Uke 31 - kamp onsdag og lørdag

Postet av Ullern Fotball den 31. Jul 2021

Da nærmer vi oss seriestart med stormskritt, men først et par treningskamper for å bli helt klar for hva som venter oss i høst med minimum en kamp hver uke og forhåpentligvis noen uker med 2 kamper. Vi gleder oss i hvert fall😁

Uke 31

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Mikkel S, Gustav H, Magnus G

Ordensmenn denne uken TG2: Leo, Erlend, Haakon

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Oppbyggende spill mot etablert forsvar

 Fredag:

TG1 kl 16:00 (15:45): Egenfirkant + konkurranse, 11v11 (dødballer - innkast, frispark) + spill 11v11 2x5 min og 2 runder nedjogg

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

05.1 vs Lørenskog kl 12:00 (11:00 på møterommet i 3.etg). Tropp: Mikkel, Johannes, Sondre, Andreas, Ola, Sean, Adrian, Joakim, Udnæs, Caspar, Theodor, Markus, Fabian, Støfring, Varden

Frigg vs 05.2 kl 11:00 (10:15). Marienlyst kunstgress. Tropp: Gus, Gantz, Dugstad, Martin, Trym, Olav, Julian, Ludvig, Rongve + Due, Aasen, Shane, Leo, Erlend, Filip, Peter, Ibrahim, Henrik M, Sakki fra TG2

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Søndag:

TG1 kl 11:00 (10:45):  Egenfirkant, fotballtennis og spill 4v4 for noen.

* Styrke overkropp kan gjennomføres


“Simply live now and there will be no problems”

 • Tao teaching

0 Kommentar

Ullern etablerer damelag!

Postet av Ullern Fotball den 29. Jul 2021

Vi ønsker at disse jentene skal kunne spille i Ullern hele livet, og vil i 2022 stille med et senior kvinnelag i 4.divisjon. Lagets aktivitetsmengde og ambisjonsnivå vil avhenge av spillergruppas sammensetning og ønsker. Laget etableres ikke for å gi et fullverdig utviklingstilbud for unge, ambisiøse spillere, men for å gi et godt alternativ i vårt nærområde bak Røas A-lag, og skape et enda sterkere fotballmiljø på Ullernbanen.

Høsten 2021 vil brukes til å få på plass en spillergruppe, og vi inviterer til oppstartstreninger mandager kl 2030-2200 fra 30. august til 11. oktober. I løpet av perioden har vi forhåpentligvis etablert en solid gruppe og godt grunnlag for å planlegge 2022-sesongen.

For effektiv kommunikasjon med og mellom interesserte har vi opprettet facebookgruppa "Ullern Senior Damer 2022" (https://www.facebook.com/groups/201417001998802). Der er det helt uforpliktende å legge seg inn. Informasjon rundt treningene vil komme der. Dersom du allerede er registrert i en annen klubb behøves en godkjenning fra den klubben for at du kan delta på aktivitet med Ullern. Godkjenningen sendes til magne@ullern.no

Spillere på laget vil ikke faktureres noen treningsavgift til Ullern Fotball - kun medlemsavgift til Ullern IF på 350,- per år.

Dersom du har spørsmål eller innspill, ta kontakt med sportslig leder Magne Aarvik på magne@ullern.no, 47265966 eller messenger.


0 Kommentar

Billettinformasjon 2 runde NM - Ullern - Vålerenga

Postet av Ullern Fotball den 28. Jul 2021

Vålerengasupportere vil kunne kjøpe billetter til kampen via Sjappa som vil annonsere egen info om dette. For Ullernsupportere vil følgende gjelde. 

 

Det er særs begrenset antall billetter for salg pga restriksjoner knyttet til covid 19 og det vil derfor bli lagt opp til et forhåndssalg med fysisk oppmøte på Ullernbanen. Dette vil bety at om du ikke har kjøpt billett på forhånd så vil det være en risiko for at du ikke kommer inn på kampen på kampdag. Vi vil naturlig nok informere om og når vi eventuelt er utsolgt. 

 

Forhåndssalget vil skje i den mobile kiosken som står mellom hovedtribune og gamle klubbhuset. Der kan det betales med kontanter, kort eller VIPPS. 

 

Priser: 

Voksen - 200kr (fra fylte 16 år og eldre)

Barn - 100kr (15 år og yngre)

Ingen, selv ikke små barn i ullerntøy, slipper inn uten gyldig billett. 

 

Tidspunkter: 

Fredag 30.juli kl.17.00-19.00

Lørdag 31.juli kl.11.00-12.00

 

Med ønske om god køkultur. 

 

Sportslig hilsen kampgruppen 


0 Kommentar

Uke 31 + søndag - La fotballen rulle igjen!

Postet av Ullern Fotball den 27. Jul 2021

Nå har det gått lenge nok uten fotballtreninger, synes vi :-D Så her er det en trenerkvartett som gleder oss til å komme i gang igjen. Det er to uker til seriestart - noe vi har ventet på i månedsvis. Så det er bare å prikke inn kampene til Ullern 1, 2, 3 og 4 i kalenderen slik at man får med seg mest mulig. Da skal det bli mye fotballmoro i ukene som kommer, skal du se. Vi håper å se mange foresatte på alle kamper, og at gutta får all den støtte de kan fra den tolvte mann/kvinne. Det er liten tvil om at det hjelper på både opplevelsen av det å spille kamper og prestasjonene i seg selv. For det er nå moroa virkelig begynner. Heia Ullern!

Vi håper på å se mange av våre flotte Ullern-supportere på tribunene når seriespillet nå starter opp igjen. 

 


Ukens tema: Sjanseskaping/siste tredjedel

Søndag

KL. 12:00-13:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming med fokus på orientering
 • Dobbeltrondo-variant
 • Større possession
 • Spill på mellomstor bane

Mandag

KL. 19:00-20:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming felles
 • Possession 7v4
 • Spilløvelse: Smalbanespill
 • Spill på mellomstor bane
 • Styrke bein

KL. 18:30-20:00. Trening for TG2 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

Tirsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Onsdag

KL. 19:00-20:30. Trening for TG1 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming felles
 • 10-minuttern
 • Spilløvelse (ganske likt possession) på større område
 • Spill på mellomstor-liten bane

KL. 16:30-18:00. Trening for TG2 på gamle kunstgressInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

Torsdag

KL. 16:00: Frigg vs Ullern TG2. Oppmøte på Marienlyst kunstgress senest kl. 15:20.

Fredag

KAMP - Ullern vs. Skeid kl. 20:00 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 19:20 ved inngangsporten til den nye hallen. Tropp: Ibrahim, Lucas, Steen, Martin Ø, Aksel, Elias, Ludde, Seb, Marius, Markus, AB, William, Simen, Matta

Lørdag

KAMP - Lommedalen vs. Ullern kl. 15:00 på Helsetbanen (bortekamp). Oppmøte senest 14:20 ute på banen. Tropp: Max, Jone, Alex, Gaas, AB, Peder, Nicco, Oscar, Simen, Moe, Luca, Trym, Jens, Myhre, Paul, Jokke

Søndag

KL. 17:30-19:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming felles med rondo
 • Possession på større område / rolletrening for bakre firer (B4)
 • Pinball/spill med vegger
 • Konkurranse

KL. 19:00-20:30. Trening for TG2 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Småbanespill
 • Spill

0 Kommentar

Bjella: "Vi gjennomførte strategien vår slik vi ønsket og får betalt for det"

Postet av Ullern Fotball den 25. Jul 2021

Hovedtrener Ullern Menn Senior

 Liten tvil om at hovedtrener Menn Senior Didrik Bjella var en fornøyd mann i kveld når ullernfotball.no tok kontakt. Endelig å konkurranse igjen, videre i cupen og en god prestasjon, her er hans tanker om dagens 3-1 seier mot Asker på CC Vest Arena. 

Deilig å kjenne på å konkurrere igjen 

Dette var veldig etterlengtet. Først og fremst er det utrolig deilig å kjenne på å konkurrere igjen. Når man først har ventet så lenge på å få spille så var det ordentlig morro med en seier.

Gutta fulgte planen og planen funket

Jeg er veldig fornøyd med det spillerne leverer i dag. Vi gjennomfører strategien vår slik vi ønsket og får betalt for det. Asker får lov til å ha mye ball i 1.omg og det var vi forberedt på. Så skulle vi helst gått til pause på 0-0, men vi lar oss ikke stresse av at vi ligger under. Vi hadde nok av farligheter på dødball i første omgang og vi sa i pausen at så lenge vi ikke slipper inn flere mål i 2.omg så er vi trygge på at vi vil skape nok muligheter til å utlikne.

En fortjent seier

Jeg synes vi fortsetter å forsvare oss godt til tross for å spille store deler av 2.omg med en mann mindre, og når Kirsebom varter opp med en strafferedning i tillegg er det vanskelig å score på oss. En fortjent seier og en solid gjennomføring av gutta.

Martinussen i rute

Thomas gikk som planlagt av til pause, nylig tilbake etter skade og han tas det ingen sjanser med så nærme seriestart. 

Mot gammel kjenning i neste runde?

Hadde vært veldig gøy å møte min venn Kjønø sitt Stabæk, men jeg tror fort det blir VIF.

I morgen mandag kl.12.00 vet både Bjella og vi hvem det blir. 


0 Kommentar

MSA: Bunnsolid 3-1 seier mot Asker i cupen

Postet av Ullern Fotball den 25. Jul 2021

Endelig skulle vi få se seniorfotball også på CC Vest Arena og vi gikk like godt rett på cupen når Asker tok turen østover. Asker startet best, men Ullern spilte klokt og til tross for både straffe og rødt kort mot så kan vi glede oss til 2 runde og muligens enda mer spennende motstand enn Asker. 

Innbyttere: Jesper N. Wold, Felix S. Halle, Mikael F. Evensen, Espen T. Andresen (82 for Badou Jor), Alexander Nilsen, Nicholas Kristiansen (45 min for Martinussen) og Håkon Øverby (64 min for Sunde)

Mål: 0-1 45.min Sindre Maritz-Hansen, 1-1 48.min Finn Badou Jor (str), 2-1 51.min Lars Følstad (assist Austnes) og 3-1 78.min Harold Biata Mufoncol (assist Navarsete). 

Tilskuere: 125

Dagens Ullerngutt: Terje Kirsebom (bak et meget godt forsvar)

1.omg - Havnet under like før pause

Etter de første 10 minuttene var det nok mange på tribunen som tenke sitt, da hadde Asker hatt ballen i 90% av tiden og tatt kommando i kampen. Men det ble ikke skapt rare greiene og en satt med en følelse av at Ullern hadde god kontroll. Etter 30 min kommer kampens første virkelige sjanse når Benjamin Sunde header utenfor fra god posisjon. Etter 36 min er Sunde på tokt igjen og vipper ballen forbi en Askerspiller før han blir felt, men dommeren ble ikke nevneverdig imponert og vinker spillet videre. Så kommer Asker sin store sjanse i det 38 min. Et godt plassert skudd tvinger frem det beste i unge Kirsebom som såvidt får slått til corner. Rett før pause skulle Asker få litt for mye rom på utsiden av vår 16 m og Sindre Mauritz-Hansen takket for det, ballen ned i hjørnet og Asker kunne gi til pause med ledelse 1-0. En tett og jevn 1.omg, Ullern var helt med og kunne fort ha putta et selv. 

2.omg - Mål, rødt kort og strafferedning 

Midtbanemaestro Thomas Martinussen måtte av i pausen, inn kom Nicholas Kristiansen. Det byttet gav fort effekt, etter par et minutt fikk Ullern straffe når Benjamin Sunde ble dratt ned og Finn Badou Jor satte den meget kontrollert i mål. Utakbart for den gamle Ullernkeeperen Thomas Lia. Men Ullern var ikke ferdig, etter flere lange innkast som kunne blitt farlige skulle det endelig lykkes når Lars Austnes sitt kast ble omsatt rett i mål av Lars Følstad. 2-1 og de 125 på tribunen begynte å kjenne lukten av Eliteserielag i neste runde. Men en skal aldri ta gleden på forskudd. For når Asker sin raske spiss Okeke ble spilt gjennom i det 63 min måtte Espen Lindøe ty til litt holding i kragen. Det likte dommeren helt middels og rødt kort ble utfallet. Dermed en halvtime med en mindre for hjemmelaget. Spiss Sunde ble dermed ofret og Håkon Øverby kom innpå. Ullern la seg bakpå med store sterke Badou Jor på topp som hele tiden var en trussel for Asker på overganger. De store sjansene kom aldri mot Ullern og når sjansen bød seg for Harold Biata Mufoncol, etter masse kriging i feltet av Henrik Solvoll Navarseteså som kunne servere ballen videre, var han kald som en fryseboks og plasserte den rolig til side for keeper. 3-1 og nå så ting riktig så bra ut. Asker sliter med å skape noe særlig, men helt mot slutten kviknet de til, det var flere situasjoner som kunne blitt farlig men veldig farlig ble det ikke før godt innpå overtiden når Asker får straffe etter en felling. Men dagens ullerngutt Terje Kirsebom vartet opp med et nytt tigersprang og reddet straffen. 

Dermed endte det med 3-1 i den første seniorkampen av betydning på Ullern CC Vest Arena på veldig veldig lenge. Vi takker alle for oppmøtet og gleder oss til ny kamp allerede neste helg i 2 runde av cupen. Hvem det blir får vi straks vite. 

 


0 Kommentar

Uke 30 - Treningskamp mot Skeid

Postet av Ullern Fotball den 24. Jul 2021

Da kan vi endelig glede oss til å trene mot tellende kamper igjen!
Vi har planlagt 4 treninger denne uka hvor vi sakte men sikkert bygger opp formen vi hadde før sommerferien, så skal lag 1 og 2 teste seg allerede i helgen mot Skeid. Dette blir en kanon start på en viktig sesong!
Minner om at lag 1 og 2 reiser på cup i Hamar 27.- 29.august. Info om cupen og B-kort ligger på Facebook, fint om de som ikke har betalt til Christian Steffensen gjør det så fort som mulig.
For lag 3 og 4 har vi planlagt å dra på cup 18.- 19 september. Hold av datoen, mer info kommer! 

Tema: Komme i gang.

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl. 11.00 - 12.30 Trening for TG1 og TG2

Tirsdag

Kl. 17.00 - 18.30 Trening for TG1 og TG2

Onsdag

Fri/Egentrening med ball

Torsdag

Kl. 11.00 - 12.30 Trening for TG1 og TG2

Fredag

Kl. 12.30 - 14.00 Trening for TG1 og TG2 

Lørdag

Fri/Egentrening med ball

Søndag

Kl. 14.00 Kamp for lag 1 mot Skeid på Muselunden. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: William, Erik S, Amund, Emil, Loly, Andy, Ventrelli, Max, Tian, Fjellman, Tarald, Ludde.


0 Kommentar

MSA: Ismar Dizdar klar for Ullern og klar for Asker

Postet av Ullern Fotball den 24. Jul 2021

Ismar kommer fra Kjelsås. 

Siste tilskudd i A stallen er Ismar Dizdar fra Kjelsås. Ismar er midtstopper og har de siste sesongene spilt Post Nord fotball for Kjelsås, Oppsal og Bærum. 

Vi tok en kort prat med Ismar før det braker løs i morgen mot Asker i cupen. 

Godt inntrykk av Ullern Fotball

Etter en god dialog med Didrik fikk jeg et godt inntrykk av klubben. Kjenner også noen på laget fra før, som bare ga meg positive tilbakemeldinger. 

God kultur i spillergruppen

Det virker som at det er en god kultur i spillergruppen, hvor samtlige drar i samme retning. Klubben er veldig profesjonell og har et stort potensial.

Om nivået

Jeg er veldig fornøyd med nivået, det er en spillergruppe som ikke ville gjort seg bort på et høyere nivå.

Styrker

Har en brukbar pasningsfot og forståelse for spillet.

Sesongen 2021

Et opprykk hadde naturligvis vært utrolig gøy, men det er lettere sagt enn gjort. Nå i første omgang er hovedfokuset å vinne mot Asker i morgen.  

Garderobens showman

Det er noen gode kandidater der, men jeg trenger litt mer tid på å peke ut én ;) 

Vi ønsker Ismar velkommen til Ullern Fotball og lykke til mot Asker. 


0 Kommentar

Uke 30 - Internkamp

Postet av Ullern Fotball den 24. Jul 2021

Vi fikk til en veldig fin start forrige uke, kom godt i gang med treninger og vi kom raskt tilbake til gamle trakter med kvalitet på feltet fra start til slutt.
Vi prøver oss på en internkamp på mandag, en fin måte å nærme oss kampformen vi ønsker å ha til seriestart og i tillegg får vi jobbe med vår spillestil i en kamp lik format.

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

Internkamp. Oppmøte senest 18.00, kampstart kl. 18.40. Lagene får dere ved oppmøte.

Tirsdag

Kl. 19.00 Videomøte i klubbhuset.

KL. 20:00-21:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Egenstyrt rondo
 • Pasningsøvelse 
 • Konkurranse

Onsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Torsdag

KL. 20.30-22:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med bøy og tøy + EPE
 • Rondo 5v2 på små mål
 • Ekstensiv pasningsøvelse 6v3
 • Spill 5v5/6v6

Fredag

KL. 19:00-20:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming + EPE
 • Intensiv pasningsøvelse - 6v3 med retning
 • Spill på så stor bane som mulig

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Søndag

KL. 10:30-12:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + EPE
 • Rondo 5v2 med småmål
 • Tactical game
 • Spill 

0 Kommentar

MSA: Oppsal 1-2 Ullern

Postet av Ullern Fotball den 17. Jul 2021


Gratulere så mye med debuten Jacob Cleve Broch og Daniel Smedsrud. Siste test før NM kampen mot Asker neste helg ble gjennomført på Trasop mot alltid tøffe Oppsal. Sterkt å vinne på Trasop og spesielt gledelig med flere unge som fikk sjansen. 2-1


Ullern fra start og bytter: 

Jesper N. Wold (60 min Tobias Røang)

Magnus Fosen (75 min Jacob Francke), Henrik S. Navarsete (75 min Heeirthan Shanthan), Isman (70 min Felix Smith Halle)

Harold B. Mufoncol (45 min Håkon Øverby ), Espen Lindøe (45 min Mikael Foss Andersen), Thomas Martinussen (60 min Alexander Nilsen), Lars Følstad (75 min Jacob Cleve Broch), Lars Austnes (75 min Daniel Smedsrud) 

Finn Badou Jor (75 min Bendik Foss Evensen), Benjamin Sunde (45 min Espen Tveter Andresen). 

Mål: 1-1 Thomas Martinussen (assist: frispark) 30.min og 2-1 Håkon Øverby (assist Mikael Foss Andersen) 80 min.


Tilskuere: 45

Kommentar fra Hovedtrener Didrik Bjella: 
I dag leverer vi en svært dårlig fotballkamp i 75minutter. All honnør til Oppsal som også bidrar til å gjøre det vanskelig for oss, men dette er en prestasjon som enkelt og greit ikke er godt nok. Det er alltid fint å vinne på dårlige dager, men skal vi være med på øvre halvdel av tabellen kan vi ikke ha for mange slike kamper. De siste 15 pluss tillegg er vi mye bedre. Da får mange unge og lovende juniorer innhopp, og noen har også sin senior debut for A laget. I denne perioden styrer vi litt mer spill og vi scorer også seiersmålet på en fin utført dødball.
Kampreferat:
Siste treningskamp før sesongen 2021 offisielt sparkes i gang neste søndag med NM kamp mot Asker. Nok en kamp under særdeles varme forhold som er med på å sette sitt preg på kampen. 
Ullern starter veldig svakt og de første 10 minuttene henger vi ikke med i det hele tatt og Oppsal går opp til 1-0. Som Kaptein Finn Badou Jor så fint sa "Det er midt på formiddagen, på tide å våkne". 
Sakte, men sikkert jobber vi oss gradvis inn i kampen igjen uten at vi klarer å få til noe spesielt overtak på Oppsal. Thomas scorer på et pent frispark fra 18-19m før han gjør et planlagt bytte med Alexander Nilsen. 
2.omgang er ikke ulik hvordan 1.omgang sluttet. Ullern sliter fortsatt med å etablere et spillemessig overtak mot et veldig hardt kjempende Oppsal. 
Forrige kamp mot Follo var det Jacob Francke som fikk sin debut for A-laget. Denne gangen var det to nye juniorer som fikk sine første minutter med A-lagsfotball. Etter ca 75 minutter kom Daniel Smedsrud og Jacob Cleve Broch innpå og begge to fikk absolutt godkjent i sin debut. 
Helt på tampen scorer Håkon Øverby vinnermålet og vi tar med oss en seier i en litt tung dag på Trasop. 
Vi håper så mange som mulig kommer og støtter opp om Ullern i første runde av cupen søndag 25.juni klokken 16.00 på CC Vest Arena. 

0 Kommentar

Uke 29 - Opptartsuke

Postet av Ullern Fotball den 15. Jul 2021

Endelig tilbake fra sommerferien! Trenerteamet gleder seg enormt til å begynne å jobbe mot tellende kamper igjen og vi skal gjøre alt vi kan for å være godt forberedt til den korte høstsesongen som vi har foran oss.
Som det ble nevnt før sommerferien forventer vi at alle er med på alt av trening fra mandag av, hvis du ikke er tilgjengelig si ifra så fort som mulig!

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

KL. 11.00 Lagsmøte i det nye klubbhuset. Oppmøte utenfor hovedinngangen.

KL. 12:00-13:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + bøy og tøy + EPE
 • Ekstensiv pasningsøvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

Tirsdag
KL. 17:30-19:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + EPE
 • Rondo
 • Ekstensiv pasningsøvelse
 • Spill 

Onsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Torsdag

Kl. 18.00 Videomøte i klubbhuset. 

KL. 19:00-20:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + EPE
 • Ekstensiv pasningsøvelse
 • Possessionsøvelse
 • Spill 5v5/6v6

Fredag

KL. 11:00-12:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming + EPE
 • Rondo
 • Intensiv pasningsøvelse
 • Spill

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Søndag

KL. 12:00-13:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + EPE
 • Intensiv pasningsøvelse
 • Spill

Kl. 16.00 NM A-laget. Ullern - Asker på Ullern CC Vest Arena.


0 Kommentar

Bli med i målklubben 2021!

Postet av Ullern Fotball den 15. Jul 2021

Målklubben gjelder for vårt A-lag. Konseptet går ut på at enkeltpersoner eller bedrifter bidrar med et valgfritt antall kroner pr. mål som Ullern scorer i serie- og cupspill sesongen 2021.

Slik blir man med: Send en mail til tage@ullern.no eller sms til 91152541 og si hvor mye du ønsker å bidra med per mål. Ingen øvre eller nedre grense!
I 2019-sesongen ble det scoret 61 mål i seriespillet og 5 i ordinære NM-runder. Siden det er halv serie i 2021, kan vi forvente drøyt 30 mål.


0 Kommentar

Jacob Francke (f.06) signerer proffkontrakt med Ullern Fotball

Postet av Ullern Fotball den 12. Jul 2021

Ullern Fotball ved sportslig leder Magne Aarvik og Jacob Francke (f.06) har kommet til enighet om en 2 års proffkontrakt som ble signert søndag kveld. Begge parter er fornøyde med å skape forutsigbarhet og trygghet for Jacob å utvikle seg i de neste årene. 

Jacob binder seg til Ullern Fotball de neste to årene. 

 Sportslig leder Magne Aarvik var godt fornøyd med å komme til enighet med en av klubbens mange lovende spillere. 

Ingenting er artigere enn når spillere man har kunnet følge helt fra den spede fotballstarten på Ullernbanen når et høyt nivå. Jacob er på en god vei der, og den gleder vi oss til å fortsette på sammen med han.

Kontrakt skaper forutsigbarhet

Jacob er en gutt som tiltrekker seg mye oppmerksomhet fra diverse interessenter. I den situasjonen er det hensiktsmessig for oss med en profesjonell kontrakt som skaper forutsigbarhet for både spiller og klubb.

Andre saker om Jacob

Imponerte på prøvespill i Portugal  

Klar for landslagssamling  


0 Kommentar

Jacob Francke (f.06) imponerte på treningsopphold i Portugal

Postet av Ullern Fotball den 10. Jul 2021

Grunnlaget for utviklingen blir lagt på Ullernbanen der Jacob siste perioden har trent med våre beste menn på MSA. På bilde i kamp for G19. Foto: Trude Dahl Jørgensen. 

 Med opplevelsene på rekke og rad har Jacob Francke hatt litt av en sommer så langt. Både treningsopphold i Sporting Club de Portugal, landslagsplass og MSA debut på en og samme uke. Ingen tvil om at unggutten har hatt en eksplosiv utvikling siste året, men bena er godt plantet på jorden både hos gutten selv og hos de rundt han. 

Jacob har fått en unik sjanse hos Sporting Club de Portugal. Foto: Joao Plantier.  

 I fotsporene til Nani, Figo og Christiano Ronaldo 

Jeg visste godt at Sporting akademiet er et av de fremste akademiene når å utvikle unge talenter, Ronaldo og Figo blant annet, så jeg forventet et ekstremt  høyt nivå hvor det var ett konkurransemiljø hvor alle ville være best.

Uten mat, søvn og drikke presterer en ikke

Jeg passa veldig på å ikke være ute i sola på dagen før trening og drakk vann jevnlig gjennom dagen. Spiste riktig også.

Et veldig proft opplegg 

Den største forskjellen var nok nivået. Merka allerede på første trening at de var teknisk på et veldig høyt nivå og kom seg ut av situasjoner som mange ville slitt med i Ullern. Ellers så fikk man også følelsen der at det var et veldig proft opplegg med at du fikk nyvasket tøy før hver trening og før første trening måtte jeg dra til lege og ta medisinsk sjekk. Treningene også var litt annerledes enn i Norge og Ullern. I sporting hadde vi litt oppvarming, så spill og spilte så og si resten av treningen.

Høyt nivå, men fortsatt nivåer å mestre i Ullern 

Som sagt så var det et veldig høyt nivå der, men jeg føler at jeg har mer læring i å strekke meg etter for eksempel A-laget eller Juniorlaget her på Ullernbanen.

Klarte meg bra

Jeg syns jeg klarte meg veldig bra. Jeg var meg selv og var god til å prøve å snakke med medspillerne mine selvom de ikke kunne språket. Jeg var også god med ballen og fikk vist trenerne ferdighetene mine både defensivt og offensivt.

Nytt opphold etter sesongen

Jeg har hørt nå etter oppholdet at de var veldig fornøyde med oppholdet mitt der nede. Jeg har ikke hørt helt hva de var fornøyde med, men de var såpass fornøyde at de ville ha meg ned dit en gang til etter sesongen.


0 Kommentar

G19: Ruud Valen og Olsen har signert!

Postet av Ullern Fotball den 5. Jul 2021Ullerns G19-lag har så langt hatt ei av tre ferieuker. Men selv i disse roligere tider er det gode nyheter å kommemed fra juniorleiren. Både Snorre Ruud Valen (født i 2003) og Jonas Steinarssønn Olsen (2004) har satt penn til papiret og har tegnet kontrakter med Ullern fotball.

- Vi er først og fremst veldig glade på Snorre og Jonas sin vegne; begge har jobbet hardt over lengre tid og prestert veldig godt både i trening og i kamp. De har utviklet seg veldig fint, og vi er trygge på at de kan ta steget opp til seniorfotballen om ting fortsetter i samme retning. Begge er klare for å bryne seg på det øverste nivået ii klubben vår, sier G19-trener og MSA-assistent Anders Johansson til Ullern.no.


Etter et lite skadeavbrekk er Jonas Olsen (t.v.) straks klar for å herje langs kanten igjen. Foto: Trude Dahl Jørgensen

 


- I tillegg så er vi godt fornøyde med hvordan utviklinga til juniorgruppa og juniorspillerne har vært den siste tiden. Tre stykker har tatt steget opp til å bli juniorer med kontrakt de siste månedene, og to fra G16 - Ola Rye og Herman Udnæs - har blitt flyttet opp til G19-gruppa. Gutta jobber hardt og mange er blitt bedre i fotball, og det er utrolig gøy å se, legger han til.

Midtbane-maestro og hurtigtog

Snorre Ruud Valen kom fra Røa for ett drøyt år siden, mens Jonas Olsen tok turen fra Snarøya i de tidlige tenårene og har gått gradene i Ullern siden den gang. Ruud Valen er som regel å finne i midtre ledd, gjerne sentralt i banen, mens Jonas skaper furore for alskens motstandere med sin ekstreme fart og fysikk på kanten. 

Snorre Ruud Valen på farta mot Skeid. Foto: Trude Dahl Jørgensen 


 - Snorre er en veldig fotballsmart spiller som vi har trua på at kan fortsette å ta mange fine steg her i klubben, til tross for at han om et par måneder er sisteårs junior. Han har en god forståelse for posisjonering, orienterer seg godt og velger fornuftig hver gang han har ballen i beina. Jonas har sin spisskompetanse i bakrom og i 1v1-dueller, men er samtidig en av de som jobber hardest for laget og legger ned flest meter. To ulike spillertyper med solide kvaliteter begge to, og det skal bli gøy å se dem utover høstsesongen på CC Vest Arena, sier Johansson. 

- Det viktigste å fremheve med disse to er at de begge også er fremragende gutter og flotte typer å ha i ei treningsgruppe. Begge har beina godt plantet på jorda og jeg trenger egentlig ikke nevne at det er nå jobben begynner - det vet de godt, konkluderer juniortreneren. 


0 Kommentar

Uke 30 - første høstuke

Postet av Ullern Fotball den 4. Jul 2021

Da starter høstsesongen og vi har meget mye å se frem til for alle 3 lag - dette blir gøy😁

UKE 30

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Joakim S, Ole MW, Ludvig L, Fredrik D, Johannes A

Ordensmenn denne uken TG2: Halvor, Henrik M, Gaas

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema:  Oppbyggende spill mot lavt press 

Lørdag:

TG1 kl 12:00 (11:45): Egenfirkant, EPE (9x30m, 90%), spill mot lavt press (11v11), spill 11v11 (3x? min) + skadeforebyggende (1x10 reps) + nedjogg

*90 min

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Søndag:

TG2 kl 1900 (18:45): Hulleberg: Ekstensiv oppvarming m/rondo, 3v3+3 possession, spill 5v5/7v7 + skadeeforebyggeende

* Styrke overkropp kan gjennomføres


"The only difference between feedback and criticism is the way you hear it."

 


0 Kommentar

Powered by: Bloc