Thomas Støfring med hattrick i storseier mot Lillestrøm 2

Postet av Ullern Fotball den 2. Jun 2023

Våre unge rekrutter viste seg fra sin beste sider når det ble storseier 6-2 mot Lillestrøm 2 på CC Vest Arena. Spydspiss Thomas Støfring vartet opp med hattrick og står dermed med 5 mål på 5 kamper i årets Norsk Tipping liga. 

Mål i par

Ullern startet klart best mot ett LSK lag som fremstod noe tamt for et klassisk LSK lag i være og som tok enorme sjanser i sitt spill bakfra. Thomas Støfring som har vist seg frem allerede på dette nivået var ikke nådig når sjansen bydde seg og etter bare 11 min stod det 1-0. Målene skulle komme i par denne dagen på Ullern CC Vest Arena og bare minutter senere var kaptein Dreni Ademaj frempå. Men mål følger ofte mål og LSK kvitterte til 2-1 bare minuttet etter. Hjemmelaget fortsatte å skape sjanser og det lå til de grader i luften når fotrappe Bådsvik satte ballen i nærmeste hjørnet med venstrefoten før Aksel Bay-Larsen satte inn vårt fjerde og dermed 4-1 til pause. 

Liten dipp ut fra pause og så kontrollert inn 

Til tross for klare ord i pausepraten om å ikke slippe oss nedpå så var det LSK som reduserte så å si rett fra avspark etter hvilen. Men når 2005 modellen Støfring på nydelig vis headet inn 5-2 så var det game over og 8 min senere hadde han fullbyrdet sitt hattrick for dagen. Til tross for en god del bytter fortsatte vi å produsere sjanser og det var til slutt en fullt fortjent og kontrollert seier for våre gutter. 

Kampfakta
Ullern 2 - Lillestrøm 2: 6-2 (4-1)
Mål: Støfring 11.min, Ademaj 18.min, Eriksen 20.min, Bådsvik 28.min, Bay-Larsen 36.min, Mansrud 48.min, Støfring 50.min og Støfring 58.min. 
Gule kort: Hagen (LSK 39.min) og Støfring (Ullern 89.min)
Tilskuere: Ca 40

Poengbørsen
3.poeng: Thomas Støfring

3 mål - da blir det rett og slett 3 poeng. 

2.poeng: Edonis Mulaj

Et konstant uromoment på sin høyre kant. Skaper mye, løper i 90 min og gjør livet til LSK forsvaret vanskelig. 

1.poeng: Ola N. Rye

Ble bare 55.min på unge Rye, men på den lille timen hadde han vunnet det som var av dueller og smelt baller inn i mellomrom gang på gang. Høy og tydelig i prate, stiller krav til de rundt seg og virker å være tilbake i form frisk og fin. Raknet den siste halvtimen

Postet av Ullern Fotball den 16. Mai 2023

Forrige sesong var Frigg divisjonskollega med Ullern i 2.divisjon, men denne sesongen er de divisjonskollega med Ullern 2 i Norsk-Tipping ligaen. 
Frigg var store favoritter før kampen, men rekruttene skapte lenge vanskeligheter for hjemmelaget før det raknet fullstendig den siste halvtimen. 

Jonathan Aarenes (bildet) scoret begge målene for Ullern 2 mot Frigg. FOTO: Merethe Fosby

Holdt en time
De drøyt 80 tilskuerne som hadde møtt opp på Tørteberg Kunstgress denne mandagskvelden fikk se en fotballkamp av det litt merkelige slaget.
Ullern 2 starter bra og produserer et par halvsjanser, men Frigg tar etter noen minutter mer og mer tak i kampen. Og når Ulrik Ferrer hos hjemmelaget setter inn både 1 og 2-0 etter drøye 20 minutter så virker egentlig kampen ganske kjørt allerede for Ullern 2. Men de kjemper seg inn i kampen igjen og like før pause kommer reduseringen. Et flott innlegg fra Jacob Cleve Broch finner Jonathan Aarenes på bakerste og han er trygg og god når han setter ballen i mål. 

Og andre omgangen starter bra for Ullern 2 sin del. 54 minutter står det på klokka når bortelaget setter opp et strålende angrep som til slutt ender opp hos nevnte Aarenes. Han gjør ingen feil denne gangen heller alene med keeper og dermed er utligningen et faktum. 
Og nå har Ullern 2 virkelig blod på tann og forsøker å gå for flere scoringer. Men når timen passeres så får Ullern momentumet seg en liten knekk når Ulrik Ferrer nok en gang setter ballen i mål og dermed hat-trick.

Og nå skal det virkelig gå nedover for Ullern 2. Hele 6 mål til putter Frigg før dommeren blåser av og sier nok er nok. Dermed ender det med 9-2 til hjemmelaget Frigg. 

Kampfakta
Frigg - Ullern 2: 9-2
Mål: Ferrer 19.min, 22.min, 61.min, 71.min, 79.min, Aarenes 44.min (Cleve Broch), 54.min (Støfring), Krogh 65.min, Nomell 69.min, Sawaneh 75.min, Antonsen-Meløy 90.min. 
Gule kort: Kidane (Frigg), Jorde (Ullern). 
Tilskuere: Ca 80

Poengbørsen
3.poeng: Jonas Jorde
Kom til Ullern før sesongen og har virkelig vist hva han kan bidra med. Enormt duell sterk og har i tillegg godt driv med ballen. Slutter aldri å jobbe selv om kampen på slutten for lengst er tapt. 

2.poeng: Jonathan Aarenes
Scorer sine første mål for sesongen og er en offensiv trussel på høyresiden. 

1.poeng: Brage Tobiassen
Spiller bare en omgang, men viser igjen hvilke kvaliteter han har. God defensivt og finner ofte en god løsning med ballen. Totaldominans og 3 poeng for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 7. Mai 2023

I strålende vårvær på CC Vest Arena fikk publikum se et heltent hjemmelag som rett og slett smadret Skedsmo i 5.serierunde i Norsk-Tipping ligaen avdeling 1. 

ARKIVFOTO: Mads Bådsvik. Foto: Merethe Fosby

Strålende angrepsspill
Ullern 2 har i likhet med førstelaget slitt litt med å score mål tidligere i sesongen, men mot Skedsmo skulle det virkelig løsne for rekruttene. 
Mads Bådsvik var i virkelig i det lekne hjørnet og var en konstant trussel på høyresiden. Først kombinerer han fint med Edonis Mulaj og legger inn til Bendik Foss Evensen som setter ballen i stolpen. Ikke mange minutter etterpå så spiller han en nydelig vegg med nevnte Foss Evensen som sender han alene med keeper. Bådsvik gjør ingen feil og sender Ullern i ledelsen etter et praktfullt angrep. 

Skedsmo hadde mulighet til å utligne etter en feil bak i Ullern forsvaret, men alene med keeper så varter Jesper Nesbakk Wold opp med en strålende redning. 
I en periode hvor Skedsmo mer og mer begynte å jobbe seg inn i kampen så straffer Ullern 2 de knallhardt. Dreni Ademaj bryter en ball og sender den videre til Bendik Foss Evensen som igjen finner Mads Bådsvik som kommer i hundre på utsiden av han. Han stormer helt inn i feltet og setter ballen nydelig i det lengste hjørnet, igjen en vanvittig fin prestasjon av Bådsvik.

Lagene går til pause med en velfortjent ledelse og 3 poeng i sikte!

Solid gjennomføring
Ullern 2 fortsetter etter pause med å dominere banespillet og frispiller seg lett gang på gang mot et Skedsmo lag som mer eller mindre aldri helt klarer å få tak på kampen. 
Og når hjemmelaget gjør feil så stor sisteskansen Jesper Nesbakk Wold og ordner opp. Skedsmo får en skummel mulighet når et tilbakespill er i det svakeste laget, men Wold er ute og takler på ballen og redder i tillegg returen med beina på ca 20 meter. 

Ullern 2 kontrollerer som sagt kampen veldig greit og etter 69 minutter punkterer hjemmelaget mer eller mindre kampen. Bendik Foss Evensen som er mest kjent for å score mål, men i dag så kunne han titulere seg selv som assistkongen når han leverer sin tredje assist for dagen. Han finner Bay-Larsen på løp og han hamrer ballen kontant ned i lengste hjørnet og dermed 3-0. 

Men hjemmelaget var ikke helt ferdige. Dreni Ademaj stiller seg opp for å ta frispark fra drøye 20 meter. Frisparket curler han i korthjørnet og kroner dermed en meget god kamp for spilleren som har slitt litt i sesongåpningen med både skade, sykdom og suspensjon. Men nå virker han virkelig å nærme seg toppformen igjen. 

Kampfakta: 
Ullern 2-Skedsmo
Mål: Bådsvik 14.min (Foss Evensen), 28.min (Foss Evensen), Bay-Larsen 69.min (Foss Evensen), Ademaj 78.min. 
Gule kort: Dietrichson, Haukeland, Dalhus (Skedsmo), Foss Evensen x2, Ademaj (Ullern 2).
Rødt kort: Foss Evensen (Ullern 2)
Tilskuere: 65

Poengbørsen
3.poeng: Mads Bådsvik
Skedsmo var nok glad når han endelig ble byttet ut etter 67.minutter. To flotte mål og er en konstant trussel for Skedsmo forsvaret. Dabber litt av i andre omgang, men en strålende match av Bådsvik. 

2.poeng: Bendik Foss Evensen
Var nok litt bitter for at han selv ikke fikk satt de sjansene han selv fikk servert, men samtidig serverer han lagkompisene ved flere anledninger og tre av dem resulterer i scoring. Sterk i luften og flink til å true bakrommet. Pådrar seg dessverre et litt unødvendig rødt kort. 

1.poeng: Dreni Ademaj
Gledelig å se Ademaj tilbake i god form og det lover veldig godt for A-laget. Dominerer på midten med kraft og teknikk og er vital for mye av det som skjer utpå der. 
God kamp, dårlig uttelling mot Os

Postet av Ullern Fotball den 2. Mai 2023

Ullern 2 tok en viktig seier mot Stabæk 2 i forrige runde. Nå ventet det tøff motstand mot et av topplagene når man gjestet Os på Kuventræ stadion. Men rekruttene ga Os ordentlig med motstand selv om man fikk verst tenkelige åpning. 


God prestasjon
Ullern 2 møtte et Os lag som fort kommer til å blande seg helt i toppen av Norsk-Tipping ligaens avdeling nummer 1 og de var store oddsfavoritter før match. Og Os laget tar øyeblikkelig ledelsen på Kuventræ stadion før man har passert 2 minutter på stadionuret. Et drømmetreff fra 25 meter signert Anders Havsgård gir hjemmelaget ledelsen før folk omtrent har rukket å sette seg. 

Men Ullern 2 nullstiller umiddelbart og tar godt tak i kampen og er absolutt det førende laget. Og Ullern rekruttene både kunne og burde utlignet når Bendik Foss Evensen kommer alene med keeper, men en altfor løs lobb ender rett i klypa på Færøvik i Os buret. 
I en meget god Ullern periode skal bortelaget få seg nok et slag i trynet når en uheldig Jonas Jorde mister ballen i et særdeles ugunstig område. Anders Waagan på Os kan føre ballen frem å sette den kontant i mål fra drøye 16 meter, og en ellers meget god Jorde fortviler. 
Når lagene går til pause på stillingen 2-0 til hjemmelaget så er det allikevel et håp om at Ullern 2 skal få noe med seg i denne kampen etter en god førsteomgang. 

Tung start igjen
Dessverre så starter andre omgang som den første. Det er gått kun kort tid før Os igjen skal sette ballen i mål. Et litt halvsøvnig Ullern forsvar lar hjemmelagets Szymon Walczak stå alene etter en dødball og han kan smelle spikeren i Ullern kisten. 
Men bortelaget viser sterk moral og fortsetter sitt gode spill som i første omgang. Og etter timen er spilt så kroner Aksel Bay-Larsen en meget god kamp med scoring og et ørlite håp igjen i Ullern leiren. 
Det lille håpet varer til minutt 77, da setter Anders Waagan sin andre og Os sin fjerde scoring for dagen og dermed game over. 

Bedre enn oss i begge bokser
Hovedtrener for Ullern 2, Sigve Ravnåmo var fornøyd med prestasjonen, men erkjente at hjemmelaget var sterkere i de avgjørende situasjonene. 
Vi er vel egentlig totalt sett best i mellom boksene, men vi taper kampen på at dem dessverre var litt skarpere enn oss. Vi spiller oss til mange gode situasjoner og målsjanser, men mangler det siste lille som gir oss flere mål. Motstanderen har en del kvaliteter i laget som vi visste om på forhånd og det er ikke tilfeldig at dem klarer å utnytte de feilene vi gjør. Men vi skal absolutt ta med oss det positive fra denne kampen for det var det mye av, også må vi bare lære av de feilene vi gjorde, avslutter Ravnåmo. 

Kampfakta
Os-Ullen 2: 4-1
Mål: Havsgård 2.min, Waagan 26.min, 77.min, Walczak 47.min, Bay-Larsen 62.min (Følstad). 
Gule kort: Walczak (Os), Stensland (Ullern 2). 

Lagoppstilling Ullern 2:
12. Wold
5. Navarsete (Stensland 81.min)
6. Lindøe (k)
19. Udnæs
11. Cleve Broch (Khoshpayam 81.min)
17. Mulaj
25. Følstad (Francke 67.min)
24. Jorde (Rye 67.min)
18. Bay-Larsen
22. Bådsvik (Hockic 67.min)
23. Foss Evensen

Poengbørsen
3.poeng: Aksel Bay-Larsen
Strålende av Nord-Norges Messi. Er mye av den skapende kraften til bortelaget og kroner det hele med en fin scoring. Mister aldri ballen og finner alltid en medspiller i en god posisjon. Gledelig å se at Bay-Larsen begynner å finne formen igjen etter en skadeplaget 22 sesong. 

2.poeng: Henrik Solvoll Navarsete
Også han har vært satt tilbake i seriestarten med skade, men er nå tilbake igjen for fullt. God kamp i midtforsvaret selv om det ble 4 mål imot. 

1.poeng: Lars Følstad
Sammen med Jonas Jorde og Aksel Bay-Larsen utgjør han et meget sterk midtbane i denne kampen. Strålende gjenvinning i forkant av scoringen. Heroisk innsats uten uttelling mot Loket i serieåpningen!

Postet av Ullern Fotball den 12. Apr 2023

For første gang i Ullerns historie har man rekruttlaget i allnorsk seriespill. Og første motstander var ingen ringere enn Lokomotiv Oslo som har hatt solide plasseringer de siste sesongene. "Loket" er også den tidligere klubben til våre trenere Stian Børven og Sigve Ravnåmo, så det i tillegg til debut i 3.divisjon ga oppgjøret en ekstra nerve. 


Jevnt og tett
Publikum som hadde møtt opp denne tirsdagskvelden fikk se et rekruttlag som ikke viste Lokomotiv Oslo noen som helst respekt selv om man møter et lag som har levert 2.plass i 2021 og 5.plass i 2022. Det ble et jevnt og til tider ganske hardt oppgjør i serieåpningen i 3.divisjon på CC Vest Arena. 

Første omgangen er rimelig sjansefattig, begge lag bytter litt på ballinnehavet og selv om Ullern spiller seg til noen gode situasjoner så mangler kvaliteten i den siste pasningen for å skape de helt store mulighetene. Første omgangs største mulighet er det Lokomotiv Oslo som får etter ca 25 minutter spilt. Kytiri blir spilt gjennom alene med keeper Jesper Wold, men en strålende Jesper Wold redder mesterlig og er kjapt tilbake i buret og redder skuddforsøket på returen også. 

Andre omgangen er mye lik den første. Verken Ullern eller Lokomotiv Oslo produserer de store sjansene og det blir mye nesten hele veien. Men nerven i kampen lever i beste velgående og det er til tider høy temperatur utpå banen. Debutant Simen Nygaard imponerte nok mange i gårsdagens oppgjør, en voldsom arbeidskapasitet og er i bunn over alt på banen med gode ballinvolveringer og sugende taklinger. Den siste taklingen fører dessverre med seg at han selv blir skadet og må bytte ut i det 68ende minutt. 

Noen minutter etter skaden til Nygaard kommer Lokomotiv seg til en ok scoringsmulighet, men igjen varter Wold opp med en dobbelredning. Ikke like stor mulighet som den i første, men Wold viser igjen at han er parat når det trengs. 
77 minutter er spilt når kampens eneste mål kommer og dessverre er det bortelaget som scorer det målet.
Lokomotiv Oslo angriper på høyresiden og et innlegg finner Kytiri som upresset får heade inn scoringen fra 5-6 meter. Headingen kommer brått på Wold og han klarer dessverre ikke reagere raskt nok til å avverge. 

Det ble en god del gule kort i denne kampen og dessverre for innbytter Dani Khoshpayam rekker han å få to av dem selv. I det 82.minutt er han uheldig når han krysser bak en Loket spiller med ballen og dermed feller han spilleren ganske utilsiktet og mottar sitt andre gule og dermed rødt kort. 

De siste 10 minuttene preges av et rutinert Loket-lag og et litt mer utålmodig Ullern lag som ikke klarer å skape de store mulighetene for utligning. Kampen stykkes effektivt opp av Loket i mange frispark og gule kort. 
Dermed ender det med tap for rekruttene i serieåpningen, men de viser at de absolutt har 3.divisjonsnivået inne i denne kampen. 

Kampfakta
Ullern 2 - Lokomotiv Oslo: 0-1
Mål: Kytiri 77.min. 
Gule kort: Jorde, Foss Evensen, Tobiassen, Khoshpayam x2 (Ullern), Mykkeltvedt, Myhre, Løining, Hauge (Lokomotiv Oslo). 
Rødt kort: Khoshpayam (Ullern)
Tilskuere: 50

Lagoppstilling Ullern 2: 
12. Jesper N. Wold
6. Espen Lindøe (k)
13. Sindre S. Grytnes
19. Herman Udnæs
11. Jacob Cleve Broch
24. Jonas Jorde
26. Francklyn W. Goulehi (Khoshpayam 57.min)
28. Simen Nygaard (Hockic 68.min)
10. Emil J. Jaf (Støfring 57.min)
21. Brage Tobiassen
23. Bendik Foss Evensen

Innbyttere: 
30. Ingvald G. Benestad
14. Ellef O. Herstad
15. Edi Hockic
16. Marius Stensland
22. Olav E. Sæthre
25. Danial Khoshpayam
27. Emil Schjesvold


Poengbørsen
3.poeng: Simen Nygaard
Må dessverre ut med skade i andre omgang, men gjør en strålende match frem til da. Gjør virkelig jobben sentralt på banen og er god både med og uten ball. La oss håpe han er klar igjen allerede til helgen. 

2.poeng: Jesper Nesbakk Wold
Strålende matchvinner redning i første omgang og leverer igjen en solid kamp for Ullern 2. Trygg og tydelig i kommunikasjonen og er egentlig feilfri frem til scoringen. Mulig han kunne forhindret scoringen, men det ville uansett krevd en ny strålende redning. 

1.poeng: Herman Udnæs
Sammen med Lindøe og den store overraskelsen Sindre Grytnes i midtforsvaret gjør han en solid defensiv jobb. Er god med ball og har som vanlig et vanvittig trykk og driv over spillet sitt.