Nesbakk Wold: "Gruppen er samlet, tent og utrolig klar for å krige"

Postet av Ullern Fotball den 27. Jul 2023

Foto: Merethe Fosby

Ullern har en sterk historie på keepersiden og det er ikke rent få keepere som har tatt steget fra vårt A lag og videre oppover i toppfotballen. 2002 modellen Jesper Nesbakk Wold kom til Ullern som 15 åring fra Ready for å spille G16 Interkrets. Steg for steg har han utviklet seg og etter en bunnsolid vår for rekruttlaget i Norsk Tipping ligaen startet han sin første kamp i PostNord i årets første seier mot Bærum i helgen som var. Vi tok en prat med den unge keeperen. 


Modenhet har hjulpet meg til bedre prestasjoner

Personlig føler jeg at modenhet stadig har hjulpet meg med å forbedre prestasjoner, både i enkeltkamper og over tid. Desto eldre jeg blir, desto mer opplever jeg en ro over eget spill, og hvordan jeg forholder meg til stressende og pressede situasjoner. Samtidig opplever jeg at det er enklere å ta for deg personlig utvikling (fotballteknisk og mentalt) om jeg har ett konkret bilde på hva jeg ønsker å bli bedre på. Dette aspektet føler jeg har forbedret seg stort på kort tid - jeg kjenner meg selv bedre og reflekter bedre over egne forbedringspotensial.

Ønsker å bli bedre

Selv om jeg opplever at jeg stadig tar steg innen min mentale styrke, er det fortsatt noe jeg ønsker å utbedre og forbedre stort. Keeperrollen er en vanskelig  posisjon sånn sett. Det er en posisjon hvor det alltid teller hva man gjør, hvilke valg man tar og hvordan en agerer. Utespillere har særegne krav til fysisk styrke og utholdenhet, hos keepere sitter mye i det psykiske. Derfor er det også noe jeg personlig ønsker å bli enda bedre på.

Foto: Merethe Fosby 

Senke skuldrene i ferien 

Med mer fritid utenom treningstid er det naturlig at jeg kan jobbe med flere deler av verktøykassen min enn ved en ellers travel skole- og jobbhverdag. Jeg forsøker å trene styrke så ofte jeg har mulighet, samt supplere med økter hvor jeg kan terpe på spesifikke teknikkmomenter og andre forbedringspunkter. Samtidig tar jeg i bruk sommeren for å senke skuldrene, og gjøre andre ting som ikke omhandler fotball. Dette kan innebære båttur, en tur på drivingrangen, eller gåtur med hunden. At fotballen ikke er helt altoppslukende er viktig for meg, uavhengig av hvor i sesongen vi befinner oss.

Utrolig gøy å få årets første start i PostNord

Naturligvis var det utrolig gøy, og ikke minst befriende at det gikk som det gikk. Starten på høstsesongen markerte ett år siden min forrige PostNord-kamp, og derfor var det gøy at jeg presterte slik jeg ønsket. Spesielt gøy var det på bakgrunn av situasjonen vi befinner oss i. Er overraskende få som forsøker en chip for tiden, men Cleve må vel være en heit kandidat. Vi har bygd opp en helt egen driv de siste månedene, og det reflekteres i prestasjonene våre på banen. Gruppen er samlet, tent og utrolig klar for å krige for sesongens andre 3 poenger på en fantastisk arena og kunstgress⚽️🦾

Foto: Merethe Fosby. 

 Uke 31: Igjen skal vi leke :)

Postet av Ullern Fotball den 24. Jul 2023

Jeg håper inderlig at alle har fått gjort det de trenger i ferien og kun du vet hva du trenger for å være 100% fulladet før vi tar fatt på en særs spennende høstsesong der vi skal bli bittelitt bedre hver dag sånn at vi kan ha det enda mer moro med den magiske leken med ballen. Vi skal faen meg leke knallhardt med alt vi har. Første uken blir fyldig med mye snadder. 

Blir også mulighet for spillersamtale for de som ønsker det gjennom uken. Tider legges ut på FB siden vår. 

Ansvar garderobe: Meland

Husk å sjekke ditt utstyrsansvar. 

Man 31.juli

Kl.19.00 - Spillermøte med div tema. 

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Lang oppvarming med og uten ball, EPE 8X40m 4m brems og 40 sek pauser, possessionøvelse på lite område og spill 6v6/7v7 med 3 lag 3X5 min. Ferdige kl.21.00. 

* De som har både spilt en del fotball i uke 30 OG kjørt styrke ben kan både kjøre egentrening ute og/eller kjøre styrke ben etter økten. De som har spilt fotball men ikke styrke ben kan kjøre ekstra fotball ute, men ikke styrke. De som ikke har gjort noe gjør ikke noe utover økten annet enn det som er lurt for å restituere til onsdag; f.eks foamrulle, sykle ned, massasjepistol eller isbad. 

Tirs 1.aug 

Fri/egentrening

* Rudi er i treningsrommet kl.13.00 for de som vil kjøre styrke overkropp sammen. 

Ons 2.aug

Kl.19.00 - Spillermøte. WorkShop i grupper på våre prinsipper. 

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Oppvarming + skadeforebyggende, Prepp og 1v1, EPE 2X30m på 90% og 2X20m på 100%, spilløvelse på liten bane og spill 11v11 (eller så nærme 11v11 vi klarer) 2X8 min med 3 min pause og 15 min rolle til slutt. Ferdige kl.21.15. 

Tors 3.aug

Kl.20.15 - Treningskamp mot Follo på Ullern. Oppmøte kl.19.15. 

* Vi håper å få til at alle spiller 45 min. 

** Alle kjører styrke ben i treningsrommet etter sin omgang. 

*** Isbad veldig lurt. 

Fre 4.aug

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Oppvarming, possession, spill liten bane med vegger og foamrulling. Ferdige kl.18.00. 

* Restituerende tiltak lurt. 

Lør 5.aug 

Kl.15.30 - Rudi er i treningsbua for de som vil trene styrke overkropp sammen. 

Kl.17.00 - MSA vs Alta på CC Vest Arena. 

Søn 6.aug

Kl.19.00 - Video i 3 etasje

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Oppvarming, spilløvelse, 11v11 gjennomgang på tema fra video og spill 11v11 3X9 min med 3 min pause. Ferdige kl.21.30. 

* Mulig med litt ekstra etter økten. 

** Kan bli en MSB kamp for enkelte denne dagen. Endelig satt den!

Postet av Ullern Fotball den 24. Jul 2023

Ullern klarte ikke før ferien å skaffe seg noen seiere, men første kamp etter ferien startet på best mulig vis. 3 poeng mot Bærum og kontakt med lagene over nedrykksstreken gir igjen Ullern tro på at man skal overleve i PostNord denne sesongen, selv med den dårlige starten på sesongen. 

Bilde: Henrik Solvoll Navarsete kan slippe jubelen løs etter å ha gitt Ullern ledelsen. FOTO: Merethe Fosby

Sjanserikt på CC Vest Arena
Hjemmelaget Ullern var i desperat jakt på seier mot naboen i Bærum. Og med nyervervelsen Fitim Azemi på topp fra start var det et Ullern lag fulle av selvtillit. 
Etter gode sjanser til begge lag så tar Ullern ledelsen i det 27 minutt. Ullern slår en corner som i første omgang klareres ut, men i returrommet ligger Lars Følstad som får slått ballen inn i feltet igjen. Ballen forsøkes igjen klarert ut av en Bærum spiller, men denne gangen klareres den perfekt ned til Henrik Navarsete som får stå helt alene i boksen og kan enkelt banke ballen i mål og 1-0 til hjemmelaget Ullern. 

Gleden av å lede blir dessverre av det kortvarige slaget. Bare 4 minutter etterpå er det sløv markering av hjemmelaget på en corner og August Frobenius på Bærum får lov til å styre ballen enkelt i mål fra kloss hold og dermed er det likestilling igjen. 

Før ferien viste unggutten Emil Jaf at han virkelig har begynt å finne seg til rette i Ullern. Og Jaf viste flere ganger i første omgang at han har holdt formen vedlike i ferien. 40 minutter er spilt når han på nydelig vis drar seg forbi en Bærum spiller og finner Mads Bådsvik på 16 meter. Bådsvik vender seg nydelig rundt og plasserer ballen ned i lengste hjørnet, og dermed 2-1 til Ullern. Dette var Bådsvik sitt første mål i Ullern trøya. 3 poeng i boks
Der første omgang bydde på mye sjanser til begge lag så var det et Ullern lag som kom ut til andre omgang og virket fast bestemt på å tette igjen bak å bevare ledelsen. 
Omgangen bar i større grad preg av bytter og oppstykket spill og bortelaget Bærum klarte aldri å legge ordentlig trykk på Ullern. 
Bærum fikk ballen over streken ved en anledning, men dommer dømmer frispark etter en kort samtale med linjemann. 
Dermed ender det med hjemmeseier og 3 deilige poeng på CC Vest Arena! 

Kampfakta
Ullern - Bærum: 2-1
Mål: Navarsete 27.min, Frobenius 31.min, Bådsvik 40.min (Jaf). 
Gule kort: Austnes, Wold (Ullern), Frobenius (Bærum)
Tilskuere: 170

Poengbørsen
3.poeng: Jonas Aune Jorde
Løper utrettelig på midten sammen med Lars Følstad. Råsterk i duellene og er også meget trygg og god med ballen. Virker som unggutten bare blir bedre og bedre for hver uke som går. 

2.poeng: Lars Følstad
I likhet med Jorde legger han ned et solid stykke arbeid på midten og har i tillegg kvaliteten til å dra av en mann når det er behov.

1.poeng: Emil Orheim Jaf
Unggutten fortsetter der han slapp før ferien. En konstant trussel på venstresiden og leverer igjen målpoeng når han serverer Mads Bådsvik. G19: Tar ferie med klare tanker om hva som må bli bedre i høst

Postet av Ullern Fotball den 17. Jul 2023

Tollef Guntvedt og de andre juniorene kan se tilbake på en solid vårsesong. Foto: Jon Oldevik 

Våre juniorer har nå tatt seg en aldri så liten ferie før en meget spennende høstsesong på tre arenaer skal angripes. 21 dager fri på spillere og ledere, vi har tatt en prat med hovedtrener Johan Egil Rudi om våren i G19 seriene, Norsk Tipping - ligaen og hva som må til om høsten skal ende med det resultat en ønsker. 


Dobbel ligaledelse i G19 div 1&2

Vi gleder oss helt klart over at vi avslutter våren med tallet 1 foran våre to lag, samtidig så går det ikke lang tid før jeg begynner å tenke på hva som gjør at vi ikke er lengre foran våre konkurrenter. Ingen kamper i hverken 1 eller 2.div er rett frem enkle, det viser resultatene og utviklingen av kampene. Når du tror du har kontroll så kan alt mulig rart skje i fotball, det er enkelte ting vi ikke kan kontrollere - men så er der også ting vi kan bli flinkere til å være forberedt på slik at vi kanskje kan kontrollere de litt mer.

Det er ingen tvil om at vi har gitt fra oss for mange poeng på grunn av vurderinger på slutten av kamper i vinnene posisjoner som ikke har vært gunstige for å nettopp vinne fotballkampen. I evalueringen av kampene så kan vi tydelig se at vår forståelse for resultatet og tidspunktet i kampene kan være bedre, når du leder og det er kort tid igjen av kampen er det helt andre valg som gjelder enn når en ligger under. Så å ha en felles tanke om hva som er lurt å gjøre i kampens ulike bolker ut fra resultat og tidspunkt er helt klart et område vi har snakket mye om nå før ferien. Vi har skapt enormt med sjanser, vår xG må være voldsomt høyt, så der håper jeg våre offensive spillere er på jobb i ferien og terper litt. I denne fasen handler det også om å få avsluttet angrep for å unngå kontringer mot, der har vi litt å gå på. 

Vi krydrer ligaspillet med enkelte treningskamper. Her fra kamp mot Strømsgodset Toppfotball U17 Nasjonal. Foto: Jon Oldevik. 

 

Det er en stor, solid og flott gruppe med juniorer vi har i år. Mange har spilt sammen lenge og enten det er 1 eller 2.div som skal spilles så er vi opptatt av at vi skal fremstå på en måte, som en gjeng med ett felles mål om å levere etter vår beste evne. Det har vi fått til, stiller du til kamp så er det kun maks innsats som gjelder. Vi har fortsatt et par knepp å gå på hva gjelder temperatur på treningsfeltet oftere, det er motstand og konflikt som gjør at vi må være bedre med ballen. Den dagen folk kommer med dobbelt sett leggskinn på trening så er jeg fornøyd ;) 

Fantastiske utfordringer i Norsk Tipping - ligaen 

Vi hadde det veldig moro i fjor i 4.div når vi ble kretsmestere og vi har det minst like moro i år selv om vi kjemper i andre enden av tabellen. For våre juniorer så er denne arenaen helt gull, de får en referanse på ett nivå som er tett opp mot vårt A lag og det gir motivasjon for hele gruppen at over 10 stk har fått sine debuter i Toppfotballen. At vi har kamper langt inn i juli av betydning gjør også at sommeren blir utnyttet, været og forholdene er tross alt best akkurat nå. 

En meget spennende høstsesong for alle våre eldste lag 

For min del blir det å kjenne på alle aspekter av spenningen fotball har å by på. Vi skal pushe seniorene i A stallen så godt vi kan gjennom hospitering og bidra med sultne unge gutter på rekrutt i kampen om å beholde plassen med begge lag. Selv med en litt poengfattige vår for vårt A - lag er troen sterk på at det er mulig å stå, vi er ikke halvveis enda og veien opp er tross alt bare på 6 poeng til sikker plass. At vi har fått på plass en spiss av Azemi sin klasse gir alle et løft og forsterket tro. Fitim vil være en topp referanse for våre spillere både på og av banen. I G19 divisjonene har vi nå kjempet oss til toppen, nå skal vi gjøre det som alltid er litt vanskeligere, sørge for at vi tenker utvikling, at vi tenker hva som må bli bedre og at vi alltid tenker på den neste kampen og ingenting annet. Klarer vi det har vi alt i egne hender nå, men det blir ikke enkelt og ingenting kommer til å være avgjort før høsten senker seg over Oslo. Vi er klare og 31.juli er vi samlet til trening igjen. 0-0 mot tabelltoer Os Fotball

Postet av Ullern Fotball den 17. Jul 2023

Vårsesongen ble avsluttet med første høstkamp når våre rekrutter tok i mot Os Fotball på CC Vest Arena. I det motsatte oppgjøret tidligere i år så kom en tidlig under og det ble et målrikt oppgjør som endte med 4-1 tap for våre gutter. Denne gangen ble det resultatmessig langt jevnere. 

Begge lags start 11ere og innbyttere. 

 

Lenge sjansefattig i første omgang

Det var veldig tett og jevnt de første 30 min uten at noen av lagene kom til de helt store sjansene. Os var om noe nærmest noe som kan kalles en sjanser når de etter 31 min skyter utenfor fra en ok posisjon. Men så våkner kampen til live inn mot pause. Os får tidenes sjanser når en ball går forbi alt og alle og målet er nærmest åpent, men Tomas Boye Lopez Borgersen spurtet tilbake for å dekke målet og heldigvis for oss så satte Os spilleren ballen tilbake mot hjørnet som Tomas kunne rekke og han fikk klarert ballen på utrolig vis. Vi kan med sikkerhet si at Tomas er frisk og klar for å kjempe om spilletid i PostNord ligaen igjen. Så var det vår tur å komme nærme, en corner blir headet mot krysset av Bendik Foss Evensen, men også Os hadde folk som kunne blokkere på streken og headingen går via tverra og til corner. Uavgjort var greit nok til pause, men kunne fort vært 1-1 og ikke 0-0. 

Litt mer action siste 45 min 

10 min er gått av andre omgang når Os får omgangens første sjanse, men ballen sniker seg utenfor. Os Fotball skaper mest i første delen av omgangen, 70 min er spilt når de får frispark på 18m, Wold redder og fanger ballen etter en liten retur. I det 75 min leter Foss Evensen frem serveringsbrettet når han legger ballen på et fat til Tobiassen som dessverre ikke treffer rent og ballen går løst på keeper. Etter 80 min slår Os ett godt innlegg som 2-3 på rad er millimeter fra å rekke frem på. Os får et par solide sjanser på slutten, en heading som Wold forlenger over og til corner, samt en avslutning fra inne i 16m som ender midt på Wold. Blir en del dødballer for begge lag mot slutten, men det ender målløst på CC Vest Arena i siste kampen før Norsk Tipping ligaen tar en liten pause for vår del før neste kamp er mot Loket 14.august. 

Slik ser nedre halvdel ut med 12 kamper igjen å spille. Vi har alt i egne hender og god kontakt med lagene over. 

 

Poengbørsen

3 - Jesper Nesbakk Wold. 4-5 høyt kvalifiserte redninger. Stenger buret i en kritisk fase av kampen med mye trykk mot målet. Har 2-3 meget gode igangsettinger og er ellers trygg og god i feltarbeidet sitt. En involvering med beina som ikke var optimal, men ellers feilfri. 

2 - Bendi Foss Evensen. Sterk som oppspillspunkt, kommer først på alt og serverer andre i gode situasjoner ved flere anledninger. Aktiv og fin i bakrom og kunne blitt brukt enda oftere. Jobber godt def, drar på seg et kynisk gult kort og viser at han er klar for å kjempe om spilletid i PostNord. Kun et målpoeng fra en topp topp kamp av den høyreiste spissen. 

1 - Tomas Boye Lopez Borgersen.  65 gode minutter. God til å bryte foran, rolig med ball i beina og viste lederskap i egen boks. Har en spinnvill blokk i 1 omg og forsvarer seg godt hele kampen mot hurtige Os-spillere. En glipp med et litt vågalt dribleraid, ellers mye fine bidrag med ballen i beina. Gir trenerteamet hodebry inn mot Søndag når laget skal tas ut. Fitim Azemi klar for Ullern

Postet av Ullern Fotball den 17. Jul 2023

 Den tidligere Stabæk-spissen har de siste ukene vært tilstede på nær sagt samtlige av Ullerns A-lags økter. Nå har han skrevet under på en kontrakt ut sesongen etter å ha vært på klubbjakt siden nyttår. 

 Trolig den beste signeringen vi kunne gjort

Hovedtrener Anders Lübeck er meget fornøyd med å få sin tidligere lagkamerat ombord på Ullern skuta i høstsesongen.

Fitim tikker av samtlige bokser for det vi har sett etter, og vel så det. Han kommer inn med erfaring, profesjonalitet og spisskompetanse på området vi føler størst behov for å forsterke. I og rundt motstanderens boks. I vår situasjon er det nok den absolutt beste signeringen vi kunne gjort, forteller Lübeck. 

De to spilte flere år sammen i Follo før Azemi ble eliteseriespiller og i ettertid har fått med seg nesten 200 kamper på de to øverste nivåene for klubber som Bodø/Glimt, VIF, Tromsø og nå sist Stabæk. Han har også et utenlandsopphold i Israel på CV-en.

Nå blir det PostNord-ligaen og Ullern for 31-åringen, foreløpig kun ut sesongen. 

Kan spille på toppnivå i mange år til 

Ifølge Lübeck skal det mye til å klare å holde spissen i Ullern utover 2023.

Jeg blir sjokkert om Fitim blir værende på dette nivået lenge. Selvom han ikke er noen unggutt lenger, har han en fysikk som gjør at fint kan spille på toppnivå i mange år til. Han har sett meget bra ut på treningene, og jeg er glad det ikke har vært speidere fra OBOS-ligaen og Eliteserien tilstede her de siste ukene, forteller Lübeck om sin nyeste signering. 

Hovedpersonen selv gleder seg først og fremst til å spille fotballkamper igjen, men også til å bidra utenfor banen.

 Jeg gleder meg sykt til å spille kamper igjen etter en lang periode med trening på egenhånd. Det har kjentes bra ut på øktene og jeg føler meg i veldig bra form, forteller Azemi.

Skal bidra på flere områder

 På spørsmål om hvorfor valget falt på Ullern, er det flere ting som påvirket. 

Jeg har blitt veldig godt tatt imot av alle i klubben siden første trening. I tillegg kjenner jeg Lübeck godt og synes det virker som det er mye positivitet og optimisme her rundt forsøket på å redde plassen. Det er noe som trigger meg og som jeg har lyst til å være en del av. I tillegg har Ullern lagt til rette for at jeg kan begynne å bygge meg opp en trenerkarriere, noe som også er viktig for meg, forteller nysigneringen.

Azemi blir i tillegg til å være spiller en del av trenerteamet med ulike roller både på og utenfor treningsfeltet i treningshverdagen. Tanken er også at han skal dele av sine erfaringer og være en ressursperson for de yngre spillerne i klubben. 

Azemi har tidligere vært trener for G15.laget til Follo sammen med nåværende Ham-Kam-assistent, Tom Dent.


Sportssjef Magne Aarvik er trygg på at det er en sterk bidragsyter til hele klubben som kommer inn dørene.

Vi har fått veldig gode referanser på Fitim fra klubbene han har vært i og har sett på de få ukene han har vært her at han besitter både lederegenskaper og referanser fra toppfotballen vi kan dra nytte av på flere områder. Med det sterke trenermiljøet vi har i klubben lukter dette en god match ettersom han har ambisjoner om å gå trenerveien, forteller Aarvik.Vi ønsker Fitim Azemi hjertelig velkommen til Ullern og gleder oss til å se han i aksjon allerede førstkommende søndag når Bærum kommer til Ullern Kunstgress kl 14G19: Seier i siste kamp før ferien

Postet av Ullern Fotball den 3. Jul 2023

Albert Aleksanjan var igjen på jobb med flere målpoeng. Foto: Jon Oldevik. 

 

I siste seriekamp i 1.div før vi tar en aldri så liten spillefri pause i juli var det Grei som stod for motstanden på Ullernbanen. Det skulle bli en kamp som først så avgjort ut, men så ble spennende igjen, før Ullerngutta avgjorde den. Dermed dobbel serieleder inn i sommerpausen. 

Burde vært avgjort etter 1.omg

Det var ett lag på banen i den første omgangen. Ullern var totalt dominerende og burde ha ledet med flere mål når 1-0 endelig kom etter 12.min når Marius Karlstrøm Teigen får fyrt av et godt plassert skudd i lengste hjørnet. Da kom målene fort, Albert Aleksanjan setter to med få minutters mellomrom og kampen ser avgjort ut på 3-0 etter 25.min. Men som litt for ofte denne våren gir vi motstanderen litt troen på ting i avgjørende tidspunkt i kampen når vi rett før pause slipper inn 3-1. Dermed en viss usikkerhet hos oss og litt tro inn i Grei garderoben.

Grei frempå igjen i 2.omg før kampen avgjøres mot slutten

Det var liten tvil om at målet hadde gitt Grei troen på at de kunne komme tilbake. Den troen blir ikke mindre når de reduserer igjen i det 55 min, nå var de bare ett mål bak og selv om Ullern hele veien dominerer både banespillet og i sjanseprotokollen så ville det seg ikke på den siste pasningen eller avslutningen. Må også nevnes at Grei hadde en meget solid keeper som hadde en virkelig god dag på jobben. Men i det 67 min er Ellef Oldevik Herstad gjennom og setter ballen kontant til side for keeper og 4-2 ledelse. Da går luften litt ut av Grei. Ullern kontrollerer kampen bedre nå og i det 85 min setter Oliver Fitzgerald inn 5-2. Grei kontrer inn 5-3 før Emil Schjesvold setter 6-3 rett fra avspark på overtid. 

Tabelltopp X2 er tipp topp, men Rudi ser på områder å forbedre i sommer for å forbli der

Det er liten tvil om at vi skal være fornøyde med at vi leder serien med begge våre G19 lag når vi nå tar en pause i sommer. Men vi ser allerede på områder der vi må bli bedre til høsten og det er spesielt to områder som peker seg ut. 21 baklengsmål er vi ikke fornøyde med og flere av målene kommer i perioder der vi ikke er dyktige nok på å vurdere hva som er riktig valg for å vinne fotballkampen. Hvordan vi forholder oss til kampbilde, stilling og tidspunkt er avgjørende for å gjøre bedre valg i ulike tidsbolker av en fotballkamp. Et valg i en fotballkamp må gjøres ut fra disse faktorene. F.eks om du leder 1-0 med 1 min igjen av overtiden så er det kanskje ikke da du prøver å ta ned en vanskelig ball som bakerste mann, da setter du den kanskje heller langt tilbake for å unngå en ugunstig situasjon i mot. Her har vi en del å hente, vi har et ungt lag, vi har gjort oss noen dyrkjøpte erfaringer som vi håper å lære av. På den mer overordnede defensivt så handler mye om hvordan vi er forberedt på potensielle balltap, for ofte er vi for opptatt av ballen og blir tatt på den berømte sengen i det balltapet er en realitet og der har vi for ofte tillatt motstanderen overganger på oss der vi har vært sårbare, forteller hovedtrener Johan Egil Rudi.