Bare nesten mot Gjelleråsen

Postet av Ullern Fotball den 29. Jun 2023

Ullern 2 må kunne sies og ha hatt en positiv sesong så langt. Sett bort ifra den siste halvtimen mot Frigg, så har rekruttene virkelig gitt god motstand i alle kampene og seieren mot Sandviken ga virkelig selvtillit foran kampen mot Gjelleråsen. 
Og rekruttene var lenge det beste laget mot Gjelleråsen før kreftene begynte å ta slutt. 


Frustrerte Gjelleråsen 
Bortelaget Gjelleråsen var nære på å rykke opp forrige sesong, da under Bent Inge Johnsen sin ledelse. Men årets Gjelleråsen utgave ledet av Geir Runar Omli har slitt så langt denne sesongen og var A poeng med våre rekrutter før gårsdagens oppgjør. 
Og Ullern 2 frustrerte virkelig bortelaget i første omgangen. De var først i alle dueller og Gjelleråsen ble løpende mye i mellom til etterhvert stor frustrasjon. Det gikk verbalt utover både spillere og dommere. 

Men selv om Ullern kom til flere muligheter, så kom aldri den helt store muligheten. Et godt skuddforsøk fra Jacob Cleve Broch var det nærmeste man kan scoring. 

Andre omgang blir gradvis mer og mer styrt av Gjelleråsen og når vi nærmer oss 10 minutter igjen henger hjemmelaget i tauene og det ligger absolutt et mål i luften. En god Jesper Wold gjør alt han kan i Ullern målet for å holde nullen, men etter 84 minutter må dessverre også han gi tapt. En overgang som Herman Udnæs akkurat ikke rekker å stoppe gjør at Gjelleråsen kommer helt fri på venstre side. Innlegget langs bakken finner Eskilsson som får stå helt alene og han klarer å finne en åpning i Ullern buret, og dermed står det 0-1 på tavla. 

Hjemmelaget virker litt tappet for krefter og klarer aldri å komme tilbake i kampen igjen, dermed ender det med tap 1-0. 

Kampfakta
Ullern 2 - Gjelleråsen: 0-1
Mål: Benjamin S. Eskilsson 84.min. 
Gule kort: Aarenes, Fosen (Ullern), Kyvåg (GIF)
Tilskuere: 50 

Poengbørsen
3.poeng: Brage Tobiassen
06-gutten er tilbake igjen etter hodeskaden han fikk mot Strømmen for noen uker siden. Han viser at formen han hadde før skaden absolutt ikke er borte og fortsetter å prestere på et meget høyt nivå. Styrer midtbanen med bravur som Roar Stokke ville sagt. 

2.poeng: Jesper Nesbakk Wold
Gjør igjen en solid kamp. God i feltet som vanlig og varter opp med flere gode redninger. 

1.poeng: Magnus Fosen 
Fosen spilte sin første kamp for rekruttene denne sesongen og kapteinen for anledningen leverer en meget god kamp. 
Poengdeling mot Godset 2

Postet av Ullern Fotball den 28. Jun 2023

Både Ullern og Strømsgodset 2 kjemper en knallhard kamp for å unngå nedrykk fra PostNord ligaen. Derfor var det ekstremt viktige 3 poeng som stod på spill når dommeren blåste kampen i gang mens regnet bokstavelig talt bøttet ned over CC Vest Arena. 


Jaf scoret igjen
Strømsgodset var utvilsomt det beste laget de første 10 minuttene. Hjemmelaget virket usikre å kanskje noe preget av alvoret. 
Men etter hvert jobbet Ullern seg mer og mer inn i kampen og skapte flere gode muligheter til å sette ballen i mål, men dessverre for Ullern var både stolper og bein i veien i Strømsgodset boksen. 
Like før pause skal endelig uttellingen komme for hjemmelaget. Mads Bådsvik vinner ballen på mesterlig vis høyt i banen og får ballen forbi siste Godset spiller, men faller i det han passerer han. Heldigvis har han Emil Orheim Jaf på venstresiden sin og Jaf bruker farten sin og rekker ballen like før keeper og tupper ballen i mål og dermed 1-0 til Ullern! 

Bilde: Like før Emil Orheim Jaf setter inn scoringen. FOTO: Merethe Fosby

Grusom start på andre omgang
Man har knapt rukket å sette seg på CC Vest Arena etter besøk i kiosken før Strømsgodset 2 utligner. Akkurat i det klokken tikker til 46 minutter så sitter utligningen for Godset etter et flott angrep. Angrepet avsluttes flott fra drøye 17 meter av Silalahi. 


Andre omgangen er langt mer jevnspilt enn den første og begge lag har sine muligheter til å sikre seg alle poengene. 
Aller nærmest var nok Mads Bådsvik med en stuss fra 5 meter. Dessverre blir treffet på ballen litt for hardt og ballen lander dermed oppå nettaket. 
Like før slutt skal også Ullern bli redusert til 10 mann når innbytter Brage Tobiassen får se det røde kortet etter en røff takling. Men Strømsgodset klarer ikke å utnytte fordelen med 1 mann mer de siste minuttene og kampen ender dermed med poengdeling på CC Vest Arena. 


Ola Nikolai Rye (f.05) fikk sin debut fra start i PostNord-ligaen og gjorde sine saker meget godt. 


Kampfakta
Ullern - Strømsgodset 2: 1-1
Mål: Jaf 45.min (Bådsvik), Silalahi 46.min. 
Gule kort: Holst-Larsen (Godset), Bådsvik, Austnes (Ullern)
Rødt kort: Brage Tobiassen (Ullern)
Tilskuere: CA 100 i regnværet.

Poengbørsen
3.poeng: Mads Bådsvik
Har vist gryende form under Lubeck sin ledelse. Er sterkt delaktig i de fleste farligheter som skapes og leverer nok en assist til Emil Jaf. Strålende 1 mot 1 og er langt flinkere til å time når han skal slippe ballen og ikke. 

2.poeng: Jonas Jorde
Kommer inn for en skadd Thomas Martinussen allerede etter 8 minutter. Kriger som vanlig hele kampen gjennom og gjør en god jobb sammen med Lars Følstad på midten. 

1.poeng: Ola Nikolai Rye
Litt shaky de første minuttene, men for vært minutt som går så blir han bare bedre og bedre. Tilfører laget mye med sitt venstrebein og står godt i duellene. Utvilsomt en god søknad om mer spilletid fremover. 
Uke 26+: Mange kamper og Camp Kolbu

Postet av Ullern Fotball den 25. Jun 2023

Vi er slettes ikke ferdig med vårsesongen og går inn i et par innholdsrike uker før vi tar ferie. Haslum ble nedkjempet på herlig vis torsdag, alltid deilig i vinne slike kamper, men den vanskeligste kampen gjenstår når vi skal opp mot Grei i siste kamp i 1.div. Mye å glede seg til og ferie betyr bedre tid og mer energi til å gjøre bedre valg i hverdagen. 

Tors 29.juni 

Kl.20.15 - 1.div vs Grei på Bane 2. Oppmøte kl.19.15. 

Fre 30.juni

Kl.13.30 - Treningskamp mot Strømsgodset U17 Nasjonal på Marienlyst stadion. Oppmøte kl.12.30. Tropp: 

Lør 1.juli

Kl.16.00 - MSB vs Fana på CC Vest Arena. 

Søn 2.juli

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Kommer. Ferdige kl.22.00. 

Man 3.juli 

Fri/egentrening

Tirs 4.juli til torsdag 6.juli

Camp Kolbu - Mer info kommer. 
G19: Seier 3-2 mot serieleder Haslum

Postet av Ullern Fotball den 24. Jun 2023

Det var knyttet store forventinger til naboduellen i toppen av G19 div 1 når vi skulle den korte turen til Haslum kunstgress og møte serielederen. Det ble en tøff og tett kamp som ikke skulle bli avgjort før helt helt på tampen. 

Langt mellom høydepunktene de første 45 min

Det var ikke all verdens som skjedde i åpningen av kampen, til tross for et særs åpent kampbilde. Vertene forsvarte seg ofte dypt med 5 bak og våre gutter slet med å finne veien gjennom eller rundt og endte derfor ofte med å prøve å slå over. Svak timing på pasning og løp gjorde at flagget på siden ble hevet oftere enn vi likte. Men etterhvert kom sjansene, Haslum sin storvokste spiss skapte stadig utfordringer som igjen førte til situasjoner der Haslum kommer til muligheter og det hadde slettes ikke vært noe å si om de skårte både ett og to mål i denne omgangen. Men vi hadde våre muligheter vi også, både Foss Evensen, Aleksanjan og Udnæs hadde gode muligheter uten å treffe godt nok til å utfordre Haslum sin sisteskanse. Cleve Broch var nærmest med sitt frispark fra 25m som smalt i stangen og ut. Ikke særlig mye flott spill, mye kriging om initiativet og 0-0 til pause. 

Høydramatisk de siste 45 min

Det skulle bare gå sekunder før det ble mål i 2.omg. Haslum kommer veldig enkelt til ett skudd fra 22m, et skudd som keeper Meland redder nokså enkelt, men returen gis i farlig område og der er Haslum først på. 1-0 og dermed helt andre premisser for kampbildet. Ti minutt senere har Ullern fått et aldri så lite trykk på Haslum og et innlegg på bakre ender hos Aleksanjan som får en dytt i ryggen, men til tross for å være i ubalanse får han pirket ballen i mål til 1-1. Nå har Ullernlaget klart mest ball og Haslum satser på overganger og kontringer. Der er Ullern middels i å forsvare seg og Haslum er gode, det fører til at det blir nokså hawaii utpå der og bare 7 min etter utlignende skal Haslum igjen komme seg foran i målprotokollen. Det som ikke kan beskrives som annet enn elendig forsvarsspill ender med at en Haslumspiller får stå helt alene godt inni 16m, motta ballen og skyte den upresset i lengste. Godt gjort, men fryktelig enkelt baklengs å slippe inn. Haslum ble ikke mindre opptatt av å stenge rom for oss nå og kontre når sjansen bød seg. Men så skal vi få en sjelden overgang og det er Foss Evensen i mellomrom som finner Cleve Broch på vei inn i bakrom. Alene med keeper er Broch iskald og kjipper ballen i mål. 2-2 og 15 min igjen av kampen. Begge lag virker nå å være litt sånn halvveis fornøyd med resultatet, Haslumspillerne begynner å kjenne på kramper og det byttes hyppig fra begge lag. Så får Ullern en del dødballer, blant annet flere cornere på kort tid. Sean Bonaventure Andreassen har en spenst som få kan konkurrere med og for ikke lenge siden avgjorde han en annen naboduell i 2.div mot Heming med et hodestøt helt på tampen. Så når Cleve Broch henger opp ballen på bakre for 3 gang så er Andreassen i det høyere luftlag igjen og stanger inn 3-2 ledelse. Med bare noen minutter overtid så rekker ikke Haslum å slå tilbake. 

Stor glede etter å ha avgjort toppkampen i siste minutt. Foto: Jon Oldevik

Vi må lære av slike kamper

Det gir alltid en ekstra god følelse å vinne kamper på denne måten, å snu underlege to ganger og avgjøre helt på slutten var en toppkamp verdig. Vi skal være fornøyde med at vi klarer å både komme tilbake og til slutt vinne. Men det er en del områder av kampen vi ikke kan være spesielt fornøyde med. Haslum gir oss en veldig annerledes utfordring enn vi er vant med. De presser oss oftere og ikke minst hardere i individuelle dueller, og i en slik kamp mot naboer og kompiser så er det naturligvis høy temperatur. Den fysiske og mentale kampen i kampen må alltids tas om en skal få overtaket i en fotballkamp. Ellers så angriper vi for ofte uten god nok balanse bak ballen, det kommuniserer for lite og for uklart og derfor får et godt kontringslag som Haslum store rom å boltre seg i. Dette har også sin forklaring i at vi ender med å slå mye langt når de stenger alt av rom sentralt. Det er etter gode utfordringer det er mest å lære, så nå skal det læres, sier hovedtrener Johan Egil Rudi. 

En fantastisk følelse

Dette var en jevn kamp med mange tøffe dueller og en kamp som bølget litt fram og tilbake. Vi viser også hva som bor i oss når vi klarer å komme tilbake etter å ha ligget under to ganger. Med alt det som var rundt kampen og at dette ikke var våres beste match var det en fantastisk følelse å skåre vinnermålet helt på slutten og ta med oss tre meget viktige poeng, sier siste målskårer Sean Bonaventure Andreassen. 

Noe vi kan lære av

Morsom kamp. En motstander som gir oss andre utfordringer enn det vi er vant med. I tillegg til å være et fysisk og direkte lag, kommer det konstante kommentarer kampen gjennom. Den mentale kampen burde vi taklet bedre og forhåpentligvis noe vi kan lære av. Alt dette kombinert gjør det samtidig enda litt deiligere å dra hjem igjen med 3 poeng, avslutter kaptein Olav Eiksund Sæthre. 

Uke 25 - Snart sommerferie!

Postet av Ullern Fotball den 19. Jun 2023

Et bilde som inneholder person, sport, idrettskonkurranse, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Uke 25

Det nærmer seg ferie, med nye artigheter for tur! Noen kamper gjenstår før vi kan si at vår-sesongen er ferdig. Godt gjennomført av alle 4 lag!


Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag!

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass.

 

Ukesansvar TG1:

 • Ballansvar: Yousef + Bernhard
 • Vester og kjegler: Otto + Frank
 • 6 småmål: Sandro + Eikheim
 • Bøtteansvarlig: Tarald
 • Garderobeansvar: Ler

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder 

 

Tema: Omstillinger A-F

 ----------------------------------------

Mandag 

 • Trening TG1, 17:00 (16:45) på nye KG. Ca. 60 min. Innhold på Facebook-siden.
 • Trening TG2, 19:00 (18:45) på Hulleberg. Ca. 75 min. Innhold: Kampforberedende innhold

Tirsdag 

 • Kamp borte for lag 2 mot Holmen, 20:30. Oppmøte senest 19:45 (Vogellund, 1394 Nesbru). Tropp: Loly, Frank, Æræs, Ler, Noah, Bernhard, Sandro, Yousef, Tian, Christian E, Magnus S, Matteo, Albert, Emil, Parsa og Ola. 
 • Kamp HJEMME for lag 3 mot Heming, 19.00. Oppmøte senest 18:25. Tropp:, Tobias, Sander, Mateo, Aslak, Cedric, Elvis, Otto, Fredrik, Jacob, Adrian, Kristian, Miguel og Oscar.
 • Kamp BORTE for lag 4 mot Lille Tøyen (Adresse; Caltexløkka, Finnmarks gata 27, 0563 Oslo), 20:30. Oppmøte senest 19:55. Tropp: Nityan, Philip G, Mathias, Aleks, Eugen, Johan, Eirik, Philip A, Lars, Dogu, Itay, Iver, Marcus,, Henrik og Bo.

Onsdag 

 • Egentrening/fri

Torsdag 

 • Trening TG1, 16:00 (15:45) på nye KG. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden
 • Trening TG2, 16:00 (15:45) på CC . Ca. 90 min. Innhold: Oppvarming, Rondos, 5-er eller 7-er turnering

Fredag

 • Egentrening/fri

Lørdag 

 • Egentrening/fri

Søndag 

 • Egentrening/friUke 25: Ligaleder 2.div halvveis

Postet av Ullern Fotball den 19. Jun 2023

Det er lov å koste på seg et smil når vi runder av vårsesongen i 2.div som ubeseiret ligaleder etter å ha valset over Årvoll i siste kampen. I uken som kommer er det kun offisiell kamp i 1.div, så jobbes det iherdig med å få til en kamp ekstra på fredag uten at jeg har lyktes så langt. 

Fre 23.juni

Kl.16.30 - Trening. Innhold: Ekstensiv oppvarming + skadeforebyggende, pasningsøvelse uten motstand, possession øvelse, spill 6v6/5v5 for noen og fotballtennis for de med 60 min + i går. Ferdige 18.00. 

Lør 24.juni

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Søn 25.juni

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl konkurranse og skadeforebyggende, spille seg ut bakfra øvelse, 2v2 omstillinggspill og 4 lags småbanespill 4v4/5v5 8 kamper 2,5 min. Ferdige kl.21.30. 
Ukeplan uke 25

Postet av Ullern Fotball den 18. Jun 2023

Siste treningsuke før ferien, lei avslutning på uke 24 med knepent tap mot VIF, så ser vi fremover mot ny kamp mandag og ikke minst cup med avreise fredag. 


Utstyr: Aurora, Elise, Frida. 


Mandag: Kamp, se Spond.

Tirsdag: Fri

Onsdag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00, trener på 7eren. 

 • Boks + dynamisk
 • 1v1 + keeper
 • Spill 5v5 5/6 kamper a 4 min

Torsdag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00.

 • Minibanespill + dynamisk
 • Avslutninger
 • HIFen
 • Spill
 • Copenhagen + Nordic 2x5

Fredag: Avreise til Kristiansand.
Uke 25: Siste kamp før sommerferien vs Kjelsås

Postet av Ullern Fotball den 18. Jun 2023


TOPIC: Space- creating, exploring and denying


Mandag

17:00-18:30 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Tirsdag

20:30-22:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

20:30-22:00 på KG2

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Torsdag

Fri/Egentrening/Styrke


Fredag

KL. 17:00-18:15 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

15:00 1. Div. Ullern-Kjelsås på KG2. Oppmøte 14:00. Tropp: Arne, Matta, Ludde, Tran, Tobias, Markus, Luca, Skjæveland, Peder, Niko, Axel, Aksel, Alex, Fjell, Jone, Mathias, William, Oscar

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188595

ALLE MØTER TIL KAMPEN. BLIR PIZZA OG LITT SOSIALT ETTER KAMPEN.


Søndag

Egentrening/fri
Ukeplan uke 24

Postet av Ullern Fotball den 12. Jun 2023

Ja da er det vel 2 uker igjen eller så før herligste sørlandet. Men, fortsatt et lass med kamper innen den tid. Litt lei avslutning på uken på Nadderud, men samtidig en nyttig erfaring. Fortsatt varmt ute, kroppen liker fortsatt ikke å steke i sola selv om dere er over snittet opptatt av såkalt "tæææning"? Skygge, heldekkende tynne plagg og masse vann er din venn, så har vi bedre forutsetninger for å ha det trivelig på fotballbanen. Og, hver fotballøkt og kamp starter dagen før : ) 


Utstyr: Solheim, Eidsvig, Ilaug.Mandag: Kamp, se Spond. 

Tirsdag: Fri

Onsdag: Trening på Ullernbanen, kl 20.30 - 22.00.

 • Boks + dynamisk
 • Frispilling 3v3 og 5v5 + keeper mot høyt mann mann press. 
 • Spill

Torsdag: Trening på Ullernbanen, kl 20.15 - 21.45 (trener på 7eren)

 • Minispill + dynamisk
 • 2v2 omstilling
 • 3 lags 5v5 / 6v6
 • Nordic + Copenhagen 2x5

Fredag: Trening på Ullernbanen, 16.45 - 18.00. 

Lørdag: Fri

Søndag: Kamp, se Spond. 
Knepent tap for rekruttene mot Lysekloster

Postet av Ullern Fotball den 12. Jun 2023

Et meget ungt rekruttlag tok imot seriefavoritt Lysekloster til dyst på CC Vest Arena i strålende solskinn. 
I det som var forventet å bli et særdeles vanskelig oppgjør for hjemmelaget, så ga de virkelig Lysekloster kamp om poengene. 

ARKIVFOTO: Jonathan Aarenes. FOTO: Merethe Fosby

Perlescoring og kamp til døren
Hjemmelaget stilte det yngste laget de har stilt hittil denne sesongen, og mot serieleder Lysekloster var det nok forventet at dette skulle bli plankekjøring for Lysekloster. Men ungguttene ga virkelig alt og hadde absolutt ikke tenkt å gi noen ting gratis.

Lysekloster viser fra start av kvaliteten de har i troppen, men Ullern klarer å forhindre at de kommer til de aller største sjansene i starten. Men etter 11 minutter sitter den for bortelaget, signert Tobias Alme som setter den kontrollert i mål med venstrefoten. 
Men rekruttene gir seg ikke og kommer med noen skremmeskudd på overganger som mangler akkurat den siste lille kvaliteten for å skape de store sjansene. Mangel på kvalitet var det riktignok ikke når Jonathan Aarenes mottar ballen på venstresiden når vi passerer det 35 min spilleminutt. Han drar ballen innover i banen og hamrer ballen i lengste kryss, årets fineste mål på CC Vest Arena så langt denne sesongen. 

Ullern 2 fortsetter i den andre omgangen og gjøre ting særdeles vanskelig for bortelaget. Lysekloster sliter med å komme til sjanser og Ullern anført av en meget god Ola Rye avverger den ene situasjonen etter den andre og nå merker man at de virkelig begynner å få tro på at her kan man få med seg noe. 
Men som så ofte før så klarer topplaget til slutt å få scoringen sin, dog med en stor porsjon marginer på sin side. Målscorer Alme fra første omgangen får til et skudd like utenfor sekstenmeteren som går via tverrligger og ryggen til keeper Jesper Wold, og dermed er stillingen 1-2. 

Rekruttene klarer aldri helt å legge noen sluttspurt mot Lysekloster, men de kjemper uansett til siste slutt og selv om man aldri er fornøyd med tap, så er absolutt prestasjonen imponerende. 

Kampfakta:
Ullern 2-Lysekloster: 1-2
Mål: Alme 11.min, Aarenes 35.min (Foss Evensen), Wold 81.min (selvmål)
Gule kort: Alme (Lysekloster)
Tilskuere: 55

Poengbørsen
3.poeng: Ola Nikolai Rye
Var god i forrige runde mot Grorud 2 og følger det opp med en enda bedre kamp mot Lysekloster. Litt trøblete sesongoppkjøring har holdt han ute fra spill i starten av sesongen, men er nå skadefri og formen virker gryende. For tillitt som kaptein og går virkelig foran denne kampen med innsats og ikke minst kvalitet. 

2.poeng: Jonathan Aarenes
Har spilt mye i PostNord denne sesongen og viser igjen i Norsk-Tipping ligaen at her er han en stor ressurs. 
Setter inn sin 3 scoring på 4 kamper i 3.divisjon og FOR en scoring det var. 

1.poeng: Jesper Nesbakk Wold
Virker å ha tatt ytterligere steg fra fjorårets sesong og er trygg og god i det meste han gjør. Konge i feltet og god kontroll med ballen i beina. Særdeles uheldig på 2-1 scoringen, men kan ikke lastes for den. 
Gode tendenser mot topplaget!

Postet av Ullern Fotball den 12. Jun 2023

Ullern tok imot topplaget Ull/Kisa til dyst på CC Vest Arena i Anders Lubeck sin første kamp som Ullern trener. 
Og det var virkelig et hjemmelag med ny energi som virkelig ga Ull/Kisa kamp til døren, men dessverre sånn som tidligere i sesongen så ender det med ettmåls tap for hjemmelaget. 


Tett i oppgjøret mellom topp og bunn
Ull/Kisa har klare opprykksambisjoner denne sesongen, men et strålende Levanger har så langt virkelig tatt grepet om direkte opprykk. Men det er ingen tvil om at Ull/Kisa er et topplag, mens hjemmelaget har slitt overraskende mye så langt i sesongen. 
Det ble et tett oppgjør på CC Vest Arena når et Ullern lag med helt ny giv virkelig ga Kisa kamp til døren i dette oppgjøret. 

Bortelaget startet best og hadde et par gode muligheter før Ullern jobbet seg mer og mer inn i kampen. Og i store deler av kampen så er det faktisk hjemmelaget som har mest ball, kanskje litt overraskende. 
Første omgangen hadde ikke de største sjansene, men de gangene bortelaget var på visitt var Christoffer Bugge i Ullern målet solid og avverget forsøkene. 

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0 hvor Ullern for alvor var med i kampen om alle poengene. 

Hjemmelaget best etter pause
Ullern virket veldig inspirert av første omgangen og fortsetter å bli bedre og bedre i andre omgangen. Etter et par skremmeskudd fra Kisa i starten av andre omgangen hvor blant annet ballen havnet i nettet, men annullert for offside, så er det hjemmelaget som er best på CC Vest Arena. 
Og etter 52 minutter spilt for Christoffer Skårn alle sjansers mor når han blir spilt fullstendig alene med keeper. Dessverre så er avslutningen av det svake slaget og treffer midt på keeper. 
Og nå svinger det virkelig av Ullern. Emil Jaf blir satt opp på venstresiden etter nydelig spill av hjemmelaget. Jaf danser seg imellom Kisa spillerne i kjent stil og kommer seg helt inn i boksen, men avslutningen blokkes til slutt av bortelaget. 

I en god Ullern periode så er det bortelaget som får muligheten på en overgang etter en Ullern corner. Det ender opp med en 5 mot 2 situasjon til fordel Kisa. Første avslutning går i stolpen, men på retur er Kvernstuen først og har en enkel jobb med å sette ballen i mål. 

Noe voldsomt stormløp mot Kisa buret klarer ikke Ullern helt å etablere, men hjemmelaget har absolutt noen fine sjanser som kunne endt opp med utligning. Dessverre så klarer man ikke å få utligningen selv om bortelaget blir redusert til 10 mann når de får en skade og har brukt opp alle byttene sine. 
Uansett, her tar Ullern med seg en solid prestasjon mot et av de beste lagene i avdelingen og det lukter absolutt seire igjen av Ullern. 

Kampfakta
Ullern-Ull/Kisa: 0-1
Mål: Kvernstuen 68.min
Gule kort: Kristoffersen, Moula, Fjose Berg (Ull/Kisa), Dizdar (Ullern). 
Tilskuere: 150

Poengbørsen
3.poeng: Ismar Dizdar
Kapteinen står virkelig frem i dette oppgjøret. Rydder unna den ene situasjonen etter den andre. 

2.poeng: Espen Lindøe
Får sin første start denne sesongen og viser seg tilliten verdig. Innsats og energi var et nøkkelpunkt for den nye hovedtreneren og akkurat det leverte Lindøe så absolutt. 

1.poeng: Christoffer Bugge
Viser seg som en solid sisteskanse nok en gang. Kan ingenting gjøre med scoringen, men har flere gode involveringer som hindrer Kisa scoring. 

Uke 23: Det blir hætt!

Postet av Ullern Fotball den 11. Jun 2023

Da går vi inn i en uke som ut fra værmeldingen skal bli av den meget hete sorten. Så derfor prøver vi å trene på tider det ikke er fullt så varmt, så vi får mer ut av øktene våre. I tillegg er det alles ansvar å sørge for at en er godt forberedt gjennom å unngå for mye direkte sollys, drikke jevnlig, få i seg nok salt/mineraler, lufte soverommet så det er kaldt nok og lufte bena så de ikke er klamme hele dagen. 

PS: Husk også Østersdugnaden tirsdag de som skal på den. 

Tirs 13.juni

Fri/egentrening

* Østersdugnad 

** Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet

Ons 14.juni

Kl.18.00 - Trening på Ullern. Innhold: Oppvarming + konkurranser, spilløvelse, spill 11v11 2X9 min, innlegg og avslutningskonkurranse. Ferdige kl.19.00.

Tors 15.juni

Kl.20.15 - 1.div vs KFUM på Ullernbanen. Oppmøte kl.19.15. 

Fre 16.juni

Kl.18.45 - Trening for de som ikke spiller kamp på Ullern. Innhold: Generell oppvarming + skadeforebyggende, possessionøvelse og spill liten bane. Ferdige kl.19.45. 

Kl.20.00 - 2.div vs Årvoll på Ullernbanen. Oppmøte kl.19.00. 

Lør 17.juni

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Søn 18.juni

En bitteliten dommerdugnad på oss, 9er Cup på Ullernbanen, dere skal maks dømme 90 min. Siste "jobb" for meg og klubben for våren. 

Kl.13.30 - Norsk Tipping ligaen vs Sandviken i Bergen. 

Kl.20.30 - Trening. Oppvarming inkl innkastøvelse, skåre mål/hindre mål øving, spill 11v11 3X8 min og headekonk. Ferdige kl.22.00. 
G19: Storseier mot Holmlia

Postet av Ullern Fotball den 11. Jun 2023

I forrige serierunde i G19 div.1 ble det storseier for våre gutter på Lusetjern mot Holmlia. Vertene fikk et noe strengt rødt kort tidlig i kampen og selv om det da allerede stod 2-0 så var nok det utslagsgivende for at det rant inn mål på slutten. Dermed henger vi med i toppen når de siste 3 kampene før sommerpausen skal spilles. To av kampene er mot topplagene KFUM og Haslum. 

Ekra-Reistad fortsetter å bøtte inn mål - ble dessverre skadet 

Holmlia kom ut fra start med masse energi og gav oss skikkelig fight om initiativet i kampen fra start av. Mens vi produserte et par sjanser, hadde de allerede etter 4 min hatt et par dødballer. Men så skulle målmaskinen fra Snarøya vise seg frem igjen, Lage Ekra-Reistad har øst inn mål i 2.div og viste igjen at han vet hvor målet står når han bredsidet inn 1-0 etter bare 5 minutter. Vi jobber oss gradvis mer og mer inn i kampen og tar gradvis mer og mer over banespillet. Men Holmlia er alltid farlige på overganger med masse fart og finesser på topp. Midtveis i omgangen må Ekra-Reistad av etter en solid flyvetur som endte i en smell i kneet. 27 min er gått når vi fester grepet om kampen, en flott pasning i bakrom blir ekspedert i mål av Albert Aleksanjan som lekent kjipper ballen over keeper. Like før pause får Holmlia to raske gule og dermed rødt kort. 2-0 ledelsen står seg inn til pause. 

Kampen avgjøres tidlig i 2.omg

Med en mann mer blir det plankekjøring i andre omgang for våre gutter. To tidlige mål av Danial Khoshpayam og Oliver Fitzgerald gjør at Holmlia mister all tro. Aleksanjan står for to mål til, Emil Schjesvold og Olav Eiksund fikser det slik at det ender 8-0 og dermed en komfortabel reise. 

Ny smultring og åtte riktig vei kan vi ikke klage over

Fem mål sist mot Kolbotn og nå hele åtte mot Holmlia viser at våre relasjoner fremover i banen begynner å sitte bedre og bedre. At vi også holder nullen to kamper på rad er gledelig. Kjedelig at Lage fikk seg en smell når han vel fortjent fikk sjansen fra start i 1.div, vi krysser fingrene for at det ikke er alt for ille. Dermed er det tre kampen igjen av denne kamparenaen før vi tar fri, mens Norsk Tipping Ligaen dundrer videre til langt uti juli. Så vi har mye å glede oss til gjennom sommeren, sier hovedtrener Johan Egil Rudi.

Albert Aleksanjan med 3 nye mål for G19 i 1.div. 

 
Uke 24 - Varmere uke

Postet av Ullern Fotball den 11. Jun 2023

Et bilde som inneholder person, klær, himmel, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Uke 24

En fin uke er forbi, og en ny fin uke står for tur! Det er meldt ENDA varmere til uken, og alle tips og triks som kan brukes bør brukes. Spør om dere lurer på noe!

 

Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag!

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass.

 

Ukesansvar TG1:

 • Ballansvar: Emil + Magnus S
 • Vester og kjegler: Erik + Matteo
 • 6 småmål: Albert + Parsa
 • Bøtteansvarlig: Leart
 • Garderobeansvar: Magnus A

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder 

 

Tema: Omstillinger A-F

---------------------------------------------

Mandag 

 • Trening TG1, 18:00 (17:45) på nye KG. Ca. 60 min. Innhold på Facebook-siden.
 • Trening TG2, 17:30 (17:15) på nye KG. Ca. 75 min. Innhold: Kampforberedende innhold

Tirsdag 

 • Kamp HJEMME for lag 3 mot Røa, 20.30. Oppmøte senest 19:55. Tropp: Tobias, Sander, Mateo, Aslak, Adrian, Cedric, Elvis, Joachim, Otto, Magnus, Bernhard, Kristian, Frank og Tian.
 • Kamp HJEMME for lag 4 mot HSIL, 19:00. Oppmøte senest 18:25. Tropp: Nityan, Philip G, Mathias, Aleks, Eugen, Johan, Eirik, Philip A, Lars, Iver, Marcus, Jacob, Oscar, Henrik, Miguel, Fredrik, + Loly som keeper.

Onsdag 

 • Trening TG1, 19:00 (18:45) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

Torsdag

 • Trening TG1, 18:30 (18:15) på nye KG. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden
 • Trening TG2, 16:30 (16:15) på 7-erbanen. Ca. 90 min. Innhold: Oppvarming, Rondos, 5-er eller 7-er turnering

Fredag

 • Egentrening/fri

Lørdag 

 • Trening TG1, 14:00 (13:45) på nye KG. Ca. 60 min. Innhold på Facebook-siden

Søndag 

 • Kamp hjemme for lag 1 mot Bækkelaget, 18:45. Oppmøte senest 17:50. Tropp: Otto, Ludwig, Fjellman, Gustav, Sandro, Yousef, Leart, Magnus A, Tarald, Emil, Loly, Ankjell, Elias, Eikheim og Erik
 • Trening TG2, TIDSPUNKT KOMMER på nye KG. Ca. 75 min. Innhold: x

Uke 24: Kamp mot Lyn onsdag, VIF og Hasle-Løren lørdag

Postet av Ullern Fotball den 11. Jun 2023


TOPIC: Space- creating, exploring and denying


Mandag

Egentrening/fri


Tirsdag

20:30-22:00 på KG2 

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

20:30 2. Div. Ullern-Lyn på CC Vest Arena. Oppmøte 19:45. Tropp: Teo, Moe, Trym, Utheim, Gaas, Elias, Ardian, Sam, Alex, Steen, Mathias, Lucas, Tekken, Mikkel 

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188728


19:00-20:30 på KG2: Økt for de som ikke har kamp

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Torsdag

Fri/Egentrening/Styrke


Fredag

KL. 17:00-18:15 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

15:00 1. Div. Ullern-Vålerenga2 på KG2. Oppmøte 14:00. VIF KLARER IKKE STILLE LAG. VI VINNER 3-0  PÅ WALK OVER

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188590


16:45 2. Div. Ullern - Hasle-Løren på KG2, Oppmøte 16:00. Tropp: Matta, Tekken, Utheim, Moe, Peder, Mikkel B, Ardian, Alex, Nermoen, Lucas, Steen, Samuel, Gaas, Trym, Mikkel K

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188722
Søndag

Egentrening/fri
Fortsatt uten seier

Postet av Ullern Fotball den 6. Jun 2023

Ullern har enda til gode å ta 3 poeng i en kamp etter kampen mot Strømmen. Etter en lovende start så endte dessverre nok en kamp med tap for våre gutter. 

Ut med skade
Bortelaget åpnet kampen på Strømmen Stadion ganske friskt og var lenge det førende laget uten at man kom til de helt store målsjansene. Ikke helt ulikt de foregående kampene. 

Tjue minutter er spilt når et av årets lyspunkter, Brage Tobiassen går knallhardt i bakken etter å ha fått en klarering rett i hodet. Unggutten forsøker å fortsette, men er tydelig preget og velger å gi seg etter få minutter. 
Strømmen tar ledelsen på en overgang etter 37 minuttter, signert Magnus Bækken som debuterte fra start av i denne kampen. Spissen hadde hatt et par forsøk tidligere i kampen, men på det tredje forsøket satt den i nota.

Strømmen har flere gode unggutter og like etter pause dobler Brage Naustdal for Strømmen. Ullern klarer aldri i løpet av kampen å legge noe særlig trykk på hjemmelaget og dermed blir det 3 poeng liggende igjen på Strømmen. 

Kampfakta
Strømmen-Ullern: 2-0
Mål: Bækken 37.min, Naustdal 53.min. 
Gule kort: Skårn (Ullern)

Poengbørsen
3.poeng: Ullern Eagles
Vår nye supporterklubb vant tribunekampen og holdt det gående selv om våre gutter ikke helt fikk det til utpå banen. 

2.poeng: Christoffer Bugge
Gjør noen velkvalifiserte involveringer som hindrer Strømmen å vinne med ytterligere margin. 
Ukeplan uke 23

Postet av Ullern Fotball den 5. Jun 2023

Juni allerede, om et par uker sitter vi på Sørlandet og Sør Cup. Men, mye lokal fotball før det. Moro med seier på søndag, på tide å slå Ski som vi har slitt med og jeg ikke tror vi har gått seirende ut av en batalje mot i tellende oppgjør. Og måten vi gjør det på gleder meg nesten like mye, nei enda mer. Øvelse gjør mester :) Husk golf på fredag, det blir moro. 


Mandag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Boks + dynamisk
 • Konkurranse (3 på rad og stafett)
 • Frispilling
 • Spill, minibane for de som spilte i går (ta ut bazookamål)
 • 10v10 på 9er bane. 

Tirsdag: Fri

Onsdag: Trening på Ullern, 17.15 - 18.45.

 • Minibane + dynamisk
 • 3v2 variant på småmål med kontinuerlig rullering.
 • 3 lagsspill, alternativt 7v7.
 • Copenhagen + Nordic 2x5

Torsdag: Trening på Ullern, 19.00 - 20.30

 • Minibane + dynamisk
 • Frispillingsvariant mot 3 backs linje.
 • HIFen
 • Spill 9v9
 • Nordic + Copenhagen 2x5. 

Fredag: Fotballgolf i Lommedalen.

Lørdag: Fri. Kom å se a-laget herrer mot Ull/Kisa kl 15.00 på Ullernbanen. 

Søndag: Kamp, se Spond. 


Utstyr: Amalie, Anna Dokken og Anna Joner. Husk å møte opp i god tid slik at utstyret er på plass til øktstart. 
Uke 23: Fotballgolf på fredag

Postet av Ullern Fotball den 5. Jun 2023

Topp innsats på dugnad gav solid bidrag til lagkassen, og på fredag skal vi nyte litt godt av innsatsen når det blir fotballgolf i Lommedalen med påfølgende mat og drikke etterpå. 

Merk ellers at det er OBOS Cup G19 på onsdag. 

Man 5.juni

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Ekstensiv oppvarming med litt konkurranse, rondoøvelse, possession og spill liten bane med vegger 4 lags seriespill. Ferdige kl.18.30. 

Kl.18.00 - MSB vs Grorud 2 på Grorud. 

Tirs 6.juni

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Ons 7.juni

Kl.18.30 - Trening. Innhold: Intens oppvarming, spilløvelse, 1v1 og spill. Ferdige kl.19.30. 

Kl.20.00 - OBOS Cup vs Ski på Ullern. Oppmøte kl.19.00. 

Tors 8.juni

Kl.20.15 - 1.div vs Holmlia på Lusetjern. Oppmøte kl.19.15. 

Fre 9.juni

Kl.18.00 - Fotballgolf i Lommedalen. Parkonkurranse. Oppmøte kl.17.45. Mat og drikke etter runden. 150kr for golfen, mat og drikke dekkes av lagkassa. 

Lør 10.juni

Kl.13.00 - Trening. Innhold: Generell oppvarming + skadeforebyggende, skåre mål øvelse, struktur 11v11 og spill 11v11. Ferdige kl.14.30. 

Kl.15.00 - MSA vs Ull Kisa på CC Vest Arena. 

Søn 11.juni

Kl.16.00 - MSB vs Lysekloster på CC Vest Arena. 

Kl.20.15 - 2.div vs Heming på Heming. Oppmøte kl.19.15. 
Uke 23: Obos cup Onsdag, Lommedalen og Langhus Lørdag

Postet av Ullern Fotball den 4. Jun 2023Mandag

Egentrening/fri


Tirsdag

18:00-19:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

20:15 OBOS Cup Ullern-KFUM på KG2. Oppmøte 19:15 Tropp: Arne, Tobias, Luca, Skjæveland, Markus, Niko, Peder, Axel, Aksel, Steen, Samuel, Mathias, Christian, Jone, Moe, Lucas

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8368911


Torsdag

Fri/Egentrening/Styrke


Fredag

KL. 17:30-18:45 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

15:00 2. div. Lommedalen-Ullern2 på Lommedalen KG øvre. Oppmøte 14:20. Tropp: Teo, Matta, Moe, Trym, Mikkel, Gaas, Elias, Utheim, Alex, Sam, Jone, Ardian, Steen, Tekken

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188715


17:00 1. div Ullern-Langhus på KG2. Oppmøte 16:00. Tropp: Arne, Markus, Skjæveland, Luca, Tobias, Niko, Peder, Axel, Aksel, Lucas, Christian, Mathias, Ardian, Jone

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188584


Søndag

Egentrening/fri

Uke 23 - Pizza og A-kamp😎

Postet av Ullern Fotball den 4. Jun 2023

Kan være et bilde av 7 personer, folk som spiller fotball, folk som spiller fotball og tekst

Uke 23

Nydelig sommervær i årets første sommermåned, og vi klinker til med felles pizza på takterrassen førstkommende lørdag. Etterpå er vi alle på tribunen og får frem 3 poeng til våre beste menn!


Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag!


Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass.

 

Ukesansvar TG1:

 • Ballansvar: Noah + Tian
 • Vester og kjegler: Ler + Eimhjellen
 • 6 småmål: Elias + Ola
 • Bøtteansvarlig: Eikhem
 • Garderobeansvar: Loly

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder 

Tema: Omstillinger A-F

---------------------------------------------------------------

Mandag 

 • Trening TG1, 20:30 (10:15) på CC. Ca. 65 min. Innhold på Facebook-siden.
 • Trening TG2, 16:30 (16:15) på nye KG. Ca. 75 min. Innhold: Kampforberedende innhold

Tirsdag 

 • Kamp hjemme for lag 2 mot Asker, 20:30. Oppmøte senest 19:35. Tropp: Magnus S, Matteo, Albert, Loly, Æræs, Emil, Ler, Tian, Eimhjellen, Noah, Parsa, Sandro, Bernhard, Yousef og Frank.
 • Kamp HJEMME mot Ellingsrud for lag 4. Kl 19:00, oppmøte senest kl 18:25. Tropp: Nityan, Philip G, Mathias, Aleks, Eugen, Johan, Dogu, Itay, Eirik, Kristian, Adrian, Philip A, Lars, Iver, Bo og Henrik + keeper fra TG1. 
 • Kamp BORTE mot Ready (adr: Jarbakken 1 , 0771 OSLO) for lag 3 kl 20:30, oppmøte 19:55. Tropp: Tobias, Sander, Jacob, Mate, Miguel, Aslak, Fredrik, Cedrik, Oscar, Elvis, Joachim, Otto og Marcus

Onsdag 

 • Fri/egentrening

Torsdag 

 • OBOS-kamp borte mot Hasle-Løren, 20:15. Oppmøte senest 19:20 (Spireaveien 3, 0580 OSLO). Tropp: Otto, Æræs, Loly, Magnus A, Ler, Emil, Tarald, Bernhard, Ankjell, Elias, Sandro, Yousef, Noah, Albert, Matteo, Erik, Eikheim, Magnus S. 
 • Trening TG2, 20:30 (20:15) på CC vest. Ca. 90 min. Innhold: Oppvarming, Rondos, 5-er eller 7-er turnering

Fredag

 • Egentrening/fri

Lørdag 

 • Trening TG1, 12:30 (12:15) på CC. Ca. 60 min. Innhold på Facebook-siden
 • FELLES PIZZA PÅ TAKTERRASSEN, 14:30. Etterfulgt av Ullern – Ullensaker/Kisa, 15:00 i PostNord!

Søndag 

 • Kamp hjemme for lag 1 mot Heming, 18:30. Oppmøte senest 17:35. Tropp: Otto, Magnus A, Emil, Loly, Daniel, Tarald, Ankjell, Sandro, Elias, Yousef, Erik, Eikheim, Leart, Matteo, Fjellman og Ludwig.
 • Trening TG2, 13:00 (12:45) på nye KG. Ca. 75 min. Innhold: x

Thomas Støfring med hattrick i storseier mot Lillestrøm 2

Postet av Ullern Fotball den 2. Jun 2023

Våre unge rekrutter viste seg fra sin beste sider når det ble storseier 6-2 mot Lillestrøm 2 på CC Vest Arena. Spydspiss Thomas Støfring vartet opp med hattrick og står dermed med 5 mål på 5 kamper i årets Norsk Tipping liga. 

Mål i par

Ullern startet klart best mot ett LSK lag som fremstod noe tamt for et klassisk LSK lag i være og som tok enorme sjanser i sitt spill bakfra. Thomas Støfring som har vist seg frem allerede på dette nivået var ikke nådig når sjansen bydde seg og etter bare 11 min stod det 1-0. Målene skulle komme i par denne dagen på Ullern CC Vest Arena og bare minutter senere var kaptein Dreni Ademaj frempå. Men mål følger ofte mål og LSK kvitterte til 2-1 bare minuttet etter. Hjemmelaget fortsatte å skape sjanser og det lå til de grader i luften når fotrappe Bådsvik satte ballen i nærmeste hjørnet med venstrefoten før Aksel Bay-Larsen satte inn vårt fjerde og dermed 4-1 til pause. 

Liten dipp ut fra pause og så kontrollert inn 

Til tross for klare ord i pausepraten om å ikke slippe oss nedpå så var det LSK som reduserte så å si rett fra avspark etter hvilen. Men når 2005 modellen Støfring på nydelig vis headet inn 5-2 så var det game over og 8 min senere hadde han fullbyrdet sitt hattrick for dagen. Til tross for en god del bytter fortsatte vi å produsere sjanser og det var til slutt en fullt fortjent og kontrollert seier for våre gutter. 

Kampfakta
Ullern 2 - Lillestrøm 2: 6-2 (4-1)
Mål: Støfring 11.min, Ademaj 18.min, Eriksen 20.min, Bådsvik 28.min, Bay-Larsen 36.min, Mansrud 48.min, Støfring 50.min og Støfring 58.min. 
Gule kort: Hagen (LSK 39.min) og Støfring (Ullern 89.min)
Tilskuere: Ca 40

Poengbørsen
3.poeng: Thomas Støfring

3 mål - da blir det rett og slett 3 poeng. 

2.poeng: Edonis Mulaj

Et konstant uromoment på sin høyre kant. Skaper mye, løper i 90 min og gjør livet til LSK forsvaret vanskelig. 

1.poeng: Ola N. Rye

Ble bare 55.min på unge Rye, men på den lille timen hadde han vunnet det som var av dueller og smelt baller inn i mellomrom gang på gang. Høy og tydelig i prate, stiller krav til de rundt seg og virker å være tilbake i form frisk og fin.