0-0 mot tabelltoer Os Fotball

Postet av Ullern Fotball den 17. Jul 2023

Vårsesongen ble avsluttet med første høstkamp når våre rekrutter tok i mot Os Fotball på CC Vest Arena. I det motsatte oppgjøret tidligere i år så kom en tidlig under og det ble et målrikt oppgjør som endte med 4-1 tap for våre gutter. Denne gangen ble det resultatmessig langt jevnere. 

Begge lags start 11ere og innbyttere. 

 

Lenge sjansefattig i første omgang

Det var veldig tett og jevnt de første 30 min uten at noen av lagene kom til de helt store sjansene. Os var om noe nærmest noe som kan kalles en sjanser når de etter 31 min skyter utenfor fra en ok posisjon. Men så våkner kampen til live inn mot pause. Os får tidenes sjanser når en ball går forbi alt og alle og målet er nærmest åpent, men Tomas Boye Lopez Borgersen spurtet tilbake for å dekke målet og heldigvis for oss så satte Os spilleren ballen tilbake mot hjørnet som Tomas kunne rekke og han fikk klarert ballen på utrolig vis. Vi kan med sikkerhet si at Tomas er frisk og klar for å kjempe om spilletid i PostNord ligaen igjen. Så var det vår tur å komme nærme, en corner blir headet mot krysset av Bendik Foss Evensen, men også Os hadde folk som kunne blokkere på streken og headingen går via tverra og til corner. Uavgjort var greit nok til pause, men kunne fort vært 1-1 og ikke 0-0. 

Litt mer action siste 45 min 

10 min er gått av andre omgang når Os får omgangens første sjanse, men ballen sniker seg utenfor. Os Fotball skaper mest i første delen av omgangen, 70 min er spilt når de får frispark på 18m, Wold redder og fanger ballen etter en liten retur. I det 75 min leter Foss Evensen frem serveringsbrettet når han legger ballen på et fat til Tobiassen som dessverre ikke treffer rent og ballen går løst på keeper. Etter 80 min slår Os ett godt innlegg som 2-3 på rad er millimeter fra å rekke frem på. Os får et par solide sjanser på slutten, en heading som Wold forlenger over og til corner, samt en avslutning fra inne i 16m som ender midt på Wold. Blir en del dødballer for begge lag mot slutten, men det ender målløst på CC Vest Arena i siste kampen før Norsk Tipping ligaen tar en liten pause for vår del før neste kamp er mot Loket 14.august. 

Slik ser nedre halvdel ut med 12 kamper igjen å spille. Vi har alt i egne hender og god kontakt med lagene over. 

 

Poengbørsen

3 - Jesper Nesbakk Wold. 4-5 høyt kvalifiserte redninger. Stenger buret i en kritisk fase av kampen med mye trykk mot målet. Har 2-3 meget gode igangsettinger og er ellers trygg og god i feltarbeidet sitt. En involvering med beina som ikke var optimal, men ellers feilfri. 

2 - Bendi Foss Evensen. Sterk som oppspillspunkt, kommer først på alt og serverer andre i gode situasjoner ved flere anledninger. Aktiv og fin i bakrom og kunne blitt brukt enda oftere. Jobber godt def, drar på seg et kynisk gult kort og viser at han er klar for å kjempe om spilletid i PostNord. Kun et målpoeng fra en topp topp kamp av den høyreiste spissen. 

1 - Tomas Boye Lopez Borgersen.  65 gode minutter. God til å bryte foran, rolig med ball i beina og viste lederskap i egen boks. Har en spinnvill blokk i 1 omg og forsvarer seg godt hele kampen mot hurtige Os-spillere. En glipp med et litt vågalt dribleraid, ellers mye fine bidrag med ballen i beina. Gir trenerteamet hodebry inn mot Søndag når laget skal tas ut. Bare nesten mot Gjelleråsen

Postet av Ullern Fotball den 29. Jun 2023

Ullern 2 må kunne sies og ha hatt en positiv sesong så langt. Sett bort ifra den siste halvtimen mot Frigg, så har rekruttene virkelig gitt god motstand i alle kampene og seieren mot Sandviken ga virkelig selvtillit foran kampen mot Gjelleråsen. 
Og rekruttene var lenge det beste laget mot Gjelleråsen før kreftene begynte å ta slutt. 


Frustrerte Gjelleråsen 
Bortelaget Gjelleråsen var nære på å rykke opp forrige sesong, da under Bent Inge Johnsen sin ledelse. Men årets Gjelleråsen utgave ledet av Geir Runar Omli har slitt så langt denne sesongen og var A poeng med våre rekrutter før gårsdagens oppgjør. 
Og Ullern 2 frustrerte virkelig bortelaget i første omgangen. De var først i alle dueller og Gjelleråsen ble løpende mye i mellom til etterhvert stor frustrasjon. Det gikk verbalt utover både spillere og dommere. 

Men selv om Ullern kom til flere muligheter, så kom aldri den helt store muligheten. Et godt skuddforsøk fra Jacob Cleve Broch var det nærmeste man kan scoring. 

Andre omgang blir gradvis mer og mer styrt av Gjelleråsen og når vi nærmer oss 10 minutter igjen henger hjemmelaget i tauene og det ligger absolutt et mål i luften. En god Jesper Wold gjør alt han kan i Ullern målet for å holde nullen, men etter 84 minutter må dessverre også han gi tapt. En overgang som Herman Udnæs akkurat ikke rekker å stoppe gjør at Gjelleråsen kommer helt fri på venstre side. Innlegget langs bakken finner Eskilsson som får stå helt alene og han klarer å finne en åpning i Ullern buret, og dermed står det 0-1 på tavla. 

Hjemmelaget virker litt tappet for krefter og klarer aldri å komme tilbake i kampen igjen, dermed ender det med tap 1-0. 

Kampfakta
Ullern 2 - Gjelleråsen: 0-1
Mål: Benjamin S. Eskilsson 84.min. 
Gule kort: Aarenes, Fosen (Ullern), Kyvåg (GIF)
Tilskuere: 50 

Poengbørsen
3.poeng: Brage Tobiassen
06-gutten er tilbake igjen etter hodeskaden han fikk mot Strømmen for noen uker siden. Han viser at formen han hadde før skaden absolutt ikke er borte og fortsetter å prestere på et meget høyt nivå. Styrer midtbanen med bravur som Roar Stokke ville sagt. 

2.poeng: Jesper Nesbakk Wold
Gjør igjen en solid kamp. God i feltet som vanlig og varter opp med flere gode redninger. 

1.poeng: Magnus Fosen 
Fosen spilte sin første kamp for rekruttene denne sesongen og kapteinen for anledningen leverer en meget god kamp. Knepent tap for rekruttene mot Lysekloster

Postet av Ullern Fotball den 12. Jun 2023

Et meget ungt rekruttlag tok imot seriefavoritt Lysekloster til dyst på CC Vest Arena i strålende solskinn. 
I det som var forventet å bli et særdeles vanskelig oppgjør for hjemmelaget, så ga de virkelig Lysekloster kamp om poengene. 

ARKIVFOTO: Jonathan Aarenes. FOTO: Merethe Fosby

Perlescoring og kamp til døren
Hjemmelaget stilte det yngste laget de har stilt hittil denne sesongen, og mot serieleder Lysekloster var det nok forventet at dette skulle bli plankekjøring for Lysekloster. Men ungguttene ga virkelig alt og hadde absolutt ikke tenkt å gi noen ting gratis.

Lysekloster viser fra start av kvaliteten de har i troppen, men Ullern klarer å forhindre at de kommer til de aller største sjansene i starten. Men etter 11 minutter sitter den for bortelaget, signert Tobias Alme som setter den kontrollert i mål med venstrefoten. 
Men rekruttene gir seg ikke og kommer med noen skremmeskudd på overganger som mangler akkurat den siste lille kvaliteten for å skape de store sjansene. Mangel på kvalitet var det riktignok ikke når Jonathan Aarenes mottar ballen på venstresiden når vi passerer det 35 min spilleminutt. Han drar ballen innover i banen og hamrer ballen i lengste kryss, årets fineste mål på CC Vest Arena så langt denne sesongen. 

Ullern 2 fortsetter i den andre omgangen og gjøre ting særdeles vanskelig for bortelaget. Lysekloster sliter med å komme til sjanser og Ullern anført av en meget god Ola Rye avverger den ene situasjonen etter den andre og nå merker man at de virkelig begynner å få tro på at her kan man få med seg noe. 
Men som så ofte før så klarer topplaget til slutt å få scoringen sin, dog med en stor porsjon marginer på sin side. Målscorer Alme fra første omgangen får til et skudd like utenfor sekstenmeteren som går via tverrligger og ryggen til keeper Jesper Wold, og dermed er stillingen 1-2. 

Rekruttene klarer aldri helt å legge noen sluttspurt mot Lysekloster, men de kjemper uansett til siste slutt og selv om man aldri er fornøyd med tap, så er absolutt prestasjonen imponerende. 

Kampfakta:
Ullern 2-Lysekloster: 1-2
Mål: Alme 11.min, Aarenes 35.min (Foss Evensen), Wold 81.min (selvmål)
Gule kort: Alme (Lysekloster)
Tilskuere: 55

Poengbørsen
3.poeng: Ola Nikolai Rye
Var god i forrige runde mot Grorud 2 og følger det opp med en enda bedre kamp mot Lysekloster. Litt trøblete sesongoppkjøring har holdt han ute fra spill i starten av sesongen, men er nå skadefri og formen virker gryende. For tillitt som kaptein og går virkelig foran denne kampen med innsats og ikke minst kvalitet. 

2.poeng: Jonathan Aarenes
Har spilt mye i PostNord denne sesongen og viser igjen i Norsk-Tipping ligaen at her er han en stor ressurs. 
Setter inn sin 3 scoring på 4 kamper i 3.divisjon og FOR en scoring det var. 

1.poeng: Jesper Nesbakk Wold
Virker å ha tatt ytterligere steg fra fjorårets sesong og er trygg og god i det meste han gjør. Konge i feltet og god kontroll med ballen i beina. Særdeles uheldig på 2-1 scoringen, men kan ikke lastes for den. Thomas Støfring med hattrick i storseier mot Lillestrøm 2

Postet av Ullern Fotball den 2. Jun 2023

Våre unge rekrutter viste seg fra sin beste sider når det ble storseier 6-2 mot Lillestrøm 2 på CC Vest Arena. Spydspiss Thomas Støfring vartet opp med hattrick og står dermed med 5 mål på 5 kamper i årets Norsk Tipping liga. 

Mål i par

Ullern startet klart best mot ett LSK lag som fremstod noe tamt for et klassisk LSK lag i være og som tok enorme sjanser i sitt spill bakfra. Thomas Støfring som har vist seg frem allerede på dette nivået var ikke nådig når sjansen bydde seg og etter bare 11 min stod det 1-0. Målene skulle komme i par denne dagen på Ullern CC Vest Arena og bare minutter senere var kaptein Dreni Ademaj frempå. Men mål følger ofte mål og LSK kvitterte til 2-1 bare minuttet etter. Hjemmelaget fortsatte å skape sjanser og det lå til de grader i luften når fotrappe Bådsvik satte ballen i nærmeste hjørnet med venstrefoten før Aksel Bay-Larsen satte inn vårt fjerde og dermed 4-1 til pause. 

Liten dipp ut fra pause og så kontrollert inn 

Til tross for klare ord i pausepraten om å ikke slippe oss nedpå så var det LSK som reduserte så å si rett fra avspark etter hvilen. Men når 2005 modellen Støfring på nydelig vis headet inn 5-2 så var det game over og 8 min senere hadde han fullbyrdet sitt hattrick for dagen. Til tross for en god del bytter fortsatte vi å produsere sjanser og det var til slutt en fullt fortjent og kontrollert seier for våre gutter. 

Kampfakta
Ullern 2 - Lillestrøm 2: 6-2 (4-1)
Mål: Støfring 11.min, Ademaj 18.min, Eriksen 20.min, Bådsvik 28.min, Bay-Larsen 36.min, Mansrud 48.min, Støfring 50.min og Støfring 58.min. 
Gule kort: Hagen (LSK 39.min) og Støfring (Ullern 89.min)
Tilskuere: Ca 40

Poengbørsen
3.poeng: Thomas Støfring

3 mål - da blir det rett og slett 3 poeng. 

2.poeng: Edonis Mulaj

Et konstant uromoment på sin høyre kant. Skaper mye, løper i 90 min og gjør livet til LSK forsvaret vanskelig. 

1.poeng: Ola N. Rye

Ble bare 55.min på unge Rye, men på den lille timen hadde han vunnet det som var av dueller og smelt baller inn i mellomrom gang på gang. Høy og tydelig i prate, stiller krav til de rundt seg og virker å være tilbake i form frisk og fin. Raknet den siste halvtimen

Postet av Ullern Fotball den 16. Mai 2023

Forrige sesong var Frigg divisjonskollega med Ullern i 2.divisjon, men denne sesongen er de divisjonskollega med Ullern 2 i Norsk-Tipping ligaen. 
Frigg var store favoritter før kampen, men rekruttene skapte lenge vanskeligheter for hjemmelaget før det raknet fullstendig den siste halvtimen. 

Jonathan Aarenes (bildet) scoret begge målene for Ullern 2 mot Frigg. FOTO: Merethe Fosby

Holdt en time
De drøyt 80 tilskuerne som hadde møtt opp på Tørteberg Kunstgress denne mandagskvelden fikk se en fotballkamp av det litt merkelige slaget.
Ullern 2 starter bra og produserer et par halvsjanser, men Frigg tar etter noen minutter mer og mer tak i kampen. Og når Ulrik Ferrer hos hjemmelaget setter inn både 1 og 2-0 etter drøye 20 minutter så virker egentlig kampen ganske kjørt allerede for Ullern 2. Men de kjemper seg inn i kampen igjen og like før pause kommer reduseringen. Et flott innlegg fra Jacob Cleve Broch finner Jonathan Aarenes på bakerste og han er trygg og god når han setter ballen i mål. 

Og andre omgangen starter bra for Ullern 2 sin del. 54 minutter står det på klokka når bortelaget setter opp et strålende angrep som til slutt ender opp hos nevnte Aarenes. Han gjør ingen feil denne gangen heller alene med keeper og dermed er utligningen et faktum. 
Og nå har Ullern 2 virkelig blod på tann og forsøker å gå for flere scoringer. Men når timen passeres så får Ullern momentumet seg en liten knekk når Ulrik Ferrer nok en gang setter ballen i mål og dermed hat-trick.

Og nå skal det virkelig gå nedover for Ullern 2. Hele 6 mål til putter Frigg før dommeren blåser av og sier nok er nok. Dermed ender det med 9-2 til hjemmelaget Frigg. 

Kampfakta
Frigg - Ullern 2: 9-2
Mål: Ferrer 19.min, 22.min, 61.min, 71.min, 79.min, Aarenes 44.min (Cleve Broch), 54.min (Støfring), Krogh 65.min, Nomell 69.min, Sawaneh 75.min, Antonsen-Meløy 90.min. 
Gule kort: Kidane (Frigg), Jorde (Ullern). 
Tilskuere: Ca 80

Poengbørsen
3.poeng: Jonas Jorde
Kom til Ullern før sesongen og har virkelig vist hva han kan bidra med. Enormt duell sterk og har i tillegg godt driv med ballen. Slutter aldri å jobbe selv om kampen på slutten for lengst er tapt. 

2.poeng: Jonathan Aarenes
Scorer sine første mål for sesongen og er en offensiv trussel på høyresiden. 

1.poeng: Brage Tobiassen
Spiller bare en omgang, men viser igjen hvilke kvaliteter han har. God defensivt og finner ofte en god løsning med ballen.