rekrutter. Motstander Stabæk 2 stod med to strake seiere før gårsdagens kamp, men måtte gi tapt for et heltent Ullern lag på CC Vest Arena. 

Bilde: Thomas Støfring. FOTO: Metethe Fosby

Fortjent seier for de hvite og rød
Ullern sin seniortropp nærmer seg mer eller mindre skadefri, og det gir også resultater på lagoppstillingen til Ullern 2. Både Henrik Navarsete, Jacob Francke og Abdel-Hedi Ali fikk sine første spilleminutter denne sesongen mot Stabæk 2. Bortelaget på sin side stilte et noe yngre mannskap enn tidligere kamper på grunn av NM kamp, pluss landskamp, så Ullern 2 kunne nok koste på seg et aldri så lite favorittstempel før kampen. 

Første omgangen bydde ikke på de helt store sjansene. Hjemmelaget skaper et par halvsjanser med blant annet en heading over mål fra Jacob Cleve Broch. Men bortelaget bydde heller ikke på det helt store, så lagene går til pause på stillingen 0-0. 

Andre omgangen derimot ble langt mer innholdsrik. Ullerngutta skrur opp tempoet noen hakk og da sliter Stabæk 2 langt mer. En meget god Thomas Støfring for dagen får først en stor mulighet alene med keeper, men avslutningen går like utenfor, men bare minutter etterpå skal den sitte for Støfring. Et nydelig angrep av Ullern hvor Brage Tobiassen finner Edonis Mulaj på høyre siden. Og bursdagsbarnet Mulaj slår et perfekt innlegg på pannebrasken til Støfring som denne gangen setter ballen nydelig i mål. 

ARKIVFOTO: Lars Følstad. FOTO: Merethe Fosby

Og Ullern er det klart beste laget i andre omgang og burde nok punktert kampen før full tid. Like før slutt er det smått utrolig at 2-0 ikke sitter. Lars Følstad kommer alene med keeper og chipper den nydelig over Stabæk sin siste skanse, men like før ballen skal passere linjen rekker en Stabæk spiller akkurat frem i tide og får klarert ballen vekk. 
Stabæk 2 forsøker seg på en sluttoffensiv, men hjemmelaget kontrollerer 3 poeng i land ganske greit og kunne dermed endelig slippe jubelen løs når dommer Andersen-Gott blåser sluttsignalet. 

Kampfakta: 
Ullern 2 - Stabæk 2: 1-0
Mål: Støfring 54.min (Mulaj). 
Gule kort: Ekorness, Linberg, Møller-Hansen (Stabæk 2), Ravnåmo (Leder, Ullern 2). 
Tilskuere: 50

Poengbørsen
3.poeng: Lars Følstad
Strålende levert av Følstad på midten. I en kamp hvor veldig mange egentlig har gjort seg fortjent til å havne på poengbørsen, så velger vi å gi bestemannsprisen til Følstad. Kunne/burde kronet en strålende kamp med scoring på tampen, men uansett 3 poeng. 

2.poeng: Jonas Jorde
Sammen med Følstad og Tobiassen så utgjør midtbanen virkelig den store forskjellen i kampen. Og Oppsalplogen viser en enorm arbeidskapasitet gjennom samtlige minutter. I tillegg har han kvaliteter med ball som gjør dette til en meget spennende pakke midtbanespiller for fremtiden. 

1.poeng: Thomas Støfring
Etter en litt skadeplaget preseason så begynner "Støf" å vise form. Plager Stabæk 2 forsvaret i samtlige 80 minutter han spiller og kunne med litt flere centimeter på sin side hvert 2 målscorer. Uansett, dette er meget lovende takter fra unggutten som nå har 2 mål på 2 starter. 
Uke 17: To MSB kamper

Postet av Ullern Fotball den 24. Apr 2023

Fem kamper på 9 dager + pluss B kamper i Norsk Tipping, vi må være på vakt etter sådan tøff start på seriesesongen. Derfor tar vi ned litt belastningen for å være føre var. Det gir dere god tid til å gjøre deres evalueringer og videogjennomgang, samt styrketrening og restituere godt før onsdag. 

Garderobeansvar: Caspar

Fre 28.april

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Rest med Rudi: Ekstensiv oppvarming med skadeforebyggende og litt rolleterp, possessionøvelse og litt samtaler. Vanlig økt med Gaja: Intensiv oppvarming inkl prepp, 1v1 og EPE 30/20m, fotballsprinter 2X10 på 15m med 10 sek pause og spill 7v7 4X7 min, 2 min pause. Ferdige kl.18.30. 

Lør 29.april

Fri

Kl.13.30 - MSA vs Sotra i Bergen. Vises på storskjerm i 3 etasje for de som vil møtes der. 

Søn 30.april

Kl.13.00 - Trening for de som ikke spiller kamp denne dagen. Innhold: Kommer. Ferdige kl.14.30. 

Kl.14.30 - MSB vs Os i Bergen

Kl.19.15 - 2.div vs Stovner. Oppmøte kl.18.15. Tropp på FB siden. 
Ukeplan uke 17

Postet av Ullern Fotball den 23. Apr 2023

Litt lei avslutning på uken, men nye muligheter kommer på løpende bånd. 

Både mandag og onsdag får vi besøk av hhv KFUM og Korsvoll, noe som også påvirker treningsuka vår. Vi kjører en rolig økt torsdag før vi tar fri i to dager før nye kamper både søndag og mandag. Hvile, søvn, nok vann og å spise fornuftig blir viktig fremover. 


Utstyr: Elise, Frida, Hanna 


Mandag: Kamp, se Spond

Tirsdag: Fri

Onsdag: Kamp, se Spond

Torsdag: Trening på Ullern 18.30 - 20.00, rolig økt, konkurranser og moro. 

Fredag: Fri

Lørdag: Fri

Søndag: Kamp, se Spond. 
Uke 17 - Flere debutanter 😎

Postet av Ullern Fotball den 23. Apr 2023

 

 

Uke 17

Det ble seier for både lag 3 og 4 forrige uke! Gledelig med debutanter også 😊 Nå fortsetter vi inn i mai med like mye underholdning av fotballkamper, og like gode forberedelser.


 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Erik + Leart

Vester og kjegler TG1: Matteo + Magnus S

6 småmål til mini-spill TG1: Parsa + Albert 

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Skåre mål

 

Mandag 

Trening TG1, 21:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 70 min. Innhold på Facebook-siden. 


Trening TG2, 16:30 på CC vest

Innhold: Rondo, pas-øvelse, småbanespill 5v5.

Tirsdag 

Kamp borte mot Korsvoll for lag 2, 20:15. Oppmøte senest 19:30 (Langåsveien 18, 0880 OSLO). Tropp: Yousef, Ler, Æræs, Eimhjellen, Emil, Otto, Noah, Parsa, Ola, Matteo, Albert, Elias, Tian og Magnus S 


Kamp for lag 4 borte mot Årvoll kl 18:45 (Bård Skolemestervei 1, 0590 OSLO) oppmøte senest kl 18:10. Tropp: Adrian, Johan, Philip A, Nityan, Henrik, Aleks, Eirik, Philip G, Mathias, Kristian, Eugen, Lars, Dugo og Itay. 


Kamp lag 3 hjemme mot Monolitten kl 19:00, oppmøte senest kl 18:25. Tropp: Mateo, Bernhard, Joachim, Cedric, Aslak, Thomas, Jacob, Sander, Miguel, Elvis, Fredrik, Marcus og Tobias.

Onsdag 

Trening TG1, 16:00 på HULLEBERGMYRA (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.
 

Torsdag 

Trening TG1, 16:30 på nye KG (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.


Trening TG2, 17:00 på nye KG 

Innhold: Rondo, konkurranse 5'er- eller 7'erturnering.

 

Fredag

Egentrening/fri


Lørdag 
 
 Trening TG1, 12:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

 

Søndag 

Egentrening/fri for TG1

 

Trening TG2, 12:30 på 7,er banen på nye KG.

Innhold: kommer
Uke 17: Kamper mot Grorud og Holmen

Postet av Ullern Fotball den 23. Apr 2023


TOPIC FOR THE WEEK: Established Attack


Mandag

Egentrening/fri

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

17:30-19:00 på KG2 (vi begynner på 7ern på KG2, full CC Vest Arena siste timen)

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

19:00-20:30 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig fra 16:00


Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening på KG2 (vi har hele banen)

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

15:00 1. div Grorud-Ullern på Grorud Match Kunstgress. Oppmøte 14:00. Tropp: Matta, Arne, SebS, Luca, Tobias, Markus, Gaas, Peder, Niko, Axel, Aksel, Chris, Stefan, Lucas G, Jone

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188547


15:00 2. div Ullern-Holmen på Ullern KG2. Oppmøte 14:20. Tropp: Teo, Moe, Tekken, Trym, Jørgen, Utheim, Elias, Sam, Ardian, Sondre, Yousef, Steen, Alex, Mathias

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188680Søndag

Egentrening/Fri
G19: 3-0 seier mot Årvoll

Postet av Ullern Fotball den 21. Apr 2023

Foto: Jon Oldevik

Det ble litt mer å juble for når vi tok i mot Årvoll til årets første hjemmekamp. Et tidlig mål og tidlig overtak så ut til å bli kampbildet, men i fotball snur det fort og det ble ikke avgjort før mot slutten. 


Klarer aldri å ta skikkelig tak i kampen

Årvoll gir oss enormt mange gode overganger og vi kommer flere ganger i situasjoner som er neste for gode til å være sanne, 3v1 og 4v2, men vi klarer ikke helt å time når pasninger skal slås eller hvor hardt. Dermed får vi stadig brudd på egne brudd og kampen bølger voldsomt frem og tilbake uten at noen av lagene klarer å få noe grep i noen retning, sier G19 hovedtrener Johan Egil Rudi. 

Hjemmelaget gikk ut i hundre og etter bare få minutter blir Kaspersen felt inne i 16m, straffe til Ullern og Nima Sharifi feirer en tidlig ID ved å sette ballen sikkert fordi keeper. Flere muligheter ender ikke i mål og Årvoll kommer etterhvert til hektene og omgangen er spillemessig ganske jevn selv om Ullern nok har et lite overtak i sjanseprotokollen. 

2.omg i samme sporet 

I andre omgang fortsetter egentlig trenden, Ullern skaper sine muligheter i spill mens Årvoll først og fremst er en trussel på dødball eller på overganger ved sin meget gode venstrekant. Hjemmelaget legger om formasjon i et forsøk på å skaffe seg noe bedre kontroll over kampen, men så lenge den ikke er avgjort er den åpen. Det er til Albert Aleksanjan drar seg mot dødlinjen og finner Khospayam alene med nettmaskene. 2-0 og roen senker seg. Like før slutt er Gustav Stavseng alene gjennom med keeper etter en meget fin pasning fra Caspar Barman Hågå og fastsetter sluttresultatet til 3-0. Dessverre pådrar Ellef Oldevik Herstad seg sitt andre gule kort og må dermed stå over neste kamp. 

Stavseng iskald alene med keeper. Foto: Jon Oldevik. 

Hovedtrener Rudi oppsummerer

Det blir veldig synlig at vi er en fersk gjeng. Vintersesongen har gitt alle mye god matching, men vi har hatt lite matching sammen med den 11eren som nå spiller G19 div.1. Mange har vært med rekrutt og fått verdifulle minutter seniorfotball der. Så blir det nå vår jobb å så fort som mulig skape et godt lag ut av en gjeng gode spillere som ikke har spilt så mye sammen tidligere. Vi kommer til å bli bedre og bedre etterhvert som sesongen skrider frem når vi får bygget stadig sterkere relasjoner. Mot Årvoll, som er en vanskelig motstander (to tap mot de i fjor), viser vi en innsats, en moral og et samhold som allerede er sterkt. Vi holder samtidig nullen og skårer tre mål, dette tar vi med oss videre og glede oss til fortsettelsen.  

Ullern fra start: Inn kom Sean Bonaventure Andreassen for Kaspersen (40 min), Ludwig Lorentz Aulie for Sæthre (60 min), Ellef Oldevik Herstad for Cleve Broch (45 min), Gustav Stavseng for Sharifi (60 min), Marius Karlstrøm Teigen for Peya (75 min) og Caspar Barman Hågå for Aleksanjan (85 min). 

 


 

 
Seriestart for damelagene

Postet av Ullern Fotball den 20. Apr 2023Våre to eldste lag som spiller hhv J17 1. og 2. div tok denne søndagen og mandagen fatt på seriespillet, med blandet hell. 

Laget som stilte til start på søndag var oppe mot KFUM, et lag med innslag fra 2007 kullet som er kjent som et av de bedre i landet, men det var samtidig en viss usikkerhet knyttet til hva man skulle opp mot. 


Tett og jevnt.

Starten av den første omgangen skulle også bli ganske betegnende for hvordan resten av kampen skulle arte seg. Relativt høyt tempo i både ball og press med en del påfølgende brudd og balltap. Ikke voldsomt med finspill, men det var samtidig våre jenter som skulle komme til det som var av målsjanser.

Hjemmelaget stod for målsjansene.

I det kampuret viste 12 spilte minutter kom hjemmelaget til kampens første sjanse når Maria Volldal får ballen ute på vår høyre side. Hun drar av nærmeste motspiller, tar seg inn i 16 meteren, men fra litt skrått hold ca 10 meter fra mål kommer bortelagets keeper ut og redder forsøket. 5 minutter senere var det Sofie Haslerud sin tur på motsatt side av banen. Hun skjærer inn og forbi sin nærmeste motspiller, kommer seg inn i 16 meteren med ballen, men igjen står keeper i veien for avslutningen fra rundt 10 meter. 


På det 3. skulle det skje.

"Corner er mål!". Det stemmer sjeldent viser statistikken, men denne gangen skulle det bli tellende resultat. Fra vår venstre side svinger Aurora ballen inn i feltet, hvor den via keeper faller ned like foran Maria Volldal som brenner til og hamrer ballen i mål og dermed 1-0 til våre, ikke ufortjent etter spill og sjanser. 

Like før pause skulle vi skape omgangens siste sjanse. Igjen er det Maria Volldal som får ballen ute på vår høyre side, igjen drar hun seg forbi sin oppasser, og ballen spilles i retning Nora Helgeland som står klar til å dytte den i mål fra ca 1 meter, men i det hun skal bredside den inn dukker en Kåffaspiller opp og får ei tå på ballen som gjør at den sniker seg ut til corner fremfor å gå i mål. Dermed 1-0 til pause. 

Fortsatt tett og jevnt, men bortelaget bedre med. 

Den 2. omgangen fortsatte der den 1. slapp. Høyt tempo, mye dueller og en del balltap, og hjemmelaget fortsatte å skape målsjanser. Etter 46 spilte minutter driver Anna Joner nedover vår høyrekant og legger inn til Annika Eidsvik som fra ca 10 meter setter ballen like over mål. 

KFUM har mye ball og hjemmelaget henger i de berømte tauene. 

Det skapes ikke mye å skrive hjem om de siste 20 minuttene, men bortelagene har i økende grad ballen og de siste 10 minuttene befinner begge lagene seg mer eller mindre konstant på vår halvdel. Men som nevnt, det skapes ikke målsjanser og selv om det både oppleves og kanskje er litt hårete, så ebber det ut i 1-0 og dermed 3 poeng. 


2 div på Årvoll

Dagen etter skulle vi nok en gang i aksjon, denne gangen gikk turen til Årvoll og seriestart i 2. div J17. 

Relativt nytt bekjentskap, Årvoll har ikke dette kullet vært oppe mot siden de spilte J13 fotball, så på forhånd vrient å si hva man møtte. Vi fikk etterhvert en oversikt over hvor trusselen lå hos motstanderlaget, på topp hadde de 2 stykker som skulle by på utfordringer for våre, og spilleren med nummer 10 på ryggen spesielt. 

Også her var det ganske tett og jevnt, men etter ca 30 min finner en klarering veien inn bak vårt bakerste ledd, og dessverre er nevnte spiller nummer 10 der, snapper ballen og setter den kontrollert i mål fra ca 15 meter. 1-0 til pause, som vel var fortjent ut ifra spill og sjanser. 2-0 skulle også komme ca 5 minutter ut i den andre omgangen. Årvoll snapper ballen inne på vår halvdel, og nevnte nummer 10 setter fart, drar seg inn i feltet og sender en ball på tvers inne i vår 16 meter. Der er vår keeper for anledningen, Anna, uheldig og klarerer ballen i Marie Emilie før den triller rolig over streken og dermed 2-0. 

Håpet tennes...

Ikke mange minuttene senere kom både kampens angrep og mål. Vi har ballen inne på Årvolls halvdel hvor Maja finner Ingeborg, som på 1 berøring sender Mia Billington inn bak Årvolls bakre ledd. Fra 40 meter avanserer hun mot Årvolls mål og sender den forbi en møtende keeper fra ca 16 meter og dermed 2-1 og håp om både ett og tre poeng. 

..Før det forsvinner igjen

Men i steden for 2-2 eller det som bedre er, så får håpet om poeng seg et alvorlig skudd for baugen når Årvoll med 20 min igjen går opp til 3-1.  Nok en gang er det spiller nummer 10 som mottar ballen på ca 20 meter. Med spiller i ryggen kjører hun en aldri så liten piruett og upresset fra 16-17 meter sender hun ballen i en bue over vår keeper og i mål og nok en gang er Årvoll oppe i en 2 måls ledelse. 

Det blir også kampens siste mål og vi må konstatere at poengene blir igjen på Årvoll. 


3 av 6 mulige poeng, en helt ok start, og vi ser frem i mot kommende søndag hvor vi tar turen til Langhus og kamp i 1 div, mens det mandag igjen er kamp i 2. div hjemme mot KFUM 2. Vi gleder oss! 
0 poeng hjem fra Bodø og Bergen

Postet av Ullern Fotball den 19. Apr 2023

Både Ullern 1 og Ullern 2 var ute på reise i helgen, men dessverre kom begge lag tomhendte hjem med hvert sitt 2-1 tap. 

ARKIVFOTO: Dreni Ademaj. Foto: Merethe Fosby


Junkeren - Ullern: 2-1
Nordlandshallen
Mål: Chooly 5min, Jakobsen 59.min, Ademaj 77.min.
Gule kort: Mikalsen, Kristiansen (Junkeren), Dizdar, Følstad, Jaf (Ullern). 

Tam første time
Sist gang Ullern var i Bodø og møtte Junkeren var tilbake i 2021 og da ble resultatet 0-0. Og etter Junkeren sitt opprykk til PostNord-ligaen var det igjen klart for borteoppgjør mot laget fra Bodø. 
Ullern møtte et sultent hjemmelag som hadde veldig lyst å vise seg for sitt hjemmepublikum for første gang denne sesongen. Og der Junkeren var heltente fra start, så var det dessverre noe tamt og dødt over Ullern. Det resulterte i en kjapp 1-0 ledelse etter 5 minutter. Dizdar feller motspiller like utenfor boksen og tildeles et tidlig gult kort. Og på påfølgende frispark setter Sidad Chooly ballen noe heldig via muren så ballen forandrer retning og daler ned i det åpne buret til en utspilt Christoffer Bugge. 

Junkeren fortsetter å vinne stort sett alt av dueller på midten gjennom omgangen uten at de skaper så mange sjanser. Ullern har en stor mulighet til å utligne ved Mads Bådsvik, men dessverre for spissen så blir det ikke uttelling. 
Andre omgang starter mye bedre for Ullern sin del som skaper 2-3 fine situasjoner på de første 5 minuttene. Men så begynner hjemmelaget å jobbe seg inn i kampen igjen og øker ledelsen til 2-0 på et langskudd fra 25 meter. 

Nå velger Ullern å gjøre noen bytter, både Mulaj og Martinussen går ut og Brage Tobiassen og Emil Jaf kommer inn. I tillegg bytter Lars Austnes til sin mer vante høyreback posisjon. 
Og sammenlignet med første omgang så leverer Ullern en langt bedre andre omgang og reduseringen kommer etter godt spill før ballen havner ute hos Lars Austnes. Austnes legger inn og keeper til Junkeren bokser ballen rett i bena på Dreni Ademaj. Ademaj er sikker på labben og setter et velplassert skudd nede i hjørnet. 

Ullern fortsetter å presse på det siste kvarteret for utligning, men en meget god Junkeren keeper plukker ned ballen i feltet gang etter gang og dermed må Ullern reise hjem uten poeng. 

Poengbørsen
3.poeng: Tomas Lopez Borgersen
Lopez leverer ganske gode 90 minutter selv om laget slet voldsomt i første omgang. Gjør sjelden feil og er en trygghet bak i forsvaret. 

2.poeng: Dreni Ademaj
Bruker en hel omgang før han kommer i gang, men det han leverer i andre omgang er det veldig høyt nivå på. Åpner opp med gode pasninger og drar av mann med største selvfølgelighet. Åpner også målkontoen. 

1.poeng: Lars Austnes
I likhet med omtrent hele laget så bruker også Lars litt tid før han kommer i gang skikkelig. Kommer mer til sin rett når han flyttes over på høyresiden i andre omgang og da får vi se flere ganger at høyrefoten kommer mer til sin rett. 


Gneist-Ullern 2: 2-1
Mål: Støfring 21.min (Gouelehi), Alsaker 30.min, Stenevik 45.min. 
Gule kort: Rødbotten, Edris, Kvamsdal (Gneist), Tobiassen, Wold, Udnæs (Ullern 2). 


Jevn kamp mot Gneist
Ullern 2 og Gneist er begge for første gang i Norsk-Tipping ligaen og begge lag vil nok kjempe en kamp for å overleve i divisjonen. 
Derfor var det et særdeles viktig oppgjør for begge lag allerede i 2.serierunde. 

Ullern 2 starter best og har mye ball uten at man klarer å skape de store sjansene. Gneist kommer seg etterhvert mer og mer inn i kampen og har et par ok målsjanser, spesielt Stenevik på Gneist var til tider en håndfull for Ullern 2 forsvaret. 
Så varter rekruttene til Ullern opp med et vakkert angrep. Udnæs fører opp fra sin venstre stopperplass, og med en utsøkt ball i bakrom finner han Francklyn Gouelhi som sender ballen videre inn i feltet langs bakken. Og der inne ligger Thomas Støfring som bredsider ballen helt ned i hjørnet og ledelse til Ullern 2. 
Dette var for øvrig Støfring sin første scoring i 3.divisjon. 

Etter timen er spilt så oppstår det en omdiskutert situasjon. Alsaker på Gneist blir spilt gjennom i en offside posisjon, men det får ikke den ferske linjedommeren med seg. Første avslutningen redder Wold, men returen klarer Alsaker å få en fot på og ballen triller inn i det åpne målet.
Så oppstår det en situasjon som i de fleste tilfeller kvalifiserer til rødt kort. Rødbotten på Gneist klipper ned Udnæs bakfra uten å ha noen intensjon om å ta ball, men utrolig nok velger dommer å bare gi gult på den. 

Like før pause får Gneist muligheten til å gå opp til 2-1. Etter klassisk klabb og babb i Ullern 2 forsvaret havner ballen til slutt hos en meget god Jørn Rossi Stenevik som hamrer ballen i mål på verst tenkelige tidspunkt for bortelaget. 

Andre omgangen tar Gneist mer over og er nærmere 3-1 enn Ullern 2 er utligningen. Men bortelaget var veldig nære på etter drøye timen når Bendik Foss Evensen er sterk i feltet og header fra kloss hold, men dessverre for Ullern så redder keeper Husebø. 

Det ender dessverre for Ullern med tap, men igjen viser rekruttene at de absolutt kan hamle opp med motstanderne i denne divisjonen. 
Kommende mandag venter Stabæk sine rekrutter på CC Vest Arena klokken 19:00. 

Poengbørsen
3.poeng: Brage Tobiassen
Gjorde en god figur i innhoppet mot Junkeren dagen før og fortsetter det gode spiller mot Gneist. Med en halvtime i beina fra dagen før, så byttes han ut etter 75 min. God kamp av dagens Ullern kaptein. 

2.poeng: Jonas Jorde
Etter litt ruskete spill i første omgang så spiller han seg stort opp i andre. Midtbanespilleren brukes som stopper denne kampen og viser at han har kvaliteter også i denne posisjonen. 

1.poeng: Herman Udnæs
Spiller en stor førsteomgang hvor han blant annet varter opp med en krempasning i forkant av scoringen. Godt driv med ball og er ofte en offensiv trussel fra sideback posisjonen. Ikke like heldig med alt han gjør i den andre omgangen, men som vanlig løpes det til siste slutt. 
Uke 16: Kick off på lørdag

Postet av Ullern Fotball den 17. Apr 2023

Selv om det ble bare 3 av 6 poeng i serieåpningens dobbel mot Frigg så ser vi tilbake på en ny uke med god matching og flere som nærmer seg 100% fysisk. Vi gratulerer Olav og Stensland med debut i Norsk Tipping-ligaen og ser frem mot flere debuter utover sesongen. 

Lørdag er det duket for Kick Off for hele klubben i forbindelse med MSA kampen hjemme mot Levanger, det blir straffekonk og sosialt for vår del. 

Ellers har vi 3 kamper denne uken med 1.div både torsdag og søndag, dermed blir troppene søndag noe mindre enn normalt. 

Garderobeansvarlig denne uken: Albert (med ansvar for at den er ryddig etter hver økt)

Fre 21.april 

Kl.16.45 - Trening. Innhold: Video for alle (viss vi rekker). De som spilte 60+ i går med Rudi - Rondoøvelse, possession 4v4+3 og fotballtenniskonkurranse. Øvrige med Gaja - Generell oppvarming, pasningsøvelse med motstand og spill 6v6/7v7 3X6 min. Ferdige kl.18.30. 

Lør 22.april 

Kl.12.00 - Kick Off. Vårt seneste oppmøte er kl.12.45 med straffekonkurranse kl.12.50 på bane 2. 

Kl.14.00 - MSA vs Levanger. Vi er på plass på tribunen! 

Søn 23.april

Kl.16.30 - 1.div vs Skeid på Nordre Åsen. Oppmøte kl.15.30. Tropp: På FB siden. 

Kl.20.15 - 2.div vs Ready på Ullern bane 2. Oppmøte kl.19.15. Tropp: På FB siden. 
Uke 16 - Mange lag fra 08 i aksjon

Postet av Ullern Fotball den 16. Apr 2023

 

Et bilde som inneholder Nettsted

Automatisk generert beskrivelse 

Uke 16

Det ble 0-0 for lag 1 i første seriekamp mot Nordstrand. Denne uka skal enda flere lag fra 08 i aksjon! Det blir gøy😊 Det er bare å gi alle rundt kampen en god opplevelse! 

 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Christian E + Noah

Vester og kjegler TG1: Tian + Ola

6 småmål til mini-spill TG1: Eikheim + Æræs

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Skåre mål

 

Mandag 

Trening TG1, 17:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden. 


Kamp for lag 3 borte mot Hemning kl 20:30 (Adr; Gulleråsveien 5, 0779 Oslo). Oppmøte senest 19:55

Tropp: Bernhard, Mateo, Joachim, Aslak, Thomas, Adrian, Jacob, Sander, Miguel, Elvis, Fredrik og Marcus


Tirsdag 

Kamp hjemme mot Holmen for lag 2, 20:30. Oppmøte senest 19:35. Tropp: Sigurd, Æræs, Ler, Christian E, Tian, Otto, Noah, Ola, Magnus S, Albert, Matteo, Frank, Sandro


Kamp hjemme for lag 4 hjemme mot Lille Tøyen kl 20:30. Oppmøte senest 19:55.

Tropp: Johan, Philip A, Nityan, Henrik, Aleks, Eirik, Mathias, Kristian, Eugen, Lars, Dugo, Ittay ++ noen spiller kampen mot Heming på mandag.


Onsdag 

Trening TG1, 18:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.
 

Torsdag 

Trening TG1, 16:30 på nye KG (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.


Trening TG2, 16:30 på nye KG 7'banen

Innhold: Rondo, konkurranse 5'er- eller 7'erturnering.

Fredag

Egentrening/fri


Lørdag 
 
 Trening TG1, 09:30 på nye KG (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.

 

Søndag 

Kamp hjemme mot Frigg for lag 1, 18:30. Oppmøte senest 17:35. Tropp: Otto, Noah, Tarald, Loly, Magnus, Frank, Ankjell, Sandro, Yousef, Erik, Eikheim, Leart


Trening TG2, 12:30 på nye KG.

Innhold: kommer
Ukeplan uke 16

Postet av Ullern Fotball den 16. Apr 2023


Heisann, heisann, heisann! Første serierunde unnagjort, med det samme i divisjon 2 som det første som skjer på mandag. Veldig moro med en god start og 3 poeng, så satser vi på at det poengantallet dobler seg når mandag er omme. 

I den rytmen vi går inn i nå med 2 kamper på 2 dager, etterfulgt av en fridag, og deretter 3 økter på rappen, er det minst like viktig, og kanskje enda litt mer enn før, at vi sover nok, spiser fornuftig og får i oss nok vann så vi har så mange som mulig tilgjengelig og så nære 100% friske og uthvilte som mulig. 


Utstyrsansvarlige: Anniken, Annika, Aurora. Møt opp litt tidligere så dere får tatt ut utstyr i henhold til øktplan og har utstyret klart på banen til økten starter. 


Mandag: Seriekamp, se Spond

Tirsdag: Fri

Onsdag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

 • Minispill + dynamisk (ca 20 min, Maja med Dennis)
 • 3v3 angrep, fokus på å komme seg inn i bakrom. (ca 20-25 min)
 • Spill 3 lags 4v4 evt 7v7. (ca 30 min)

Torsdag: Trening på Ullern, 19.00 - 20.00

 • Boks
 • 4 lags spill
 • Spill 9v9
 • Nordic + Copenhagen 2x5

Fredag: Trening på Ready, 17.30 - 19.00

 • Boks
 • HIFen
 • Spill
 • Nordic + Copenhagen 2x5

Lørdag: Fri

Søndag: Seriekamp, se Spond. 

Uke 16: Kamper mot Nordstrand og Oppsal

Postet av Ullern Fotball den 16. Apr 2023


TOPIC FOR THE WEEK: Established Attack


Mandag

18:30-20:00 på 1/2 KG2 (halvdelen nærmest 7er banen)

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

17:30-19:00 på KG2 (vi begynner på 7ern, full KG2 siste timen)

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

16:30-18:00 på 1/2 KG2 (halvdelen nærmest gamle klubbhus)

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig fra 16:00


Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening på KG2 (vi har hele banen)

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

16:00 1. Div. Ullern-Nordstrand på Ullernbanen. Oppmøte 15:00. Tropp: Matta, Seb S, Luca, Markus, Jone, Tobias, Aksel, Peder, Axel, Niko, Lucas G, Stefan, Christian, Oscar

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188540


16:45 2. Div. Oppsal-Ullern på Trasop. Oppmøte 16:00. Tropp: Teo R, Arne, Gaas, Utheim, Trym, Moe, Elias, Ardian, Steen, Alex, Mathias, Steffen, Tekken, Jørgen, Samuel, Sondre

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188675


Søndag

Egentrening/Fri
G19: Tap 3-1 for Frigg i serieåpningen

Postet av Ullern Fotball den 15. Apr 2023

Endelig var det serieåpning også for våre juniorer på guttesiden og det var en skikkelig godbit når naborival Frigg stod på motsatt side av banen. Alltid litt ekstra ramme rundt disse kampene, mye folk og alltid drama. Dessverre gikk det meste av dramatikk mot våre gutter denne gangen. 

Gavepakker og 0-2 til pause

Åpningen av kampen er preget av at Ullern har mye ball og kontrollere det meste som skjer ute på banen uten å skape det helt store. Frigg er direkte i stilen og gode til å kontre når de hvite mister ballen. Ved et par tilfeller er Ullern nære å miste ballen veldig nærme egen keeper og når vi gjør det vi for mange ganger så utnytter Frigg det tilslutt når et helt ufarlig gjennomspill ikke blir tatt hånd om av noen og de kan sette ballen i mål. Som ikke det skulle være nok så tar det bare 5 min til før i bokstavelig talt setter ballen i eget mål når et alt for løst tilbakespill til keeper på mystisk vis bare triller forbi keeper og inn i mål. En omgang som dermed blir mer og mer preget av at Frigg får masse giv og energi og spiller deretter. 

Nye gavepakker og til slutt et fortjent tap 

Etter en pauseprat der en skal prøve å gå ut å snu kampen så starter den med at vi igjen sparker ballen rett i eget mål. Pluss på et vi bommer på straffe og får rødt kort ut av ingenting så ble dette rett og slett veldig trått å få noe ut av. Sondre Lund Roland skårer til 3-1 på et flott angrep. 

"Dramaturgien rett i fanget på Frigg" - hovedtrener Johan Egil Rudi  

Det er ikke ofte en opplever slike kamper som dette heldigvis, der alt av marginer går mot en på de verst tenkelige tidspunkter og spiller motstanderen ekstremt gode. Vi starter kampen som vi ønsker, god kontroll i banespillet og setter oss opp i noen gode situasjoner uten å komme til de helt store sjansene. De står høyt i banen og vi burde utnyttet det enda mer for å strekke de skikkelig. Frigg slår den tidlig langt fra begge stoppere som har gode føtter og dermed lite sjanse for å vinne ballen særlig høyt i banen, dermed ble vårt eget oppbyggende spill bakfra avgjørende. Der er vi bare ikke gode nok, pasninger er for svake og det er hele veien en følelse av at om vi ikke gjør det bedre så vil det straffe seg. Ting tas litt lett på er opplevelsen fra sidelinjen. Vanskelig å skylde på noen andre enn oss selv etter to selvmål, straffebom, rødt kort og alt lå dermed tilrette for Friggseier. Vi skal spille vår fotball, men den krever mer av hver enkelt i utførelse om vi skal ta med oss poeng fra slike kamper. Hjem å øve, nye kamper rett rundt hjørnet med Gneist borte i Norsk Tipping - ligaen for flere av våre gutter på søndag.
Heroisk innsats uten uttelling mot Loket i serieåpningen!

Postet av Ullern Fotball den 12. Apr 2023

For første gang i Ullerns historie har man rekruttlaget i allnorsk seriespill. Og første motstander var ingen ringere enn Lokomotiv Oslo som har hatt solide plasseringer de siste sesongene. "Loket" er også den tidligere klubben til våre trenere Stian Børven og Sigve Ravnåmo, så det i tillegg til debut i 3.divisjon ga oppgjøret en ekstra nerve. 


Jevnt og tett
Publikum som hadde møtt opp denne tirsdagskvelden fikk se et rekruttlag som ikke viste Lokomotiv Oslo noen som helst respekt selv om man møter et lag som har levert 2.plass i 2021 og 5.plass i 2022. Det ble et jevnt og til tider ganske hardt oppgjør i serieåpningen i 3.divisjon på CC Vest Arena. 

Første omgangen er rimelig sjansefattig, begge lag bytter litt på ballinnehavet og selv om Ullern spiller seg til noen gode situasjoner så mangler kvaliteten i den siste pasningen for å skape de helt store mulighetene. Første omgangs største mulighet er det Lokomotiv Oslo som får etter ca 25 minutter spilt. Kytiri blir spilt gjennom alene med keeper Jesper Wold, men en strålende Jesper Wold redder mesterlig og er kjapt tilbake i buret og redder skuddforsøket på returen også. 

Andre omgangen er mye lik den første. Verken Ullern eller Lokomotiv Oslo produserer de store sjansene og det blir mye nesten hele veien. Men nerven i kampen lever i beste velgående og det er til tider høy temperatur utpå banen. Debutant Simen Nygaard imponerte nok mange i gårsdagens oppgjør, en voldsom arbeidskapasitet og er i bunn over alt på banen med gode ballinvolveringer og sugende taklinger. Den siste taklingen fører dessverre med seg at han selv blir skadet og må bytte ut i det 68ende minutt. 

Noen minutter etter skaden til Nygaard kommer Lokomotiv seg til en ok scoringsmulighet, men igjen varter Wold opp med en dobbelredning. Ikke like stor mulighet som den i første, men Wold viser igjen at han er parat når det trengs. 
77 minutter er spilt når kampens eneste mål kommer og dessverre er det bortelaget som scorer det målet.
Lokomotiv Oslo angriper på høyresiden og et innlegg finner Kytiri som upresset får heade inn scoringen fra 5-6 meter. Headingen kommer brått på Wold og han klarer dessverre ikke reagere raskt nok til å avverge. 

Det ble en god del gule kort i denne kampen og dessverre for innbytter Dani Khoshpayam rekker han å få to av dem selv. I det 82.minutt er han uheldig når han krysser bak en Loket spiller med ballen og dermed feller han spilleren ganske utilsiktet og mottar sitt andre gule og dermed rødt kort. 

De siste 10 minuttene preges av et rutinert Loket-lag og et litt mer utålmodig Ullern lag som ikke klarer å skape de store mulighetene for utligning. Kampen stykkes effektivt opp av Loket i mange frispark og gule kort. 
Dermed ender det med tap for rekruttene i serieåpningen, men de viser at de absolutt har 3.divisjonsnivået inne i denne kampen. 

Kampfakta
Ullern 2 - Lokomotiv Oslo: 0-1
Mål: Kytiri 77.min. 
Gule kort: Jorde, Foss Evensen, Tobiassen, Khoshpayam x2 (Ullern), Mykkeltvedt, Myhre, Løining, Hauge (Lokomotiv Oslo). 
Rødt kort: Khoshpayam (Ullern)
Tilskuere: 50

Lagoppstilling Ullern 2: 
12. Jesper N. Wold
6. Espen Lindøe (k)
13. Sindre S. Grytnes
19. Herman Udnæs
11. Jacob Cleve Broch
24. Jonas Jorde
26. Francklyn W. Goulehi (Khoshpayam 57.min)
28. Simen Nygaard (Hockic 68.min)
10. Emil J. Jaf (Støfring 57.min)
21. Brage Tobiassen
23. Bendik Foss Evensen

Innbyttere: 
30. Ingvald G. Benestad
14. Ellef O. Herstad
15. Edi Hockic
16. Marius Stensland
22. Olav E. Sæthre
25. Danial Khoshpayam
27. Emil Schjesvold


Poengbørsen
3.poeng: Simen Nygaard
Må dessverre ut med skade i andre omgang, men gjør en strålende match frem til da. Gjør virkelig jobben sentralt på banen og er god både med og uten ball. La oss håpe han er klar igjen allerede til helgen. 

2.poeng: Jesper Nesbakk Wold
Strålende matchvinner redning i første omgang og leverer igjen en solid kamp for Ullern 2. Trygg og tydelig i kommunikasjonen og er egentlig feilfri frem til scoringen. Mulig han kunne forhindret scoringen, men det ville uansett krevd en ny strålende redning. 

1.poeng: Herman Udnæs
Sammen med Lindøe og den store overraskelsen Sindre Grytnes i midtforsvaret gjør han en solid defensiv jobb. Er god med ball og har som vanlig et vanvittig trykk og driv over spillet sitt. 

Rødt kort og tap i serieåpningen!

Postet av Ullern Fotball den 11. Apr 2023

De fleste tabelltips som er blitt lest har tippet Kvik Halden forholdsvis høyt på tabellen og Ullern i det nedre sjiktet. Men Stian Børven og hans menn hadde god tro på 3 poeng før kampen, men i en forholdsvis jevn kamp var det til slutt guttene fra Halden som kunne ta med seg alle poengene hjem til svenskegrensen. 


FOTO: Solfrid Therese Nordbakk / Akersposten


Nervøs start
Hjemmelaget virket smånervøse fra start og det var Kvik Halden som tok initiativet i kampen og bortelaget kunne fort tatt ledelsen tidlig ved et par anledninger. 
Ullern jobber seg gradvis inn i kampen og tar etter hvert mer og mer over. Debutanten Edonis Mulaj som kom fra Ready før denne sesongen fikk sjansen fra start og han er nære og assistere Lars Austnes etter drøye halvtimen, men skuddet fra den ellers så presise høyrefoten til Austnes gikk dessverre langt over. 
Lagene går til pause på stillingen 0-0, et rimelig rettferdig resultat basert på sjansene som ble skapt. 

Mangel på marginer og årets mål kandidat
Andre omgangen ble langt mer innholdsrik enn den første. Kvik Halden idømmes straffe når Magnus Fosen legger ned Harmohan Singh inne i feltet. Men til alt hell setter Makiadi straffen via stolpen og ut og det er fortsatt balanse i regnskapet.

Etter drøye timen spilt kommer nok en debutant inn for Ullern, 04-gutten Emil Orheim Jaf presenterer seg ganske umiddelbart med en god mulighet, men skuddet med venstre foten går dessverre til side for mål.
Vi er passert 70 minutter når Filip Westgaard for bortelaget serverer en kandidat til årets mål allerede i første serierunde. En lekker lobb over Thomas Martinussen med en påfølgende volley fra 30 meter går i en herlig bue over Ullern keeper Christoffer Bugge. En vidunderlig scoring av midtbanespilleren. 

Ullern velger å sette inn på en ekstra angriper når det gjenstår ca 10 minutter + tillegg av kampen. Bendik Foss Evensen kommer inn for Lars Følstad og Ullern jakter utligningen. Dessverre går det ikke mange minuttene før Ullern blir redusert til 10 mann når Jonas Holthe plukker opp sitt andre gule og dermed rødt kort. Og nå ser det mørkt ut for hjemmelaget. Og det skal gå fra vondt til verre i løpet av det neste minuttet, påfølgende corner for bortelaget finner en helt umarkert Mehmeti og han kan enkelt doble ledelsen med hodet fra kloss hold. 

Hjemmelaget skaper faktisk en hel del sjanser med en mann mindre, både Jaf og Bådsvik har gode muligheter, men dessverre så er ikke marginene med dem i denne kampen og det ender med tap i serieåpningen. 
Kampen sett under ett så var det nok ikke fullstendig ufortjent at Kvik Halden tok med seg alle poengene og Ullern må brette opp ermene og kjempe om nye poeng borte mot Junkeren allerede kommende helg. 

Kampfakta: 
Ullern - Kvik Halden: 0-2
Mål: 71.min Westgaard, 83.min Mehmeti.
Rødt kort: Jonas Holthe ( 2 gule )
Tilskuere: 200

Poengbørsen 
3.poeng: Lars Følstad 
På en litt seig dag så får vi allikevel se mye av det som kjennetegner Følstad og hvorfor han som oftest er å finne i elleveren når han er tilgjengelig. Gjør en god jobb defensivt og er sikker med ball i beina. Vinner noen frispark og byr selvfølgelig på en tunnel på Følstad vis.


2.poeng: Lars Jensen Austnes
Bidrar som vanlig med gode dødballer, men dessverre uten tellende resultat denne gangen. I en litt uvant posisjon på venstre så løser han sine ting uansett meget bra. 


1.poeng: Mads Bådsvik 
I sin hjemmedebut får han vist frem noen av de ferdighetene vi vet han besitter, men dessverre så ble det bare nesten denne dagen. Skaper noen sjanser med sin fart og ferdigheter en mot en og er nære på å få sin første offisielle scoring for Ullern. Ingen tvil om at han kommer til å bli en trussel i PostNord denne sesongen. 

Ukeplan uke 15

Postet av Ullern Fotball den 10. Apr 2023

Ja heisann, der var vi. Da tar vi fatt på festlighetene i form av seriespillet hvor KFUM står på motsatt halvdel om 6 dager. Men, vi skal både spille treningskamp og få gjort unna 3 økter innen den tid.

Og, hva angår økter, fra nå av innføres utstyrsansvarlige, viss ansvar er å sørge for at utstyr kommer seg inn og ut av utstyrsboden til hver økt. Det blir 3 pr uke og går etter alfabetisk rekkefølge. Skulle du mot formodning være forhindret fra å delta på trening, blir det ditt ansvar å finne en erstatter eller på annet vis sørge for at utstyret finner veien ut på banen og inn igjen etter hver økt. 


Utstyrsansvarlige denne uken: Amalie, Dokken og Joner. 


Mandag: Treningskamp, se Spond

Tirsdag: Fri

Onsdag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

 • Boks + skadeforebyggende
 • 4v3 possession med retning.
 • 3x8 9v9

Torsdag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00

 • Minibane 3v3 på 2 baner 12x8m + dynamisk
 • 1v1 omstilling
 • Småbane 3 lags 4v4 + keeper.
 • Nordic + Copenhagen 2x5. 

Fredag: Trening på Ullern, 17.30 - 19.00

 • Boks + dynamisk
 • Skuddøvelse
 • HIFen
 • Spill
 • Nordic + Copenhagen 2x5

Lørdag: Fri

Søndag: Seriekamp, se Spond. 


 Mye moro i vente, håper dere gleder dere like mye som jeg gjør : )
Uke 15 - Endelig seriestart!

Postet av Ullern Fotball den 9. Apr 2023

 

Et bilde som inneholder utendørs, skisport, snø, person

Automatisk generert beskrivelse 

Uke 15

SERIESTART!! Helt fantastisk. Jeg gleder meg noe utrolig. Håper alle har hatt en flott påske, og er klar for siste forberedelser før første seriekamp. Dette blir en super uke. Vårt nye kunstgress er nå klar til trening, litt takket være de på bildet over. Derfor er det lurt å lese nøye i ukeplanen for å se hvilken bane det skal trenes på. 
 
 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Loly + Ler

Vester og kjegler TG1: Ankjell + Elias

6 småmål til mini-spill TG1: Emil + Frank

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Skåre mål

 

Mandag 

Trening TG1, 16:45 på nye KG (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden. 

Tirsdag 

Egentrening/fri

Onsdag 

Trening TG1, 19:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.


Trening TG2, 16:30 på nye KG

Innhold: Rondos, Konkurranse, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

Torsdag 

Trening TG1, 20:00 på nye KG (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.


Trening TG2, 16:30 på nye KG (7-erbanen)

Innhold: Rondos, 2v2 omstilling, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

Fredag

Egentrening/fri


Lørdag 

Trening TG1, 10:00 på nye KG (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.

Søndag 

Kamp borte mot Nordstrand for lag 1, 18:30. Oppmøte senest 17:35 (Vangen 3, 1168 OSLO). Tropp: Otto, Sandro, Matteo, Yousef, Frank, Loly, Magnus A, Tarald, Emil, Ankjell, Max, Elias, Erik, Eikheim og Leart


Trening TG2, 11:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, konkurranse og spille på så stor bane som mulig
Uke 15 - Sesongstart!

Postet av Ullern Fotball den 8. Apr 2023


TOPIC FOR THE WEEK: Established Attack


Mandag

19:00-20:30 på KG2 

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

17:30-19:00 på KG2

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

19:00-20:30 på KG2

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig fra 16:00


Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

15:00 1. Div. Klemetsrud-Ullern på Mortensrud. Oppmøte 14:00. Tropp: Arne, Matta, Steffen, Skjæveland, Luca, Markus, Peder, Niko, Axel, Aksel, Jone, Lucas, Christian, Oscar

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188538


15:00 2. Div. Ullern-VIF på KG2. Oppmøte 14:00. Tropp: Teo R, Moe, Utheim, Trym, Jørgen, Gaas, Tekken, Elias R, Ardien, Sondre, Alex, Mathias, Stefan, Steen

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8221114


Søndag

Egentrening/Fri


Tungt for Ullern 2 mot Grorud 2

Postet av Ullern Fotball den 2. Apr 2023

Ullern 2 møtte divisjonskollega Grorud 2 i siste treningskamp før 3.divisjon sparkes i gang mot Lokomotiv Oslo om en drøy uke.
Og kampen mot Grorud 2 viste litt hvilken oppgave vårt rekruttlag har foran seg denne sesongen. Grorud 2 var ett av topplagene forrige sesong og viste at de har tenkt å bite godt fra seg også denne sesongen. 

ARKIVFOTO: Bendik Foss Evensen. FOTO: Merethe Fosby

Henger med i første omgang
Ullern 2 starter kampen godt og de to nysigneringene Francklyn Goulehi og Emil Jaf gjør til tider høyresiden til Grorud svimmel. Men mot spillets gang så tar Grorud ledelsen når keeper Ingvald Benestad i Ullern buret surrer det litt til for seg selv og ballen ender i mål. 
Men det skal ikke ta for lang tid før Ullern får utligningen. Bendik Foss Evensen spilles gjennom og storscoreren setter ballen i hjørnet i kjent stil.
Der Ullern var best den første halvtimen så tar Grorud gradvis litt mer over utover i omgangen, noe som til slutt resulterer i en ball i bakrom som Grorud er først på og han kan sette ballen i åpent mål bak en utspilt Benestad. 

Nivåforskjell på lagene 
I andre omgang blir nivåforskjellen langt mer tydelig. Både Jaf og Goulehi byttes ut til pause og da mister Ullern mye av den offensive trusselen de hadde i første omgangen. 
Og etterhvert når Ullern mer eller mindre har en snittalder på under 18 år utpå der så blir det akkurat litt for tøft og Grorud setter inn både tre, fire og fem før kampen er over. 
Men en viktig erfaring å få med seg før det braker løs mot Lokomotiv Oslo, tirsdag 11.04.23. klokken 19:00 på CC Vest Arena. 

Poengbørsen 
3.poeng: Herman Udnæs 
Midtbanespilleren som har spilt mye sidestopper i oppkjøringen og det på en imponerende måte. Sammen med kaptein Espen Lindøe står han frem og tar mye ansvar. Flyttes opp på midten uti andre omgang og jobber utrettelig gjennom hele kampen, selv når kampen var langt på vei tapt. 

2.poeng: Espen Lindøe
Kaptein for dagen og gjør en solid jobb som vanlig fra stopperposisjon. Tar i likhet med Udnæs mye ansvar og er til stor hjelp for sine langt yngre medspillere. 

1.poeng: Francklyn Goulehi 
Spilleren som kom fra Skeid før denne sesongen har slitt med litt småskader i oppkjøringen og spilte derfor kun 45 minutter i denne kampen. Men i de 45 minuttene viser han at her har Ullern et veldig spennende alternativ på venstresiden. Flink til å passere motspillere og sammen med Jaf herjer han til tider med Grorud. Varter opp med en flott assist også før han blir spart i andre omgang. 
Tap i generalprøven mot Kjelsås

Postet av Ullern Fotball den 2. Apr 2023

Ullern møtte Kjelsås for andre gang på en drøy uke. Forrige kamp var det Ullern som trakk det lengste strået, mens oppgjøret på CC Vest Arena endte med 0-1 tap i en kamp uten den store underholdningen. Et Kjelsås lag i kjent stil klarer å få Ullern ut av rytmen og dermed blir dette egentlig en kamp med bare duellspill og lite severdig for den nøytrale tilskuer. 

Arkivfoto: Ismar Dizdar & Jesper Nesbakk Wold. FOTO: Merethe Fosby

Sjansefattig oppgjør 
Det var langt mellom høydepunktene i denne formiddagskampen mot Kjelsås. Første omgang er jevnspilt, men var føler kanskje at Kjelsås er det farligste laget. På Grefsen stadion forrige uke var Kjelsås farlige på dødballer, men Ullern var flinkere i dette oppgjøret å vinne duellene inne i feltet. Keeper Jesper Nesbakk Wold gjorde også sitt for å hindre målsjanser med godt feltarbeid. 

Andre omgangen er i bunn og grunn ganske lik den første. Ullern sliter med å skape de store sjansene mot Kjelsås, men har et par gode muligheter som kunne resultert i scoring. 
Men det er Kjelsås som skal trekke det lengste strået i denne kampen og det er tidligere Ullern spiller Jens Aslaksrud som har slitt voldsomt i oppkjøringen med å sette ballen i mål. Men på CC Vest Arena vet man at han trives og får til slutt hull på byllen når han blir spilt alene mot keeper Jesper Wold og da gjør han ingen feil og plasserer ballen utagbart nede i høyre hjørnet. 

Flere mål blir det ikke og begge lag er nok glad for at man endelig er ferdig med treningskamper og kampen om poeng endelig starter opp 2.påskedag.

Ullern åpner hjemme mot Kvik Halden på CC Vest Arena mandag 10.04.23. klokken 15:00. 

Poengbørsen: 
3.poeng: Jesper Nesbakk Wold
Gjør en solid kamp uten at han blir satt på altfor store prøver. Har en strålende benparade ikke lenge etter scoringen til Aslaksrud og er i tillegg trygg og god i feltet. 

2.poeng: Lars Følstad
Legger som vanlig ned utallige løpemeter og i det som blir en typisk krig og slit kamp, så tar han for seg og vinner mange dueller. 

1.poeng: Magnus Fosen
Det var vel ingen av Ullern spillerne som gikk av banen og var veldig fornøyd med egen prestasjon. Men Fosen er en av dem som kan sette OK i margen etter denne kampen. Vinner mye i luften og er god med ballen. 
Uke 14 & 15: Seriestart alle lag :)

Postet av Ullern Fotball den 2. Apr 2023

Den lange norske fotballvinteren er over, vi har gjennomført en haug med tøffe treningskamper og mange har fått særdeles god matching både mot gode senior og juniorlag. Nå skal det spilles om poeng, det skal kjempes om spilletid på MSB og vi skal inn i sesongrytmen etter en aldri så liten påskeferie. 

Ansvar garderobe uke 15: Sondre LR

Fre 14.april

Kl.17.00 - Trening. Innhold: For de med 60 min + i går - Oppvarming (felles), possession og spill liten bane. Øvrige: Oppvarming (felles), prepp + 1v1, EPE, fotballsprinter og spill 6v6/8v8 4X6 min, 2 min pause. Ferdige kl.18.30.

Lør 15.april

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp 

Kl.13.00 - MSA vs Junkeren borte

Søn 16.april

Kl.13.00 - Trening. Innhold: Oppvarming + skadeforebyggende, spilløvelse med motstand, 1v1/2v2 øvelse og spill 6v6/7v7 3X6 min. Ferdige kl.14.30. 

Kl.14.00 - Norsk Tipping ligaen vs Gneist i Bergen. Fly tidlig på dag. De i tropp fra oss får individuell beskjed og info om reiseplan. 

Kl.15.30 - J17 vs KFUM på CC Vest. 

Kl.20.15 - 2.div vs Frigg 2 på Tørteberg. Oppmøte kl.19.15. Tropp: