MSB: 0-1 mot Holmlia

Postet av Ullern Fotball den 24. Apr 2024

Ny hjemmekamp for våre nest beste menn. Denne gangen mot tidligere landslagsspiller Haitam Aleesam sitt Holmlia. I sine svarte bortedrakter skulle Ullern få nok en jevn kamp. Også nå med flere innslag av spillere fra Ullern sitt G19-lag. 

Ullern fra start:

1.omg

Holmlia opptrådde på en måte som kunne minne om tidligere analyser. Spesielt med lavt press i en K-4-4-2- Der havnet de ofte i 1. omgangen, og Ullern kom til en god del store sjanser. Det Holmlia-laget som har blitt sett tidligere år har tatt noe større risiko i angrep. Årets utgave var mer direkte, og sparket den ofte så langt som mulig fra keeperspiller. Det skulle ikke bli noen mål for noen lag i 1. omgang. Likevel var Ullern nærmest med både heading på mål og skudd like utenfor. En del ganger blir også ballen vunnet like fremfor Holmlia sitt mål, men skiftet i arbeidsoppgavene kunne vært løst bedre. 

2.omg

Holmlia overtar ballen i større deler nå. Ullern har større utfordringer med å beholde ballen etter den er vunnet, samt komme seg forbi flere motstandere. Det setter "fyr" på teltet til Holmlia, og havner oftere i høyt press når de mister ballen. Slik fortsetter også kampen til Holmlia får sitt første og eneste mål. Hovedtrener Dennis Berg Smalsundmo gjør noen justeringer både strukturelt og individuelt, men med tendenser som Fredrikstad mot Brann i årets Eliteserie, skulle det bli vanskelig med flere mål. Nikolai Bryn sin heading 15 cm over mål er det nærmeste de kommer. En samling av mange spillere fikk også publikum skue, da dytting og andre handlinger havnet i fokus på tampen av kampen. Enda en gang er det mye bra å ta med seg videre, og veien til MSB sine første poeng er kort! 


Gule kort Ullern: Jon Røen Bjørge og Sindre Lundh

Tilskuere: 40🎉

Ullern ⭐:

⭐⭐⭐ Hallvard Falch

⭐⭐Benjamin Diesen

⭐Olav Eiksund Sæthre


Neste kamp: Lyn 2 tirsdag 30.april kl 20:15 

Neste hjemmekamp: Manglerud Star mandag 7.mai kl 20:15


Vi takker publikum, dommere og Holmlia for kampen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.