MSB: SERIEMESTER!

Postet av Ullern Fotball den 19. Okt 2022

Ullern 2 har hatt en strålende sesong i 4.divisjon og kronet den på mandag med seriemesterskapet etter seieren borte mot Fagerborg. Et stort antall "Fagerborg" og Ullern supportere hadde møtt opp og de laget en fantastisk ramme rundt kampen på Marienlyst.
To glade gutter: Mikael Foss Andersen og Jesper Nesbakk Wold

Jevn kamp
Forrige kamp mot Fagerborg hadde Ullern 2 full kontroll og vant 5-2. Men løftet frem av et stort antall Fagerborg / Holmlia supportere, så ga Fagerborg Ullern 2 kamp helt til døren denne gangen. Selv om bortelaget nok hadde de største sjansene så viste Fagerborg at de slettes ikke var ufarlige.

Thomas Støfring har hatt en strålende sesong i 4.divisjon og stod før denne matchen med 12 mål på 11 kamper. Og det er akkurat han som skal sende Ullern supporterne til himmels når han i det 80.minutt runder keeper og setter inn 1-0 til bortelaget. Og nå gjaldt det bare for Ullern og holde buret rent så var seriemesterskapet sikret.
Fagerborg presser på for utligningen, men Ullern spiller klokt og godt og sikrer i land seriemesterskapet 1 serierunde før slutt!


Fullroser alle involverte
Hovedtrener Anders Johansson var en meget glad mann etter at seriemesterskapet var sikret og var full av lovord om lagprestasjonen.
- Jeg er utrolig stolt over det spillerne har fått til denne sesongen og alle som har vært med rundt laget. Det å gå hen å vinne 4 divisjon er en stor prestasjon som vi virkelig skal være stolte av. Dette er spillere som vanligvis ikke trener sammen. Noen er på A-laget, noen er juniorspillere og vi har til og med hatt flere spillere fra både 06 og 07-kullet til Ullern. Kjapt regnet så er det over 40 spillere som har spilleminutter for Ullern 2 denne sesongen, det sier litt om kvaliteten på spillerne som er i klubben, sier Johansson. 


Hva tenker du om mulighetene for laget i 3.divisjon neste sesong?

- Først og fremst så blir det en fantastisk bra utviklingsarena for våre yngre spillere. Å spille i 3.divisjon i junioralder er en enestående mulighet for å utvikle seg som spiller. Så må vi selvfølgelig forberede oss på at det blir veldig tøft. Både Grei og Kjelsås 2 rykker ned til 4.div denne sesongen og de var nyopprykket. Ready også som har vært i 3.divisjon lenge rykker også ned til 4.div, så det er ikke tvil om at det er en tøff oppgave som venter neste sesong. Men så får unggutta våre ett år til på baken og kan ta ytterligere steg frem til neste sesong, avslutter Johansson. Imponerende prestasjon
Sportslig leder i klubben, Magne Aarvik var meget fornøyd etter at opprykket var sikret og trekker frem mange årsaker til suksessen denne sesongen.
- Først må jeg gratulere alle som har vært med å bidratt til at denne sesongen til slutt endte med opprykk. Vi kan vel trygt si at vårt rekruttlag aldri har vært sterkere enn de er nå. Den innsatsen som er blitt lagt ned av de A-spillerne som har kommet ned har vært formidabel og det har gitt de yngre spillerne et enormt løft og som igjen har gitt resultater. Også må støtteapparatet med Anders i spissen også få masse honnør får den jobben de har lagt ned, samt at dette også er en seier for alle de som driver med spillerutvikling i klubben, avslutter Aarvik.  

To sterke bidragsytere: Håkon Mælumsæter Øverby og kaptein Sindre Grytnes

Kampfakta
Fagerborg - Ullern 2: 0-1
Mål: Støfring 80.min
Tilskuere: Ca 150

Poengbørsen
3.poeng: LAGET


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.